Hoofdstuk

Verhaal Losse verhalen/ fantasieën

Eindelijk

Ik ben op jou aan het wachten. Zoals ik al heel lang doe. Het lijkt wel al jaren te duren. Zo goed ken ik je inmiddels al. Zoveel gesprekken. Via chat, telefoon en sinds kort ook via videobellen. Die ogen van je!

En nu is het eindelijk zo ver. Ik mag je eindelijk ontmoeten. Ik mag naar je kijken, van je aanwezigheid genieten en misschien mag ik je ook wel voelen en proeven. In één van onze gesprekken heb je ooit eens verteld, wat je aantrekkelijk vindt wat betreft kleding.
Tja, dan kun je verwachten dat dat ook is wat ik draag. We hebben afgesproken in mijn hotel. In de bar. Ik was er al een aantal uren voor jij kwam en had dus alle tijd om me voor te bereiden op je komst.

Schoon en fris ga ik in de bar zitten. De zenuwen komen steeds sterker op en ik hoop dat je een man bent van de tijd en dat je eerder komt dan gepland, om me uit mijn lijden te verlossen. Mijn hart bonkt in mijn keel. Ik bestel een cappuccino en voel me met de minuut kleiner worden.

Ik ben blij dat er ineens een heerlijk muziekje aangezet wordt. Ik zit met mijn lijf mee te bewegen op het ritme en het laat me even de zenuwen vergeten. Ik ben me even niet meer bewust van de ruimte en tijd en ik merk dat ik opsta. Gedwongen door de muziek. Ogen dicht en zwevend.

Dan voel ik ineens een arm om mijn schouders heen. Ik word omgedraaid en als ik mijn ogen opendoe, kijk ik in jouw ogen. Je kijkt vermaakt. Een tikje ondeugend en heel dominant. Ik voel dat mijn wangen rood worden. Je pakt me bij mijn kin en geeft me een lange en dwingende zoen. De toon is gezet.

Ik voel mijn knieën week worden. We gaan op een stoel tegenover elkaar zitten. Jij bestelt ook een koffie. Zwart. Ik ben me ineens veel te bewust van mezelf. Jij vindt dat alleen maar vermakelijk. Het is maar goed dat ik mijn cappuccino in mijn handen heb, want nu heb ik iets in mijn handen, waardoor ik niet op zoek hoef naar iets om mijn handen een houding te geven.

Jij praat. Ik luister. Voor de verandering neem ik niks op van wat je zegt. Ik kan alleen nog maar denken aan jouw lijf tegen mij aan. Aan jou die mij gebruikt op de manier die jij wil. En ik? Ik wil niets liever dan dat. Ik weet dat je opmerkzaam genoeg bent om dat te zien en te merken. Ik kijk nu ook steeds weg van je. Word met de minuut meer verlegen.
En dan sta je op. Je trekt mij ook omhoog en duwt me een beetje voor je uit. Je legt je hand in mijn nek, waarbij je ook mijn haren stevig vasthoudt. Ik hoef mijn hoofd niet te bewegen, want dat doet pijn. Je vraagt wat mijn kamernummer is. Ik heb een kamer op de 2e verdieping.

Gelukkig lijk je je bewust van mijn trillende staat en druk jij op de knop om de lift te laten komen. Zodra de lift open gaat, duw je me erin en druk je me tegen de muur aan, terwijl je op de knop drukt. De deuren zijn nog niet eens dicht en je hand verdwijnt al onder mijn rokje. Ik vermoed om te voelen wat ik eronder draag. Ik hoor een goedkeurende grom op het moment dat de deuren alweer opengaan.

Nu neem je me harder aan mijn haren mee de lift uit en de gang in. Ik vraag me af of je in de gaten hebt dat lopen steeds lastiger wordt. Ik tril, benen slap en ik moet heel erg mijn best doen je te volgen zonder te struikelen. Voor de kamerdeur stop je en druk je me tegen de deur aan. Met één hand houd je mijn armen boven mijn hoofd tegen de deur geklemd. Met de rest van je lijf druk je me nog steviger tegen de deur aan. Ik voel jouw opwinding. Ik voel dat we allebei op hetzelfde punt zitten.

Ik kijk je aan. In je ogen zie ik de opwinding die we voelen. Ruw druk je je mond weer op de mijne en je neemt bezit van mijn mond. Dan voel ik je andere hand richting mijn keel gaan. Mijn adem stokt. Zou je echt…?

Je hand glijdt naar beneden. Lucht ontsnapt uit mijn mond. Ik voel tegelijkertijd opluchting en ….. Fijn dat je het nog niet doet, want het is spannend. Balen dat je het nog niet doet, want het lijkt me heel erg opwindend. Je haalt de kaart uit mijn bh (blijkbaar was deze zichtbaar) en je opent snel de deur.

In de kamer, laat je me op een stoel zitten. Je zegt me je uit te kleden. Eerst je schoenen en sokken. Ik haal je riem uit je broek en bedenk me wat je er allemaal meer zou kunnen doen. Wat je me verteld hebt wat je ermee zou kunnen doen. Ik word weer een beetje rood als ik eraan denk en hoop dat je me dat ook snel gaat laten ervaren.

