Hoofdstuk

Verhaal Losse verhalen/ fantasieën

Bas

Ik aarzel nog even voor ik op de bel druk. Trek snel mijn korte rokje goed en frummel aan mijn hemdje. Voor ik het in de gaten heb, gaat de deur open en zie ik dat mooie koppie van Bas voor me. Een twinkeling in zijn ogen. Een twinkeling die ik al meerdere malen heb gezien als ik met hem aan het chatten was. Het is bizar hoe woordkunstenaars die twinkeling in woorden kunnen laten zien.

Ik had hem leren kennen via het cammen. Altijd op de achtergrond bij mijn lives, tot dat ene berichtje. Een heel zakelijk berichtje met de vraag of ik tijdens een cam 2 cam ook mijn gezicht liet zien. Ik gaf hem aan dat ik dat alleen deed als ik zeker wist dat ik de ander niet zou kennen en dus zijn gezicht eerst wilde zien. En toen begon de omslag.

Hij maakte mij het hof met zijn woorden. Lief, sexy, humoristisch en mysterieus. God, wat zou ik hem graag beter leren kennen. Die c2c liet hij intussen maar niet los. Ik hield mijn poot stijf. Eerst een foto van hem! Die kwam niet meteen, maar wat volgde was een chat vol lieve, plagerige en insinuerende berichten. Over en weer.

En toen was daar die dag dat hij wel een foto stuurde. Een hele nette met alleen zijn gezicht. Hij was veel lekkerder dan ik gedacht had. Had ik hem op straat zien lopen, dan zou ik mijn nek waarschijnlijk verdraaid hebben bij het hem nakijken. Ik zou mijn blik zo op hem richten, dat hij mijn ogen zou voelen priemen in zijn rug. En... ik zou hem het liefst mee mijn bed innemen voor minstens een week.

Het fijnste was nog dat ik hem inderdaad niet kende. Ik zou met een gerust hart een c2c met gezicht kunnen hebben met hem. Maar Bas zou Bas niet zijn als hij niet nog een stapje verder wilde gaan. Hij wilde via whatsapp bellen.

Intussen had hij ook nog een briljant idee gekregen om via Wordfeud te gaan chatten. Konden we het samen spelen en intussen de chatfunctie gebruiken. Ik vond dat wel een leuk idee. Was wat veiliger om zo te chatten dan via cammen, omdat ik ook nog een man thuis had zitten. Na een paar beurten werd ik wat overmoedig en zei ik hem dat ik wilde winnen, omdat de winnaar de verliezer een opdracht mocht geven.

Daar was ook hij helemaal voor in! Het zorgde ervoor dat hij nog beter zijn best deed en op het nippertje won hij het eerste spel. Mijn eerste opdracht van hem werd dat ik ons verhaal op zou schrijven.

‘Kom je nog binnen schatje?’ Ik schrik op uit mijn gedachten en realiseer me dat ik hem nog steeds aankijk. Mijn mond is droog en ik slik moeizaam. Wat heb ik een zin in deze man! Gelukkig hebben we afgesproken elkaar de eerste keer 24 uur te gaan zien. Zo maakt het niet uit dat de eerste keer niet veel voor zal stellen, omdat we beiden waarschijnlijk veel te snel gaan komen.

Ik loop langs hem heen zijn huis binnen. Het is een nauw gangetje, waardoor ik tegen hem aankom. Ik voel bij het langslopen tegen mijn buik dat hij al heel erg opgewonden is. Komt goed uit, want dat ben ik ook. Hij pakt me bij mijn hand en neemt me mee naar de woonkamer. Hij gaat zitten op de bank en trekt me naast hem neer. Ik heb geen zin in omslachtigheid nu. Ik wil hem nu alleen maar heel snel in me voelen.

Snel gaan mijn handen naar zijn broek. Ik maak zijn riem los en trek zijn broek met onderbroek omlaag. Als hij halfnaakt is, klim ik op zijn schoot en laat zijn harde, warme pik in mijn zeiknatte kutje glijden. Natuurlijk had ik onder mijn rokje geen ondergoed aan. Terwijl ik hem langzaam berijd, onze ogen elkaar verslinden en we beiden voelen dat een hoogtepunt niet ver weg is, voel ik ineens zijn handen over mijn hele lichaam. Hij trekt mijn hemdje uit en mijn grote borsten zwaaien heerlijk mee met onze bewegingen.

