Hoofdstuk

Verhaal Losse verhalen/ fantasieën

Een heerlijk trio

Wat een heerlijke avond zeg. Ik keek naar de twee mannen die tegenover me in een stoel zaten. Langzaam kleedde ik me uit, terwijl ik heerlijk met mijn kont draaide. Ik had nu alleen nog maar mijn beha en slipje aan. Ik pakte mijn handboeien uit mijn nachtkastje en liep naar de eerste man toe. Ik liet hem zijn broek en onderbroek uittrekken en klikte zijn handen daarna achter de stoel vast. Zijn pik was al ene beetje hard aan het worden. Toen liep ik naar de tweede man toe en ook zijn handen maakte ik vast, nadat zijn broek en onderbroek uit waren. Ik liep weer naar mijn bed toe.
Uit mijn nachtkastje pakte ik nu mijn dildo en ging hiermee over mijn slipje heen. Je zag dat mijn kutvocht in het slipje zat. Ik maakte mijn beha open en mijn heerlijke grote borsten kwamen vrij. Ik pakte één tiet vast en bracht de tepel naar mijn mond om er zelf heerlijk aan te gaan likken en sabbelen. Ik zag dat de mannen tegenover me gebiologeerd naar me zaten te kijken. Ik werd steeds geiler, aangezien ik zag dat hun pikken goed gegroeid waren. Ze waren een beetje aan het kronkelen op hun stoelen, aangezien ze heel graag nu aangeraakt zouden worden daar. Ik besloot ze even te plagen en liep naar ze toe.
Heel even likte ik de eikel van de eerste man, waarna ik ook even lekker sabbelde op de pik van de ander. Wat waren ze groot geschapen. Ik verheugde me nu al op wat nog zou gaan komen.
Ik liep weer terug naar mijn bed en deed mijn slipje uit. Ik ging op de rand liggen en trok mijn lipjes uit elkaar, zodat ze goed zicht hadden op mijn zeiknatte kutje. Ik pakte de dildo weer en ging er heerlijk mee rond in mijn sappige kutje. Elke keer als ik de dildo erin en eruit haalde hoorde je het soppen.
Ik likte mijn dildo af en ging even lekker met mijn vingers verder. Het sap stroomde er nu uit en ik besloot de mannen even te laten proeven. Ik ging bij de eerst man op de leuningen van de stoel staan en liet mijn kutje naar zijn mond zakken. Ik voelde hoe hij heel gulzig met zijn tong mijn sappen begon op te drinken. Maar door de manier waarop hij dit deed, kwamen er nog meer sappen vrij. Ik ging van zijn stoel af en deed hetzelfde bij de andere man. Alleen nu ging ik andersom staan, zodat ik in de tussentijd ook even aan zijn pik kon zuigen. Heel zachtjes en plagend. Hij was ook nat. Ik nam gretige likken van het voorvocht en ik voelde dat hij lekker aan het likken was in mijn zeiknatte kut.
Ik liep weer terug naar mijn bed. Pakte een kleine vibrator uit mijn nachtkastje en bracht deze aan in mijn kontje. Heerlijk om ook daar gestimuleerd te worden. Met mijn dildo ging ik weer spelen in mijn kutje. Erin en eruit, erin en eruit. Ik pakte nog een vibrator en stopte deze in mijn kutje en speelde met mijn klitje in de tussentijd. Ik keek de mannen aan en zag hoe geil ze waren. Hun pikken stonden fier omhoog en er glinsterde voorvocht op hun grote en geile eikels. Ik vingerde mezelf terwijl de vibrators de rest van het werk deden en het duurde ook niet lang voor ik schokkend klaarkwam.
Ik besloot dat de mannen genoeg gewacht hadden en ik maakte hun handen los. Blijkbaar hadden ze vol verlangen naar dit moment toegeleefd, want ze begonnen mij overal aan te raken. Ik voelde vier handen en twee monden mijn lichaam aaien, likken en zuigen. Ik werd opgetild en op de keukentafel neergelegd. Nu vonden ze het tijd worden dat ik geen kant op kon. Ik lag op mijn rug. En ik voelde dat mijn handen en voeten werden vastgebonden met een stuk touw.
De eerste man ging bij mijn hoofd staan en de ander bij mijn voeten. De man bij mijn hoofdeinde stond met zijn grote en harde pik bij mijn mond en schoof die zonder waarschuwing zo mijn mond in. Ik voelde hem heerlijk in mijn mond. Voor ik het wist duwde hij hem er nog dieper in. Ik moest kokken en zag de slijmdraden langs zijn pik mee naar buiten komen. Ik kreeg even gelegenheid om te ademen en hij stootte hem er nu tot aan zijn ballen in. Mijn kut was echt zeiknat. Terwijl hij dat deed, voelde ik nu ook de pik van de ander. Deze verdween in mijn sappige kut. Dat ging echt te gemakkelijk, aangezien ik zo nat was. Ik voelde hoe hij mijn kontgat op ging rekken met zijn vingers die hij had