Hoofdstuk

Verhaal Een Mysterieuze advertentie

Een helse avond.....

Daar zat ik dan, op mijn knieën in een volle bioscoop en de schaamte was ondertussen behoorlijk toegenomen. Je hoorde mensen fluisteren die een rij voor ons zaten en had het gevoel dat de ogen ondertussen op ons waren gericht. Er gingen behoorlijk wat gedachtes door mijn hoofd heen, onder andere wat de mensen maar vooral het personeel wel niet zou denken. Helaas genoeg zouden ze dit nooit afbreken, vrees dat dit alleen maar lachende gezichten zou opleveren.

Op een gegeven moment hoorde ik dat de reclames over waren en dat de film begon te spelen, ik slaakte een zucht van opluchting. Eindelijk gingen de lichten uit en waren de ogen een stuk minder op mij gericht en een stuk meer op de film. Mijn lichaam begon zich een beetje te ontspannen en ondanks dat ik wist dat dit een hele lange zit zou worden….

Meesteres Jill genoot zichtbaar van de film en had vervolgens totaal geen aandacht meer voor mij, logisch aangezien dit ging om haar luxe en ontspanning. Tussen de film door kreeg ik een paar blikken op me gericht en ik had lichtelijk het gevoel dat er nog wel wat dingen zouden komen. Ik stierf van de dorst en moet eerlijk zeggen dat de popcorn van mijn Meesteres er toch wel erg verleidelijk uit zag. Ik loerde stiekem naar haar eten en drinken en langzamerhand begon Meesteres Jill dat ook op te merken…..

Ze veranderende enigszins van houding en kwam met haar prachtige lippen naar mij toe en fluisterde zachtjes…. ‘’ Heb je een beetje honger en dorst sletje ? Wees gerust je drinken komt zo na de pauze en ik zal een paar popcorn restjes voor je laten vallen. Dat moet genoeg zijn voor jou, meer verdien je niet sletje’’

Ze blies in mijn gezicht en focuste vervolgens met een grijnzend gezicht haar aandacht weer op de film. De macht die ze had daar was ze zicht maar al te goed bewust van en ze genoot er met volle teugen van. Op dit soort momenten schoot bij mij nog steeds de gedachte door mijn hoofd ‘’ was ik maar nooit op komen dagen die avond, het had me een hele hoop problemen bespaard’’

Ondertussen liet ze een paar voorgekauwde popcorn resten vallen op de grond en ik schaamde mij werkelijk dood. De etensresten van je Meesteres moeten opeten van de grond in een publieke bioscoop, veel dieper kon ik niet zakken. Ik had een kop als een boei en ik hoopte maar vurig dat de rij voor ons dit niet zag. Ik voelde haar hand op mijn haren en ze siste me toe dat ik het maar beter snel op at. Ik wist eigenlijk niet waar ik het zoeken moest en ik wilde het liefst onder de grond zakken……

Gelukkigerwijs viel er eindelijk een stilte in de bioscoopzaal en ik haalde opgelucht adem, pauze. Eindelijk had ik even rust en de voeten van mijn Meesteres verlieten mijn rug. Eindelijk wat beweging en even mijn benen strekken, hopelijk ook even wat eten voor mij kopen en bovenal ontspanning. Alleen voordat ik het wist zag ik een grote grijns op het gezicht van mijn Meesteres en keek ze me diep doordringend aan…..

‘’ je dacht toch niet echt dat jij mee mocht hé ? Jij wacht keurig hier, je mag even op mijn plek plaatsnemen maar dat is het ook wel. Geniet er maar even van, je hebt goed je best gedaan ! Ik ga even een rondje lopen, ik zie je zo weer sletje ;- )

Ik was allang blij dat ik even mocht zitten, mijn benen kon strekken en knikte instemmend. Ze grijnsde en liep weg met haar prachtige leren broek. Het maakte me ongelofelijk zwak en nam plaats op haar stoel. Even ontspannen, genieten en even geen druk of spanning….

Nog voordat ik het wist was ze terug, had ze een nieuwe beker met drinken besteld en had ze nog een kleine zwak met M&M’s besteld. Het water liep in mijn mond en hoopte stiekem dat 1 van de 2 van mij was. Helaas genoeg gaf ze maar 1 vingerknip en wees naar de grond, mijn plek was duidelijk en ze nam haar eten en drinken tot haarzelf. Ik moet eerlijk toegeven dat ik toch wel enorm baalde en naam weer plek op mijn knieën en diende haar zoals mij toebehoorde. Ook al had ik weinig andere keus en was ik een speelbal van haar gedachtes…..