Ik buig naar voren en terwijl zijn handen met mijn tepels spelen, zoek ik met mijn mond die van hem op. We beginnen te zoenen. Niet zachtjes en teder, maar hard en vol opgekropte opwinding. Ik voel dat zijn tong ruw bezit neemt van de mijne. We blijven elkaar aankijken en al snel voelen we dat we gaan komen. Ik mompel zachtjes zijn naam. Fluisterend, als een heel zacht briesje door de bomen. ‘Bas, ik ga zo komen.’ ‘Toe maar schatje, ik ook’. Wauw, wat is dat geil om elkaar aan te blijven kijken bij het klaarkomen.

Ik klim weer van hem af en ga naast hem zitten. Ik ben nog hevig aan het natrillen. Gelukkig ben ik niet de enige. ‘Dat was heerlijk!’ Zachtjes strelen we elkaars arm. Nog steeds hebben onze blikken elkaar niet losgelaten. Wat is dit intens. Hoe uitgeput ook, ik voel alweer nieuwe zin opborrelen. Deze man is verslavend…

Ik zie ook zijn blik alweer veranderen. Hij wordt geil, doordat ik geil aan het worden ben. Omdat we elkaar maar aan blijven kijken, voelen we van elkaar precies hoe de vlag erbij hangt. Bas staat op van de bank, terwijl hij me aan blijft kijken. Met die blik dwingt hij mij hetzelfde te doen. Ik probeer overeind te komen, maar voel dat mijn knieën wee zijn. Hij ondersteunt me bij het opstaan. Als ik weer wat steviger op mijn benen sta, laat hij me los en pakt hij met zijn handen de mijne vast. Achteruitlopend en mij dus strak aankijkend, leidt hij me mee naar zijn badkamer. Ik werp een snelle blik in de spiegel en zie hoe mijn gezicht alleen maar vraagt om meer. Wangen rood en ogen geil.

Ik kijk Bas weer aan.
Hij doet de douche aan en trekt mijn rok uit. Ik voel over zijn borst en help hem zijn shirt uit te trekken. Nu pas zie ik dat sexy streepje haar vanaf zijn navel naar beneden lopen. Ik blijf hem aankijken, terwijl mijn vingers de weg over het streepje volgen. Mijn tong volgt al snel daarna. Mijn god, ik kan mijn blik niet van hem afwenden en blijf hem de hele tijd aankijken. Dit heeft ook zijn weerslag op hem. Zijn adem stokt als ik bij het laagste punt van het streepje ben aangekomen en hoe graag ik ook verder wil, ik doe het niet. Deze keer wil ik dat het lang duurt, deze keer wil ik plagen en geplaagd worden, deze keer wil ik…

Bas neemt me mee de douche in. Deze is nu op een heerlijke temperatuur. Hij omarmt me en ik duik met mijn gezicht in zijn borstkas. Zijn inmiddels weer stijve pik voel ik prikken tegen mijn buik. Samen genieten we zo even van de warme stralen en onze omhelzing. We houden elkaar stevig vast. Het lijkt wel of we bang zijn elkaar los te laten. Ik voel zijn vingers langzaam over mijn rug glijden en ik doe hetzelfde bij hem. Ik volg precies de weg die hij bij mij aflegt. Zachtjes kriebelen vanuit de nek naar het beginpunt van de billen en weer zachtjes terug. Ondanks de warme stralen voel ik kippenvel. Mijn tepels beginnen hard te worden en tegen Bas' onderbuik te priemen. Ik haal mijn hoofd weg uit zijn borstkas en kijk omhoog. Hij bekijkt mij van bovenaf. Zodra hij in de gaten heeft dat ik hem aankijk, kijkt hij terug. Een siddering van opwinding ontsnapt en ik ril even. Hij buigt zijn hoofd en langzaam beginnen we heerlijk te zoenen. Het lijkt een eeuwigheid te duren. Onze tongen draaien heel zachtjes op elkaar heen. Een volmaakt en teder spel. Mijn handen haal ik van zijn rug af en ik pak heel zachtjes zijn haar vast. Ik hou het vast terwijl we rustig verder zoenen en verdrinken in elkaars ogen. Ik zou willen dat de tijd stilstond en dit ogenblik voor eeuwig zou blijven. Met zijn lippen op die van mij en zijn tong in mijn mond, bukt hij naar beneden om een fles douchgel te pakken.