gedoopt in mijn kutvocht. Eerst verdween er een vinger in mijn kont en daarna nog een. De ander beukte maar door met zijn harde pik in mijn mond en keel en ook daar was het nu echt zeiknat door het slijm. Intussen zaten er drie vingers in mijn kont, een pik in mijn mond en een pik in mijn kut. Ik lag te kronkelen op tafel. De man die zijn pik in mijn mond had, pakte mijn tepels en begon die eerst rustig te masseren. Daarna werd hij wat ruwer. Hij nam een tepel in zijn mond, terwijl zijn pik in mijn mond bleef zitten en begon daarop te sabbelen. Af en toe ging hij er met zijn tanden langs. Vervolgens beet hij zachtjes in de ene tepel en kneep hij in de andere. Ik was zo geil en begon nog meer te kronkelen op tafel. Ik voelde dat ik weer zou komen. Nu was het niet alleen maar schokken, maar ik begon te spuiten. En niet zo’n beetje ook. Toen ik weer klaar was gekomen, haalden ze me van de tafel af. We gingen weer naar mijn bed. Ik ging nu de andere man lekker pijpen. Ik proefde mijn eigen kutsappen en likte gretig aan zijn pik. Ook hij wilde hem diep in mijn keel hebben. Deze pik was nog groter en terwijl ik hem op handen en voeten lekker aan het pijpen was, voelde ik ineens een pik in mijn kontje glijden. Wat was die groot voor mijn kont! Hij deed het eerst heel rustig en zachtjes, maar begon steeds harder te bonken. Mijn mond was gevuld met de andere pik en ik voelde weer hoe ik moest kokhalzen van die grote pik. De slijmdraden kwamen weer mee bij elke keer dat ik mijn hoofd naar boven trok.
Ik werd opgetild en op de pik van de eerste man gezet. De tweede kwam erbij en schoof die van hem in mijn kontgat. Ik voelde alles oprekken en wist dat ik morgen spierpijn zou hebben. Ze beukten en beukten tot ze me vol zaad hadden gespoten.
Voldaan gingen we in bed liggen. Lekker samen slapen. Ik in het midden. Maar ik was te geil. De mannen vielen vrij snel in slaap, maar ik wilde meer zaad. Zachtjes ging ik naar beneden met mijn handen en ik voelde aan hun pikken die ook in slaapstand stonden. Wel voelde ik dat ze reageerden op mijn aanrakingen en niet veel later groeiden ze alweer.
Ik likte en trok om en om. En voelde dat ze weer in hun lekkere geile harde stand stonden. Ik zag dat ze ook alweer wakker waren geworden. Ze lieten mij heerlijk met hun pik spelen, terwijl ze zelf lekker op hun rug bleven liggen. Ik draaide me om, zodat zij lekker met mijn kut en kont konden spelen op hetzelfde moment. Ik voel direct al een tong en twee vingers in mijn kutje en drie vingers in mijn kontje. Geil ga ik verder met pijpen en trekken. Om de beurt neem ik hun pik weer heel diep in mijn keel. Dan voel ik een lekkere klets op mijn kont. Billenkoek. Heerlijk! Gretig ga ik door met pijpen en trekken en voel alweer dat ik over niet al te lang weer spuitend ga klaarkomen.
Ik wil hun sperma nu ook in mijn mond en in mijn gezicht en ga hard en snel verder met pijpen en trekken. Intussen speel ik ook met hun ballen. O, wat is dit geil. Ik voel dat er intussen nog een vinger bijkomt in mijn kutje. Zij wisselen nu ook om. Ik voel tanden op mijn klitje die zachtjes erin bijten en voel weer een klets op mijn kont. Hmmm, lekker dit. Ik pijp lekker door en voel dat er nu één op het punt van komen staat. Hard zuig ik door en ik voel het warme zaad heerlijk in mijn keel glijden. Wat is dit geil. Ik slik het zaad allemaal door en ga vervolgens de ander pijpen. Ik voel dat ik ga komen en ik waarschuw. De man die nog niet klaar is gekomen zet mijn kut op zijn mond en likt gretig door. Ik spuit nu ook zijn mond vol met kutvocht terwijl ik hem verder pijp. Hij is heel geil en wil in mijn gezicht spuiten. Ik ga nu dus op mijn rug liggen en hij duwt zijn pik nog even tot zijn ballen in mijn mond. Als hij hem eruit haalt loopt er al wat zaad uit. Hij trekt zelf nog één keer en dan spuit hij mijn mond en gezicht vol met zijn zaad. Ik slik door en probeer met mijn tong zoveel mogelijk zaad naar binnen te halen. Daarna ga ik met mijn vingers langs mijn gezicht om de rest te verzamelen en af te likken van mijn vingers.
Nu is het echt tijd om te slapen en voldaan doen we dat nu ook, om morgenochtend voor het opstaan nog een geil moment te beleven.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

