Hoofdstuk

Verhaal Overgeleverd aan een onbekende

Blinddoek, boeien en ballgag

Ik bel bij u aan, met een reistas vol kleding. Zoals afgesproken sta ik met de rug naar de deur, zodat ik u niet kan zien. Zodra u de deur openmaakt, stap ik achteruit naar binnen. Ik sluit de ogen en u sluit de deur. Dan doet u een blinddoek bij me om en leidt u me naar de badkamer. Daar moet ik me omkleden tot uw femme. U doet de deur achter me dicht.
Er liggen een paar dingen klaar voor me. Een hood en metalen handboeien, sleuteltjes zijn nergens te bekennen.
Ik doe een plug in en mijn cb6000 om. Ik trek een zwarte beha en string aan, jarretelles, een kort rokje en een topje met blote schouders. Vervolgens de kousen en lange laarzen met hoge hakken. Ik doe mijn pruik op en maak me op. Dan doe ik mezelf een ballgag in die ik heb meegenomen en trek ik de hood over mijn hoofd die u heeft klaargelegd. Ik zet de badkamerdeur op een kier, zoals afgesproken het teken dat ik klaar ben, en klik tot slot de metalen handboeien vast op mijn rug. Op mijn knieën wacht ik tot u me ophaalt. Dat duurt nog best een poosje. U stelt me al gelijk op de proef.
Na een tijd hoor ik de deur helemaal open gaan. U gebiedt me met rustige stem op te staan. Dan onderwerpt u me aan een inspectie. U doet u me een halsband met een lange lijn om. Dan trekt u me mee naar een andere kamer. Daar krijg ik leren polsboeien met slotjes om die strak boven mijn hoofd aan het plafond worden gebonden. U bindt m'n enkels ver uit elkaar aan een stang. Dan tilt u mijn rokje aan de achterkant op, zodat mijn billen ontbloot zijn en de string zichtbaar is.
Na een tijdje zo gestaan te hebben voel ik de eerste klap met de flogger op mijn billen. Zo gaat het een tijd door tot ze rood kleuren. Ik bijt op mijn ballgag en kwijl, maar die moet ik weer inslikken want er zit nog een hood omheen. Dan volgen nog een serie tikken met de vlakke hand. Zo blijf ik een tijd staan. Ik kan niets zien, maar u staat me van een afstandje toe te kijken. Dan gaat u even wat anders doen, terwijl u me zo laat staan. Ik kan alleen maar wachten, af en toe wiebelend op de hoge hakken. Ik voel mijn billen branden.
Na een poosje maakt u mijn handen los en dwingt u me op mijn kniëen te gaan zitten. Dan bindt u me in een andere positie. Handen ver uit elkaar boven het hoofd, enkels van de grond. Als ik helemaal vast ben gemaakt, gaat de hood af. U staat achter me, dus ik kan u niet zien. Direct erna doet u me een blinddoek om. Daarna maakt u de knevel los, zodat die op mijn kin hangt. "Open", zegt u. Dan voel ik u binnen glijden, een hele mond vol. Zo voel ik u langzaam harder en harder worden en ook vochtiger. Ik lik en slik alles zo goed mogelijk weg. Dan duwt u een nieuwe ballgag in m'n mond, een maatje groter, en u rijgt de hood weer strak op zijn plaats. Dan bindt u met touw mijn handen vast op mijn rug en bindt u mijn ellebogen strak tegen elkaar. Zo laat u me nog een tijd zitten, in afwachting. Ik voel mijn billen nog een klein beetje gloeien.
Na een poos neemt u me mee naar een andere ruimte. Ik moet op een groot bed gaan liggen, billen omhoog, met mijn heupen op een stapel kussens. U maakt mijn handen en voeten aan de hoeken vast. Gag en hood blijven op hun plek. Zo blijf ik een tijd liggen, tot u mijn billen gaat bijkleuren. Als ze na een tijd weer mooi rood zijn, trekt u mijn string een stukje opzij. U trekt de plug eruit en ik voel iets anders, groot en vochtig, binnenkomen. Ik bijt op mijn ballgag...

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
06-07-20221Blinddoek, boeien en ballgagteamkeuzeaanbeveling 4x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 4x
06-07-2022 11:06
06-07-2022 11:06
00-00-0000 00:00
1001x


93 Deelnemers op de site. 20578 Actieve deelnemers. 1177 bezoekers.