Hoofdstuk

Verhaal Losse verhalen/ fantasieën

Mijn meester

Op mijn knieën kijk ik op naar boven. Ik zie jouw harde geile lul voor mijn mond. Wat zou ik er graag aan likken, sabbelen en zuigen. Helaas mag dat nu niet van je en als ik het wel doe, word ik gestraft. Ik probeer me te beheersen, maar weet niet hoe lang dat goed gaat. Ik ben naakt en heb alleen tepelklemmen om mijn tepels en een halsband om mijn nek.

Mijn kutje is nat en ik wil dat je ermee speelt. Maar jij besluit anders. Jij haalt een butt plug van een plank en duwt deze in mijn kontje. Ik moet op mijn rug liggen en dan stop je een trilei in mijn kutje. Ik moet weer op mijn knieën zitten en naar je lul kijken. Mijn mond word droog. Je zet het trilei aan en ik merk dat ik nog geiler word. Van binnen voel ik hoe ik gestimuleerd word en ik wil meer. Jammer genoeg heb je een heel laag standje opgezet, waardoor het echt te langzaam gaat naar mijn zin. Ik ga wat omhoog zitten en lik aan je ballen. Ik weet dat ik nu stout ben, maar ik kan me niet beheersen. Snel geef ik ook je eikel een lik en net als ik mijn mond eromheen wil doen, trek je me aan mijn haren weg.

Ik voel een zweepslag op mijn kont. Au! Nog één. “Sorry meester, ik kan er niks aan doen. Ik wil u lekker pijpen, ik ben zo geil”. “Jij raakt mij of jezelf niet zomaar aan. Daar moet ik toestemming voor geven. Doe je mond open!” Gewillig doe ik mijn mond open in de hoop dat ik nu mag pijpen. Nee, helaas. Dit is nog deel van mijn straf. Je richt je lul naar mijn mond en ik voel een straal pis in mijn mond lopen. Ik slik het door, maar omdat mijn mond nu dicht is, loopt jouw pis over mijn mond en tieten heen. Ook op de grond. Als je klaar bent, dwing je mij om de pis van de grond te likken. Daarna neem je me aan mijn halsband mee naar de douche. Je kijkt me aan en zet de douche aan op de koudste stand. De straal is zo koud dat mijn tepels helemaal stijf worden. Ik zit rillend in de douche.

Als ik schoon ben en het kippenvel over mijn hele lichaam staat, draai je de douche dicht. Je neemt me weer mee naar de kamer en gaat me afdrogen. Dit doe je nogal hardhandig, zodat ik ook weer warm word. Het trilei staat nog steeds aan en zoemt in mijn natte kutje. Ik zit met mijn kont naar je toe en nu trek je af en toe even aan de buttplug om hem daarna weer in mijn kont te stoppen. Met je handen geef je nu een harde klap op mijn billen. Ik weet dat jouw handafdrukken er nu opstaan.

Ik ben nog steeds geil en kijk weer smachtend naar je grote lul. “Nou vooruit, je mag me even pijpen. Maar je blijft er met je handen vanaf!” Je pakt me bij mijn haren beet en duwt je lul zachtjes in mijn mond. Ik weet al wat voor een bui je hebt en dit gaat niet zachtjes blijven gebeuren. Snel neem ik een hap adem en dat was net op tijd. Je duwt je hele lul in mijn mond. Hij verdwijnt tot achter in mijn keel. Ik begin te kokken. Ik vind het opwindend, maar ik voel ook dat ik nu moeilijk kan ademen. Zo groot is hij. Je houdt mijn hoofd vast, zodat ie er een paar minute inzit. Ik kan geen kant op. Je duwt nog wat verder en probeert een bal erbij in te stoppen. Ik kok nog meer en dan laat je mijn hoofd los. Lange slijmdraden gaan mee naar buiten. Ik mag een hap lucht nemen en dan duw je hem nog een keer in zijn geheel in mijn mond. Weer hou je mijn hoofd vast en weer kan ik geen kant op. Met je andere hand heb je je zweep vast en ik voel deze weer op mijn kont terechtkomen. Wat ben je een geile meester en wat geniet ik hiervan. Net als ik voel dat mijn klitje snel zal gaan tintelen stop je het trillen en haal je je geile lul uit mijn mond. Ik weet dat ik nog lang moet wachten voor je me eindelijk gaat laten komen.