06 nov 2022 om 08:28 uur Ook lekker. Zie 'In het park'.
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
02-11-20221Pijn van verlangenteamkeuzeaanbeveling 11x
02-11-20222Recalcitrantteamkeuzeaanbeveling 10x
03-11-20223In het parkteamkeuzeaanbeveling 9x
04-11-20224Een heerlijk trioteamkeuzeaanbeveling 9x
04-11-20225Basteamkeuzeaanbeveling 5x
05-11-20226Recalcitrant 2teamkeuzeaanbeveling 8x
09-11-20227Hoer voor een nachtteamkeuzeaanbeveling 6x
16-11-20228Wie is daar?teamkeuzeaanbeveling 4x
14-12-20229Eindelijkteamkeuzeaanbeveling 4x
04-01-202310Sadistteamkeuzeaanbeveling 6x
16-01-202311De Wandteamkeuzeaanbeveling 9x
27-03-202312Recalcitrant 3teamkeuzeaanbeveling 10x
21-06-202313Mijn meesterteamkeuzeaanbeveling 3x
04-07-202314Uitdagenteamkeuzeaanbeveling 6x
06-08-202315Toekijkenteamkeuzeaanbeveling
06-08-202316Totale overgave 1teamkeuzeaanbeveling
07-08-202317Totale overgave 2teamkeuzeaanbeveling
10-08-202318Totale overgave 3teamkeuzeaanbeveling 2x
11-08-202319Totale overgave 4teamkeuzeaanbeveling
12-08-202320Totale overgave 5teamkeuzeaanbeveling
27-08-20232124/7teamkeuzeaanbeveling 2x
11-09-202322Recalcitrant 4teamkeuzeaanbeveling 3x
19-09-202323Mindfuckteamkeuzeaanbeveling 3x
03-11-202324In de treinteamkeuzeaanbeveling
11-11-202325Sadist 2teamkeuzeaanbeveling 2x
17-11-202326Recalcitrant 5teamkeuzeaanbeveling 7x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 9x
04-11-2022 04:51
04-11-2022 04:53
00-00-0000 00:00
1137x


0 Deelnemers op de site. 20486 Actieve deelnemers. 86 bezoekers.