Hoofdstuk

Verhaal Losse verhalen/ fantasieën

Hoer voor een nacht

Het oudste beroep van de wereld. Is dat niet de term die er regelmatig aan gegeven wordt? Op de één of andere manier heeft het beroep van hoer me altijd gefascineerd. Hoe zou het zijn om betaald te worden voor seks? Zou dat het anders maken?

Ik had D verteld over de aantrekkingskracht die het beroep op me had. We hadden al een ruime tijd onze D/s- relatie en na een opwindende en uitputtende sessie, lagen we in elkaars armen op bed. Hij streelde mijn haren en armen, ik lag met mijn hoofd op zijn borst. We praatten over onze fantasieën.

Het leek erop dat het idee dat andere mannen wilden betalen voor mij hem ook wel opwond. Een sub die hij altijd tot zijn beschikking had en deed wat hij eiste. Anderen zouden daarvoor grof moeten betalen. En dan zouden ze nog niet de helft krijgen van wat hij kreeg.

Na een paar weken hadden we weer een afspraak samen. Hij zei dat ik een zwarte avondjurk moest dragen met daaronder rode lingerie. En vergeet je zwarte pumps niet! Ik luisterde altijd heel goed naar wat D zei en zorgde ervoor dat ik er piekfijn uitzag.

Toen ik bij hem aanbelde en hij opendeed, keek hij mij goedkeurend aan. We stapten in zijn auto en gingen op weg. Terwijl hij reed, vertelde hij mij dat ik vanavond niet met hem zou gaan eten. Hij had een klant voor mij gevonden. Het was iemand die hij ontmoet had op een zakenreis in Engeland. Nu was deze man hier en hij had D gevraagd waar hij een mooie escort kon inhuren.Toen zijn wensen erg overeen leken te komen met hoe ik was en eruit zag, was het duidelijk dat D ook mijn fantasie uit kon laten komen.

D zou me afzetten bij het hotel. 'De klant heet David en zal me een envelop geven. Daarna kun je met hem mee. Zie hem vandaag maar als je D. Jij doet wat hij wil. Hij heeft mij vijftienhonderd euro aangeboden voor een nacht met jou. Je snapt natuurlijk wel dat het geld voor mij is. Jij krijgt een uitgekomen fantasie ervoor terug'.

'En waar ga jij dan heen?' Ineens werd ik best zenuwachtig. 'Ik ben in de buurt en zal ook in de buurt blijven. Als er iets is, merk ik dat snel genoeg, maar dat verwacht ik niet. David is een geschikte vent'.

Toen hij de auto geparkeerd had voor een heel sjiek hotel, stapte ik uit. Samen met D. liep ik het hotel binnen. In de lobby liep D al direct op David af. Zoals hij al gezegd had, werd er direct een envelop uitgewisseld. Hierop droeg D. me over aan David. Gearmd liepen we richting het restaurant. Galant trok hij een stoel voor mij naar achteren en toen ik zat, liep hij naar de plek naast me en ging daar zitten.

Het was een charmante man. Een stuk jonger dan ik en we hadden tijdens het eten gesprekken over van alles en nog wat. Natuurlijk in het Engels. Hij had brede interesses en de gesprekken gingen als vanzelf. Hij had ook iets dominants over zich. Ik had het met D helemaal niet gehad over de interesses van David en ik vroeg me af of het gewone seks zou worden of toch wat anders.

Al snel kreeg ik in de gaten dat het niet gewone seks zou gaan worden. David bestelde namelijk niet alleen het eten voor zichzelf, maar ook voor mij. Iets dat D nog nooit had gedaan. Gelukkig kreeg ik wel die dingen te eten die ik lekker vond. Hij zal het wel met D hebben besproken vooraf.

Toen we het desert op hadden gegeten en wachtten op de koffie, zei David ineens dat ik hem onder tafel op moest gaan warmen. Ik herinnerde me dat ik van D alles moest doen wat David van me wilde en gewillig ging ik op mijn knieën onder tafel zitten. De broek van David was al aardig naar beneden gezakt.

Eerst ging ik er heel zachtjes overheen met mijn handpalm. Daarna liet ik mijn mond volgen. Zijn boxer had hij nog aan en met mijn warme adem ging ik eroverheen. Mijn handen gingen er ook weer overheen en ik voelde zijn pik groeien. Met mijn tanden trok ik zijn boxer naar beneden, terwijl mijn handen zijn harde direct wisten te vinden,

Ik voelde dat hij zijn adem inhield en toen ik mijn handen verruilde voor mijn mond, ontsnapte hem een diepe zucht. Met het puntje van mijn tong ging ik langzaam over zijn eikel heen. Daarna volgden mijn lippen heel voorzichtig. Alleen nog maar zijn eikel. Zachtjes zoog ik en mijn handen zochten in de tussentijd zijn ballen om lekker zachtjes te masseren.