Ik beweeg mee, want ik wil zijn mond niet loslaten. Hij draait de douche uit en maakt de fles open. Als hij de fles omkeert, komt er een roze klodder douchegel in zijn handen. Het ruikt heerlijk naar rozen. Langzaam begint hij me van voren in te soppen. Hij begint van voren om zo lang mogelijk door te kunnen gaan met zoenen. Vederlicht beweegt hij zijn handen over mijn hals, waarna hij naar mijn borsten glijdt. Hij smeert met zachte hand mijn borsten heerlijk in. Af en toe zachtjes knijpend en natuurlijk veel langer dan nodig is. Dan pakt hij een nieuwe klodder en gaat verder naar beneden. Helaas moeten onze lippen elkaar loslaten. Ik voel zijn handen op mijn buik, op de buitenkant van mijn kutje en dan gaat hij door zijn knieën om mijn benen en voeten in te zepen. Ik kijk naar hem en naar wat hij doet. Hij doet het vol overgave en heel teder.

Ik voel hoe hij me zachtjes omdraait en vanaf onderen weer de weg naar boven aflegt. Mijn enkels, kuiten, billen. Mmmm, ik kreun zachtjes onder zijn lieve aanrakingen en zoek houvast aan de muur. Met mijn ellebogen op schouderhoogte en mijn hoofd tussen mijn armen in, leun ik tegen de muur voor me. Ik doe mijn ogen dicht en voel hoe hij zacht en grondig mijn billen lekker inzeept. Het kriebelt wat, zo zacht als hij te werk gaat. Onbewust duw ik mijn billen naar hem toe en krom ik mijn rug, zodat hij er nog beter bij kan.

Hij vervolgt zijn weg naar boven en begint met de onderkant van mijn rug. Een rilling trekt door mijn lijf. Ik voel hoe hij weer langzaam opstaat en niet veel later voel ik zijn stijve mijn billen even aanraken, terwijl Bas mijn schouders en nek inzeept. Dan komen zijn handen voor mij te liggen. In elke hand pakt hij één borst (die natuurlijk veel te groot zijn voor een hand) en kneed ze heerlijk. Hij staat nu helemaal tegen me aan. Ik voel zijn huid tegen de mijne en ik kan het niet laten mijn lijf lekker dicht tegen hem aan te werpen. Hij heeft nu mijn tepels gevonden en masseert ze lekker. Zacht neemt hij ze tussen duim en wijsvinger en draait er heel zachtjes aan. Zijn mond begeeft zich naar de achterkant van mijn rechteroorlelletje en ik voel zijn zachte adem erop neer komen. Mijn tepels worden direct keihard, ik heb kippenvel op mijn armen en benen staan en mijn mond wordt droog. Hij heeft het effect dat dit op me heeft door en doet hetzelfde met mijn andere oorlel. Ik begin te rillen.
Dan neemt Bas de douchekop in zijn hand en zet de douche weer aan. Als het water weer goed op temperatuur is, richt hij de straal op mij en begint me langzaam af te spoelen. Eerst mijn achterkant.

Ik draai me om als hij klaar is met de achterkant. Blij dat we ook weer lekker kunnen zoenen. Ik kijk hem aan, terwijl hij nu ook mijn voorkant afspoelt. ‘Lieve Bas, wil je me alsjeblieft weer zoenen?’ Hij aarzelt geen moment en zet direct heel zachtjes zijn lippen op die van mij. Zijn hoofd ziet er koortsachtig uit en ik vermoed dat ik er aardig hetzelfde uitzie. Gewillig openen mijn lippen zich om zijn warme en natte tong binnen te laten. Ik kijk hem aan. Geil en vol verwachting op wat komen gaat.

