Hoofdstuk

Verhaal Korte vakantie

Neuken en weggooien

Werken aan de andere kant van het land geeft me de gelegenheid. Net het zetje wat ik (niet) nodig had. Mannen zijn makkelijk- als ze je kunnen neuken (en misschien wat lekkers eten) rijden ze het hele land door. Als ik er nu over nadenk, heeft de planning nog wel wat voeten in aarde. Ik ben vrij om buiten mijn huwelijk te doen wat ik wil; of hij het leuk vindt dat ik met net zoveel mannen neuk als er dagen zijn in die week, is nog maar de vraag. Want dat is wel lastig- soms zijn mannen toch ineens jaloers. Of ik nu van hem ben of niet. Meerdere mannen op dezelfde tijd kan toch best ongemakkelijk worden. Zeker gezien ik ze uitkies op de grootte van hun ego. Biedt ook wel weer kansen šŸ˜Š

Ik denk dat dat trouwens wel de weg is naar het vinden van een nieuwe man. Tot er geneukt wordt weet je sowieso niet of het bestaansrecht heeft langer dan een etmaal. Trouwens, zo lang hoeft het niet eens te duren. Bij nader inzien: bij de meeste waarschijnlijk liever korter.
Probleem is altijd, dat als ik tijdens de koffie al weet dat het niks wordt, ik heel soms zo een medelijden heb dat ik de arme man me hijgend laat neuken. Nadat ze in mij zijn klaargekomen met een verwrongen gezicht en minimale spiercontrole, moeten ze meestal wel weg- en nooit meer terugkomen. Het klaarkomen en daarmee die complete overgave voor die paar seconden is briljant en zo vreselijk lelijk.

Ik kan dan ook nauwelijks nog geĆÆnteresseerd doen en het uitwisselen van deugdelijkheden sla ik ook liever over. Grappige is dat waar ik dat vroeger nooit had verwacht, mannen hier slechter tegen kunnen dan ik dacht. Zijn mannen niet de mensen die, na hun lul aan de gordijnen te hebben afgeveegd en 50 euro op het nachtkastje gegooid te hebben, een snelle aftocht maken? Het meisje hoort verbluft, gebruikt en huilend achter te blijven, het briefje te verscheuren en vervolgens gedesillusioneerd naar haar vriendje terug te keren en te wachten op de volgende geheime uitspatting.

Meestal voelen mannen zich rot omdat de maatschappij ze vertelt dat ze nog minimaal 30 minuten moeten knuffelen en eigenlijk zelfs nog horen te bellen de volgende dag; of ze voelen zich rot omdat ze de reactie niet kunnen plaatsen en de standaard fluf verwachtten; verward. Heerlijk. Zodra mijn muur wordt opgetrokken is er geen beginnen meer aan. Neuken en weggooien.

Ondanks dat allergieƫn op menig Teambuilding-weekend worden besproken, vraag ik me af of dit deel uit moet maken van mijn korte vakantie uit het dagelijks leven. Ga ik voor de mannen die me neuken, of in de hoop dat 1 het NIET doet?

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

08 okt 2023 om 08:55 uur Wat heeft U het gedrag van niet onderworpen en slecht afgerichte mannetjes goed beschreven! Nooit overwogen om eens een zweep te hanteren?
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
05 apr 2023 om 15:44 uur Snotterig eitje!
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
05 apr 2023 om 10:30 uur Beetje van beiden, denk ik. En dan heerlijk onder een vergrootglas ;-) Ondertussen wel zondagochtend een heerlijk zachtgekookt eitje gekregen na de halve nacht te hebben zitten snotteren vanwege een single tail en van alles daaromheen ;-) Je kunt met mij dus alle kanten op, hahaha!
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.
05 apr 2023 om 09:38 uur Heerlijk cynisch, man in een vrouwenlijf? Of een vertekende visie op samenzijn?

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
27-02-20221Neuken en weggooienteamkeuzeaanbeveling 5x
01-03-20222Ontbijt lijkt me niksā€¦.teamkeuzeaanbeveling
04-04-20233Helemaal (niet)teamkeuzeaanbeveling 5x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 5x
27-02-2022 13:31
27-02-2022 13:31
27-02-2022 13:34
1214x


93 Deelnemers op de site. 20165 Actieve deelnemers. 639 bezoekers.