Toen ik op het punt stond om zijn pik wat dieper in mijn mond te nemen, trok hij mijn hoofd weg en deed hij zijn boxer en broek weer omhoog. Hij gebaarde daarna dat ik weer naast hem moest komen zitten.

Ik zag dat de koffie net gebracht was en snel dronken we beiden de koffie op, waarna hij me meenam naar de hotelkamer. Daar aangekomen zei hij dat hij samen wilde douchen. Snel trok hij mijn jurk uit en liep toen wat naar achteren om mijn lingerie en pumps te bewonderen. 'Hmm... dat houd je aan onder de douche'. Ik stond op het punt te protesteren, want wat moest ik dan aandoen als ik vertrok, maar ik hield me in toen ik bedacht wat D had gezegd.

Ik hielp hem ook om zich uit te kleden. Toen hij naakt was en ik mijn lingerie en pumps dus nog aanhad, liepen we samen naar de douche. Hij deed hem aan en toen de temperatuur aangenaam was, trok hij me mee eronder.

Zijn pik was nog steeds hard en ik ging er heerlijk tegenaan staan. Hij trok me nog dichter tegen zich aan en begon me in mijn hals te zoenen. Ik pakte zijn nek vast en trok zijn hoofd nog dichter tegen mijn huid. Ik hoorde aan zijn ademhaling dat hij erg opgewonden was.

Terwijl het water heerlijk over ons heen liep, zakte ik naar beneden om verder te gaan waar ik in het restaurant gebleven was. Ik begon hem weer heel zachtjes te pijpen. Weer eerst met het puntje van mijn tong om het daarna over te nemen met mijn lippen. Heel zachtjes. Al snel merkte ik dat het niet lang zou duren voor hij zou gaan komen.

Hij greep mijn hoofd vast, drukte mijn mond nog dieper over zijn pik heen, waarna hij mijn mond begon te neuken. Steeds harder, sneller en dieper. Ik begon te kokken, terwijl hij hard doorging. Net zo lang tot ik zijn zaad proefde. Toen stopte hij. Ik zoog al zijn zaad eruit, waarna hij de douche uitdraaide.

Ik begon hem af te drogen. Zachtjes. Toen hij droog was, stond zijn pik alweer overeind. Hij pakte een andere handdoek en begon ook mij af te drogen. Een heel stuk ruwer dan ik had gedaan. Hij maakte mijn beha los en speelde meteen met mijn tepels. Knijpen, strelen, trekken, bijten...

Ik was zeiknat tegen de tijd dat ik afgedroogd was. Daarna liet hij direct zijn ware aard zien. Uit een kleine koffer die hij meegenomen had, pakte hij vier handboeien. Hij duwde me op het bed en boeide me eraan vast. Armen en benen wijd gespreid. Hij haalde er daarna een blinddoek uit en zette deze op mijn ogen. Ik kon geen kant meer op en had geen idee wat hij aan het doen was.

Opeens voelde ik een zacht gekietel op mijn kin, het verplaatste zich langzaam. Ik begon te kronkelen, aangezien ik totaal niet tegen kietelen kan. In mijn oor voelde ik ook een heel zacht gehijg. Ik kreeg kippenvel over mijn hele lijf. Het kietelen hield maar niet op, totdat...
pats! Een harde pets op mijn borsten. Daarna ging dat weer over in kietelen. En weer... pets!

Zo wisselden kietelen en petsen zich steeds weer af. Steeds sneller en steeds op andere plekken. Ineens hield het op. Ik hoorde aan zijn ademhaling dat hij nog steeds dichtbij stond, maar er gebeurde even helemaal niks.

Ik hoorde een klik, maar had geen idee wat er gebeurde en ineens voelde ik iets heets op mijn tepels. Ik rook de geur van kaarsen. Het hete vet, werd over mijn hele lichaam gegoten. Steeds op andere plekken.

Ik hapte naar adem bij de eerste druppels vet op mijn lichaam. Daarna was ik er al snel aan gewend. Pfff... dit maakte me bloedgeil en ik wilde meer, hem voelen. Geneukt worden. Hard en lang. Ik kon echter geen kant op.

Ineens was het weer over. Geen kaarsvet, geen geluiden. Wat ging hij nu doen? Zonder waarschuwing voelde ik ineens zijn gewicht op mijn lijf. Zijn pik in één beweging in mijn natte kut. Hij zat diep. Terwijl hij mijn tieten en dan vooral mijn tepels heel hardhandig onder handen nam, neukte hij me steeds sneller. Al snel kwam ik klaar. Hij ging door en door, tot ook hij weer een orgasme had.

Hij draaide zich van me af en wenste me welterusten. Ik nog steeds vastgebonden en geblinddoekt. Hij was ook niet van plan me los te maken en ik moest van hem maar proberen op die manier de slaap te vatten. Een deken kreeg ik ook niet over me heen. Hij zei dat hij wilde dat ik beschikbaar bleef voor hem de rest van de nacht.