Dan pak ik de donkere fles douchegel en begin Bas heel rustig in te smeren. Ook ik begin aan de bovenkant in zijn hals. Ik kijk naar hem en bedenk me hoe sexy ik hem vind. Hoe hij verlangens in mij opgewekt heeft die al jaren naar de achtergrond waren verdwenen. Ik vraag me af of ik ooit genoeg van hem zou kunnen krijgen. Een zucht ontsnapt me, terwijl ik verder naar beneden ga. Zijn borstkas, zijn tepels (even een kusje erop), zijn goddelijke buik met duidelijk zichtbare spieren en zijn streepje naar beneden. Ik voel dat hij nu huivert en kijk meteen weer naar hem. Een gloed in zijn ogen, donker, geil. Zijn ogen boren in die van mij. Snel kijk ik weg, want ik wil hem ook helemaal inzepen. Kijk ik niet weg, dan krijg ik daar de kans niet meer voor. Dat is een ding dat zeker is.

Heel langzaam bewegen mijn handen zich naar zijn stijve pik die, geduldig en fier omhoog, staat te wachten op mijn aanrakingen. Heel zachtjes ga ik nu eerst met mijn tong naar zijn eikel. Ik proef al wat van zijn smaak. Ook mijn lippen sluiten zich er even omheen. Niet te lang, want ook dan is het niet meer te stoppen. En ik wil de tijd nemen. De tijd nemen voor deze keer. Dan gaat mijn mond naar zijn ballen. Ik zit op mijn knieën voor hem en neem één voor één een bal in mijn mond. Ik sabbel er even op en laat mijn tong erachteraan volgen. Dan zeep ik zowel zijn pik als ballen in. Heel langzaam en heel zorgvuldig. Ik voel zijn ogen weer prikken in mijn nek. Dit keer durf ik niet op te kijken, dus ik concentreer me op de rest van zijn lijf.

Ineens voel ik de handen van Bas op mijn schouders. Zachtjes begint hij me daar te masseren, terwijl ik geduldig en tergend langzaam mijn weg naar beneden zoek. Ik pak nog wat douchegel en en ga naar zijn dijen, zijn knieën en zijn voeten. Als ik klaar ben, blijf ik op mijn knieën zitten. Ik sluit mijn ogen en geniet van de aanrakingen van Bas. Ik draai hem nu om en begin ook mijn weg naar boven. Enkels, kuiten, knieholtes, bovenbenen. Eerst met mijn tong en mond, daarna met sop. Aan de onderkant van zijn billen stop ik. Ik kijk bewonderend naar zijn volmaakte billen en begin er zachtjes in te kneden. Vlinderlichte kusjes volgen en daarna ook hier wat douchegel. Plagend gaan mijn handen naar zijn voorkant, terwijl ik mijn wang tegen zijn billen leg.

Ik voel dat Bas heel kort zijn adem even inhoudt op het moment dat ik zijn harde pik omsluit met mijn handen. Ik laat hem los, pak wat douchegel van Bas en giet dat over mijn borsten. Met mijn borsten vervolg ik dan het inzepen van de rest van zijn lijf. Onderrug, rug… als mijn borsten niet hoger kunnen, duw ik Bas heel zachtjes wat naar beneden. Nu kan ik ook zijn schouders en nek met mijn borsten inzepen.

Ik leid Bas naar beneden, zodat hij onder de douche zit op de koele grond. Ik ga tegenover hem zitten. We kijken elkaar heel lang en intens aan, terwijl het water over hem heenloopt. Ik krijg het koud en ga dichter bij hem zitten. Ik kruip op zijn schoot en sluit mijn armen om zijn nek. Mijn mond zoekt zijn mond weer. Hevig zoenen we verder. Ik voel zijn pik tegen de buitenkant van mijn kutje. Hij begint nu mij met zijn handen te verkennen, zonder mijn blik of mond los te laten. Hij streelt elk plekje van mijn lichaam en ik geniet van elke aanraking. Abrupt maakt hij zich los van mij, staat op en doet de douche uit. Hij reikt met zijn handen naar de mijne en trekt me overeind. Als ik sta, tilt hij me op en neemt me mee naar zijn slaapkamer.