Je loopt naar de speelkamer en neemt me mee. Je legt me op de schommel en bindt me nu vast aan mijn handen en voeten. Armen en benen wijd. Je haalt het trilei uit mijn kut en begint me te neuken. Intussen trek je aan de tepelklemmen, waardoor het daar nu pijn doet. Met harde stoten boor je je grote lul in mijn kut. Ik ben nog steeds geil, maar ik weet dat jij al klaar gaat komen, voordat ik ook maar de kans krijgt. Je beukt steeds harder. Je ballen kletsen tegen mijn billen bij elke stoot die je geeft. Als je bijna komt, haal je je lul uit mijn zeiknatte kut. Jij loopt naar de achterkant en trekt mijn hoofd naar beneden. Je neukt me weer in de mond. Diep en met harde stoten. Je ballen kletsen nu tegen mijn neus. Als ik weer begin te kokken, voel en proef ik dat je komt. Je warme zaad glijdt in mijn keel. Snel haal je hem eruit, zodat je ook nog wat zaad in mijn gezicht kan spuiten. Hmmm, wat was je weer geil. Ik wil je zo graag nu bij mijn klitje voelen. Ik wil ook komen. Ik kronkel terwijl ik gespannen wacht op wat je gaat doen. Mijn kutgeil druipt eruit. Je kijkt me aan, geeft me een tik op mijn tieten en trekt even eraan. Dan draai je je om en je doet de deur dicht. Mij smachtend en vastgebonden laten wachten op wanneer jij weer zin hebt om naar me toe te komen en verder te spelen.

De tijd verstrijkt. Ik lig vastgebonden en heel geil. Ik kan er geen kant mee op. Ik roep je: “Meester, wil je me alsjeblieft laten klaarkomen?” Je reageert niet. Dan roep ik nog een keer. Je komt de kamer binnen en doet een balknevel in mijn mond. Je zegt niks. Je laat het ei even op de allerhoogste stand trillen en als je ziet dat ik weinig meer nodig heb, stop je het ei en loop je zonder iets te zeggen weer weg uit mijn gezichtsveld. Ik hoor dat je er nog bent. Ik weet ook dat je niet weggaat, zolang de balknevel in mijn mond zit. Mijn buik, mijn kut, mijn tieten en mijn kont doen pijn van verlangen naar een orgasme.

Alle besef van tijd is weg. Ik weet niet hoe lang ik er al lig en hoe lang je al bij me bent in de kamer. Dan loop je naar me toe. Je hebt een aangestoken kaars in je handen en ik zie dat je lul alweer lekker hard is geworden. Je haalt de tepelklemmen weg en laat nu hele hete kaarsvet over mijn tepels lopen. Je laat het kaarsvet verder naar beneden lopen en je ziet dat ik lig te kronkelen. Verlangend naar meer. Dan ga jij eindelijk met je mond naar mijn kut en lik je aan mijn klit. Het trilei zet je ook aan. Je zuigt aan mijn klit en gaat net zo lang door tot je merkt dat ik weer bijna kom.

Je stopt weer. Je haalt me van de schommel af en laat me weer op mijn knieën zitten. Je pakt nu een houten plankje waarmee je even lekker hard op mijn kont slaat. Eén, pats. Ik word naar voren geduwd en een sensatie van pijn en genot gaan door mijn lijf heen. Voor ik bijkom, voel ik de volgende pats alweer. Ik probeer te roepen, maar door de balknevel, is het een onverstaanbaar iets en ik voel de derde klap alweer.