Ik was inmiddels echt tijdloos geworden. Geen idee hoe laat het was en hoe lang we nog samen zouden hebben. Ik wist niet of hij al sliep en of hij mij nog zou gaan gebruiken. Dat idee wond me wel op. Ik hoopte erop dat hij dat nog wel zou doen.

Na enige tijd, geen idee na hoe lang, voelde ik weer iets kriebelen over mijn gezicht, buik, tussen mijn benen. Daarna direct gevolgd door een zweepslag. 'Au', die had ik niet aan zien komen. Ik voelde dat hij mijn boeien los begon te maken. Daarna rolde hij me op mijn buik en klikte me weer vast om mijn billen daarna direct te bewerken met de zweep. Bij elke slag raakte ik nog meer opgewonden.

Toen hij klaar was en mijn billen ongetwijfeld rood waren, voelde ik dat hij weer naast me ging liggen. Ik hoorde hoe hij de deken over zich heen trok. Pfff... weer wachten. Mijn gedachten maakten overuren. Ik werd steeds geiler en hoopte op meer.

Er leek maar niks te komen. Hij sliep volgens mij, maar ik kon de slaap niet vatten. Ik wilde meer weten, meer voelen en klaarkomen. Na wat een eeuwigheid leek te duren, voelde ik een vinger in mijn kont. Al snel nog een. Hmm... Ik kon het niet verbergen. Lekker.

Toen voelde ik ineens een pijnscheut. Hij had zijn vingers verruild voor zijn pik. Toen de pijn wat wegtrok, voelde het heerlijk. Ook hier begon hij me nu te neuken. Steeds harder en dieper. Zijn handen knepen intussen in mijn tieten en op het moment dat ik zijn zaad voelde, merkte ik dat ook ik eindelijk weer een orgasme had.

Daarna maakte hij mijn boeien los en deed mijn blinddoek af. Hij was zich aan het aankleden, terwijl hij mij gadesloeg. 'Sorry, I have to go. I have a meeting in an hour. Thank you for the night'.

Voor ik het wist, was hij de kamer uit. Ik stond op en begon me ook aan te kleden. Alleen mijn avondjurk aan. Pumps en lingerie in mijn handen. Die waren nog steeds drijfnat. Toen ik de deur van de kamer opendeed, zag ik D al staan. Samen liepen we terug naar de auto om weer naar huis te gaan.

'En?' vroeg D, 'hoe vond je het?'

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

17 dec 2022 om 19:10 uur Dankjewel Brasa
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
15 dec 2022 om 16:15 uur Mooi, hoer voor een nacht

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
02-11-20221Pijn van verlangenteamkeuzeaanbeveling 11x
02-11-20222Recalcitrantteamkeuzeaanbeveling 10x
03-11-20223In het parkteamkeuzeaanbeveling 9x
04-11-20224Een heerlijk trioteamkeuzeaanbeveling 9x
04-11-20225Basteamkeuzeaanbeveling 5x
05-11-20226Recalcitrant 2teamkeuzeaanbeveling 8x
09-11-20227Hoer voor een nachtteamkeuzeaanbeveling 6x
16-11-20228Wie is daar?teamkeuzeaanbeveling 4x
14-12-20229Eindelijkteamkeuzeaanbeveling 4x
04-01-202310Sadistteamkeuzeaanbeveling 6x
16-01-202311De Wandteamkeuzeaanbeveling 9x
27-03-202312Recalcitrant 3teamkeuzeaanbeveling 10x
21-06-202313Mijn meesterteamkeuzeaanbeveling 3x
04-07-202314Uitdagenteamkeuzeaanbeveling 6x
06-08-202315Toekijkenteamkeuzeaanbeveling
06-08-202316Totale overgave 1teamkeuzeaanbeveling
07-08-202317Totale overgave 2teamkeuzeaanbeveling
10-08-202318Totale overgave 3teamkeuzeaanbeveling 2x
11-08-202319Totale overgave 4teamkeuzeaanbeveling
12-08-202320Totale overgave 5teamkeuzeaanbeveling
27-08-20232124/7teamkeuzeaanbeveling 2x
11-09-202322Recalcitrant 4teamkeuzeaanbeveling 3x
19-09-202323Mindfuckteamkeuzeaanbeveling 3x
03-11-202324In de treinteamkeuzeaanbeveling
11-11-202325Sadist 2teamkeuzeaanbeveling 2x
17-11-202326Recalcitrant 5teamkeuzeaanbeveling 7x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 6x
09-11-2022 14:26
09-11-2022 14:50
12-11-2022 08:09
969x


67 Deelnemers op de site. 20493 Actieve deelnemers. 528 bezoekers.