Dan ga ik staan om je overhemd los te knopen. Je grijpt me bij mijn keel. Ik was daar niet op bedacht en schrik even. Ik vergeet verder te knopen. Je gebiedt me verder te gaan zonder je grip op mijn keel te verliezen. Ik knoop verder, terwijl ik probeer om me daar ook op te concentreren. Het lukt niet. Jouw grip op mijn keel voelt zo lekker. Zo geil.

Eindelijk is je overhemd helemaal open. Ik trek hem uit en laat mijn handen over je borst glijden. Je drukt harder en zegt dat ik daar geen toestemming voor heb. Snel laat ik los. Aan mijn keel duw je me wat naar beneden, zodat ik bij je broekband kan. Ik wil de knoop losmaken, maar mijn handen trillen. Je drukt nog wat harder en dan ineens lukt het me gelukkig.

Als je broek open is, laat ik deze met je boxer naar beneden zakken. Mijn lippen zijn droog. Onwillekeurig lik ik mijn lippen af, terwijl ik kijk naar je. Jij stapt uit je kleren en ik kan mijn blik niet van je afhouden. Ik wil je zo graag.

Jij staat nu helemaal naakt voor me. Wat ben je mooi en wat zou ik graag… Dan haal je je hand terug. Je gebiedt mij mezelf ook uit te kleden. Langzaam geef ik hieraan gehoor. Toch gaat het snel, aangezien ik niet veel aanhad.

Als ik me heb omgedraaid, omdat jij me zei dat te doen, voel ik ineens weer jouw hand in mijn haar. Hard. Trekkend. Je neemt me mee naar de douche en zet me met mijn linkerwang tegen de koude tegels aan. Ook mijn borsten, buik en benen worden tegen de koude tegelwand gedrukt door je. Direct staat mijn lijf vol kippenvel en staan mijn tepels stijf. Wat kan ik slecht tegen de kou.

Ik hoor dat je de douche aanzet. Helaas sta ik zo dichtbij de straal dat ik koude druppels voel, terwijl de douche nog op temperatuur moet komen. Ik voel jouw handen nu allebei richting mijn hals gaan en voor ik het weet wordt er goed geknepen. Ik voel dat de lucht uit me wordt geperst en dat windt me op. Mijn tepels worden steeds harder en ik voel me met de seconde natter worden.

Ineens laten je handen mijn hals los. Nog voor ik teleurgesteld kan zijn, draai je me om en leg je je vingers weer om mijn hals. Ik moet je nu aankijken, terwijl je drukt. Pfff… ik weet niet hoe mijn ogen staan. Gekweld, vol verlangen, vol lust, angstig, opgewonden? Het zal wel een mengelmoesje zijn.

Jouw ogen staan donker. Ik zie dat je ontwaakt en ik zie dat je ervan geniet. Maar ook jouw ogen kan ik niet duiden. Dan duw je zonder enige waarschuwing jouw pik in mijn kut. Je blijft intussen knijpen. Pfff… zonder enige waarschuwing is het ook alweer voorbij. Allebei zaten we zo vol opgekropte verlangens, dat het ook niet anders kon eindigen dan met een heel snel hoogtepunt.

Gelukkig hebben we nog een paar uur de tijd. In ieder geval genoeg om nog een paar keer samen te ontdekken en te komen (als ik dat van je mag). Ga je nu ook je riem gebruiken?

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
02-11-20221Pijn van verlangenteamkeuzeaanbeveling 11x
02-11-20222Recalcitrantteamkeuzeaanbeveling 10x
03-11-20223In het parkteamkeuzeaanbeveling 9x
04-11-20224Een heerlijk trioteamkeuzeaanbeveling 9x
04-11-20225Basteamkeuzeaanbeveling 5x
05-11-20226Recalcitrant 2teamkeuzeaanbeveling 8x
09-11-20227Hoer voor een nachtteamkeuzeaanbeveling 6x
16-11-20228Wie is daar?teamkeuzeaanbeveling 4x
14-12-20229Eindelijkteamkeuzeaanbeveling 4x
04-01-202310Sadistteamkeuzeaanbeveling 6x
16-01-202311De Wandteamkeuzeaanbeveling 9x
27-03-202312Recalcitrant 3teamkeuzeaanbeveling 10x
21-06-202313Mijn meesterteamkeuzeaanbeveling 3x
04-07-202314Uitdagenteamkeuzeaanbeveling 6x
06-08-202315Toekijkenteamkeuzeaanbeveling
06-08-202316Totale overgave 1teamkeuzeaanbeveling
07-08-202317Totale overgave 2teamkeuzeaanbeveling
10-08-202318Totale overgave 3teamkeuzeaanbeveling 2x
11-08-202319Totale overgave 4teamkeuzeaanbeveling
12-08-202320Totale overgave 5teamkeuzeaanbeveling
27-08-20232124/7teamkeuzeaanbeveling 2x
11-09-202322Recalcitrant 4teamkeuzeaanbeveling 3x
19-09-202323Mindfuckteamkeuzeaanbeveling 3x
03-11-202324In de treinteamkeuzeaanbeveling
11-11-202325Sadist 2teamkeuzeaanbeveling 2x
17-11-202326Recalcitrant 5teamkeuzeaanbeveling 7x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 4x
14-12-2022 11:43
14-12-2022 11:44
00-00-0000 00:00
719x


106 Deelnemers op de site. 20426 Actieve deelnemers. 533 bezoekers.