Hij legt me zachtjes op zijn bed en komt dan op me liggen. Zijn mond vindt de mijne weer en we gaan onverstoorbaar verder met zoenen. Eerst zachtjes, maar al snel steeds harder en dwingender. Onze natte lichamen tegen elkaar.
Ik kijk hem aan en voel dat we nu echt op een punt zijn gekomen dat we niet meer kunnen uitstellen, maar wat geeft dat ook. We hebben hierna nog uren te gaan…
Hij staat op en gaat naast zijn bed staan en snel ga ik ook naar de rand van het bed. Ik sta op mijn handen en knieën met mijn kont naar hem toe. Hij speelt zachtjes met mijn sterretje, duwt er heel voorzichtig een vinger in en stoot dan ineens zijn harde pik in mijn kutje. Pfff….

Ik duw mijn kont nog wat meer naar hem toe, zodat hij nog dieper in mij komt. Eerst neukt hij mij in een langzaam tempo. Wel steeds dieper en ik voel hoe zijn ballen tegen mijn billen kletsen. Intussen twee vingers in mijn kontje. We houden het beiden niet meer. Hij neukt me steeds harder en dieper. Haalt zijn vingers nu uit mijn kontje en grijpt mijn billen stevig vast om nog harder, sneller en dieper te kunnen stoten. Ik kan niet anders dan kreunen en af en toe ontsnapt mij een gilletje. “Lieve Bas, ga alsjeblieft nog harder’ hoor ik mezelf fluisteren.

Dat doet hij maar al te graag. Mijn borsten gaan alle kanten op en als ik denk dat het niet harder kan, voel ik een heerlijk tintelend gevoel van binnen. Mijn tenen krommen zich en dan voel ik ook een heerlijke warme vloeistof in mij vloeien. Hij stoot nog even door en dan haalt hij hem eruit. De rest van zijn warme zaad aan mijn billen vegend. Ik kijk naar
achter en zie zijn voldane blik, terwijl hij me omrolt en naast me gaat liggen. We kijken elkaar weer aan. Ik lig nu met mijn hoofd in zijn armen en we genieten zo even na. We weten allebei dat de volgende beurt niet lang op zich zal laten wachten.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
02-11-20221Pijn van verlangenteamkeuzeaanbeveling 11x
02-11-20222Recalcitrantteamkeuzeaanbeveling 10x
03-11-20223In het parkteamkeuzeaanbeveling 9x
04-11-20224Een heerlijk trioteamkeuzeaanbeveling 9x
04-11-20225Basteamkeuzeaanbeveling 5x
05-11-20226Recalcitrant 2teamkeuzeaanbeveling 8x
09-11-20227Hoer voor een nachtteamkeuzeaanbeveling 6x
16-11-20228Wie is daar?teamkeuzeaanbeveling 4x
14-12-20229Eindelijkteamkeuzeaanbeveling 4x
04-01-202310Sadistteamkeuzeaanbeveling 6x
16-01-202311De Wandteamkeuzeaanbeveling 9x
27-03-202312Recalcitrant 3teamkeuzeaanbeveling 10x
21-06-202313Mijn meesterteamkeuzeaanbeveling 3x
04-07-202314Uitdagenteamkeuzeaanbeveling 6x
06-08-202315Toekijkenteamkeuzeaanbeveling
06-08-202316Totale overgave 1teamkeuzeaanbeveling
07-08-202317Totale overgave 2teamkeuzeaanbeveling
10-08-202318Totale overgave 3teamkeuzeaanbeveling 2x
11-08-202319Totale overgave 4teamkeuzeaanbeveling
12-08-202320Totale overgave 5teamkeuzeaanbeveling
27-08-20232124/7teamkeuzeaanbeveling 2x
11-09-202322Recalcitrant 4teamkeuzeaanbeveling 3x
19-09-202323Mindfuckteamkeuzeaanbeveling 3x
03-11-202324In de treinteamkeuzeaanbeveling
11-11-202325Sadist 2teamkeuzeaanbeveling 2x
17-11-202326Recalcitrant 5teamkeuzeaanbeveling 7x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 5x
04-11-2022 23:33
04-11-2022 23:33
04-11-2022 23:43
780x


65 Deelnemers op de site. 20507 Actieve deelnemers. 225 bezoekers.