Mijn kut blijft maar druipen. Je weet zo goed wat ik lekker vind en wat jij lekker vindt. We zijn gemaakt voor elkaar. De vierde pats laat al niet lang op zich wachten. Ik voel mijn kont gloeien. Je tilt me op en zet me op handen en knieën op een lage tafel. Ik zit nu met mijn kont en kut precies op de hoogte van jouw lul. Je trekt nu eindelijk de buttplug uit mijn kont om hem direct daarna te vullen met jouw stijve lul. Ik voel dat mijn kont helemaal open wordt getrokken door hem. Hij is veel groter dan de plug en dat voel ik wel. Intussen blijf je nu met je handen op mijn kont kletsen. Bij elke stoot klap je er weer op. Je ballen kletsen nu tegen mijn kut aan. O, wat is dit lekker en fuck wat doet het pijn. Ik weet nu al dat ik morgen aardig beurs zal zijn in en op mijn kont.

Je stoot steeds harder en je houdt me nu bij mijn kont vast, terwijl je nog harder en sneller mij daar neukt. Ik wil roepen dat ik wil dat je nog harder gaat, maar dat kan niet door de knevel. Ik voel dat je je zaad in mijn kont spuit. Dan haal je mijn knevel uit mijn mond. Als je je lul uit mijn kont trekt, voel ik er alweer wat uit lopen.

Je draait me om en laat me je lul afzuigen. Ik moet het sperma eraf likken en dan moet ik zuigen van je. Terwijl ik dat doe, voel ik weer een zoute warme vloeistof binnen komen. Ik probeer niet te knoeien, want ik wil niet weer onder de koude douche. Het lukt om het allemaal binnen te krijgen en te houden. “Braaf zo, slaaf! Ik zal je belonen en ga je nu lekker klaar laten komen. Ik wil dat je spuit en zal dat opdrinken!” Met je mond weet je direct mijn klit te vinden. Je zuigt eraan en laat intussen drie vingers in mijn kut. Het ei zet je ook weer aan en de buttplug gaat weer mijn kont in.

Het duurt niet lang. Ik voel het van binnen exploderen en ik spuit als nooit tevoren.

* Dit verhaal is het eerste verhaal dat ik ooit geschreven heb over bdsm. Het staat ook op de camsite waar ik kennismaakte met bdsm.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
02-11-20221Pijn van verlangenteamkeuzeaanbeveling 11x
02-11-20222Recalcitrantteamkeuzeaanbeveling 10x
03-11-20223In het parkteamkeuzeaanbeveling 9x
04-11-20224Een heerlijk trioteamkeuzeaanbeveling 9x
04-11-20225Basteamkeuzeaanbeveling 5x
05-11-20226Recalcitrant 2teamkeuzeaanbeveling 8x
09-11-20227Hoer voor een nachtteamkeuzeaanbeveling 6x
16-11-20228Wie is daar?teamkeuzeaanbeveling 4x
14-12-20229Eindelijkteamkeuzeaanbeveling 4x
04-01-202310Sadistteamkeuzeaanbeveling 6x
16-01-202311De Wandteamkeuzeaanbeveling 9x
27-03-202312Recalcitrant 3teamkeuzeaanbeveling 10x
21-06-202313Mijn meesterteamkeuzeaanbeveling 3x
04-07-202314Uitdagenteamkeuzeaanbeveling 6x
06-08-202315Toekijkenteamkeuzeaanbeveling
06-08-202316Totale overgave 1teamkeuzeaanbeveling
07-08-202317Totale overgave 2teamkeuzeaanbeveling
10-08-202318Totale overgave 3teamkeuzeaanbeveling 2x
11-08-202319Totale overgave 4teamkeuzeaanbeveling
12-08-202320Totale overgave 5teamkeuzeaanbeveling
27-08-20232124/7teamkeuzeaanbeveling 2x
11-09-202322Recalcitrant 4teamkeuzeaanbeveling 3x
19-09-202323Mindfuckteamkeuzeaanbeveling 3x
03-11-202324In de treinteamkeuzeaanbeveling
11-11-202325Sadist 2teamkeuzeaanbeveling 2x
17-11-202326Recalcitrant 5teamkeuzeaanbeveling 7x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 3x
21-06-2023 21:05
21-06-2023 21:05
00-00-0000 00:00
592x


5 Deelnemers op de site. 20486 Actieve deelnemers. 391 bezoekers.