De film vervolgde en de aandacht van Meesteres Jill ging al snel weer naar de film. Ze genoot van haar eten en er bleven vieze restjes van M&M’s naar beneden vallen….. Ik schaamde me kapot en ik zou nooit in mijn leven gedacht hebben dat dit me zou overkomen. Het was vies, het was een smerige vloer en bovenal gehoorzaamde ik ook nog op alles wat ze vroeg. Ja het was in alle opzichten een horror scenario voor mij als sub.

Halverwege het eind veranderde ze even van houding en boog ze zichzelf naar mij toe…..
‘’ sletje ik heb hier toch nog wat drinken voor je, er zit alleen 1 voorwaarde aan’’

Ik keek haar aan en er kwam opnieuw een grote grijns op haar gezicht te staan, ik slikte 3 keer aangezien dit alleen maar kon betekenen dat een addertje onder het gras zat.

‘’voordat de film eindigt heb jij deze beker helemaal leeg gedronken, zo niet dat zorg ik ervoor dat jij hier in boxer achterblijft in deze zaal. Aan jou de keus sletje, maak de juiste keuze xd’’

Ik vermoedde enigszins wat er in de plastic beker zat maar durfde er überhaupt amper aan te denken. Hoe kreeg ze het toch telkens voor elkaar om de situatie nog erger te maken dan hij al was, terwijl je dacht dat het niet erger kon. Het zweet brak me enigszins uit en Meesteres Jill draaide met een grijns haar gezicht weg en ik wist wat me te doen stond.

De beker stond voor mijn neus en met enige twijfeling boog ik mij tot het rietje en slurpte langzaam aan de vloeistof naar binnen. Eenmaal de eerste druppels binnen vertrok mijn gezicht van zuurheid en proestte ik het enigszins uit. Een hele beker vol met urine van Mrs Jill en ik moest opschieten aangezien ik het idee had dat de film niet lang meer zou duren. De stress schoot door mijn lichaam en ik probeerde zo snel mogelijk de urine weg te drinken zonder over mijn nek te gaan.

Meesteres Jill zag dat ik het er enorm moeilijk mee had en genoot volledig met een sadistische glimlach op haar gezicht. Ik was niet anders van haar gewend en voelde me klein, heel klein. Ik begon het steeds makkelijker weg te drinken en net voordat de film ten einde kwam dronk ik het laatste laagje weg. Ik haalde opgelucht adem en was net op tijd. Meesteres Jill boog zich naar mij toe …..

‘’ Net op tijd sletje, het is toch mooi dat ik je zelfs zo ver heb gekregen dat je zelf mijn urine drinkt in een publieke bioscoopzaal. Moet je nagaan wat er allemaal nog gaat volgen sletje, wees maar bang…..

Ik slikte nogmaals en ik maakte mij oprecht zorgen. Als dit de standaard werd dan had ik nog een hele hoop te verduren. Ik dacht dat mijn leven nu al een ware nachtmerrie was maar mocht dit het standaard niveau van haar sadisme worden dan begon ik mij toch oprecht zorgen te maken.

Ik keek haar diep in de ogen en vreesde voor de toekomst. Meesteres Jill boog zich nog 1 keer naar mij toe en siste….

‘’Je bent er nu goed vanaf gekomen maar ik denk dat je binnenkort er minder goed vanaf komt sletje. We gaan onze eerste ontmoeting eens even dunnetjes over doen, en geloof me …. Je mag je zorgen maken, hele grote zorgen ;-p’’

Nu breng je me naar huis en wacht op wat komen gaat….

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
21-06-20211Die ene mysterieuze advertentieteamkeuzeaanbeveling 6x
21-08-20212Oorzaak en diepe gevolgen.....teamkeuzeaanbeveling 4x
22-08-20213Een nieuwe leven....teamkeuzeaanbeveling 6x
23-08-20214Vrijheid..... of toch niet ?teamkeuzeaanbeveling 3x
23-08-20215Een 2e Meesteresteamkeuzeaanbeveling 4x
25-08-20216De sportschoolteamkeuzeaanbeveling 2x
25-08-20217Een hels middagje Amsterdamteamkeuzeaanbeveling
28-08-20218Shoppen in de Hunkemöllerteamkeuzeaanbeveling 3x
29-08-20219Het einde van een middagje Amsterdamteamkeuzeaanbeveling
01-09-202110Online dominantieteamkeuzeaanbeveling 3x
14-09-202111Een bioscoop avondjeteamkeuzeaanbeveling 2x
09-04-202212Een helse avond.....teamkeuzeaanbeveling
10-04-202213Het verleden herhaalt zich ....teamkeuzeaanbeveling
11-04-202214Een dejavu in veelvoud.....teamkeuzeaanbeveling
21-06-202315Fatale keuzes......teamkeuzeaanbeveling 2x
26-06-202316Wanneer je dacht dat het niet erger konteamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
09-04-2022 18:33
09-04-2022 18:33
00-00-0000 00:00
1058x


58 Deelnemers op de site. 20152 Actieve deelnemers. 669 bezoekers.