Hoofdstuk

Verhaal Zakelijk wordt prive

Zakelijk wordt prive 3

Zakelijk wordt privé. Deel 3

Nadat Carla door haar Meester even duidelijk op haar plaats was gezet (zie deel 2) was ze even in de war. Ze had zo haar best gedaan met trainen voor deepthroath, en haar Meester had haar duidelijk te kennen gegeven dat het niet iets was om trots op te zijn. Dit had ze al moeten beheersen. Ze was dus duidelijk in de verste verte nog geen waardig subje…….

Nadat ze zich had mogen douchen nam Meester haar zwijgend, maar liefdevol in zijn armen.
Hij knuffelde haar en streelde haar. Ze ontspande weer.
Ze dacht nog na over wat er gebeurd was.
Ze deed een poging om zijn gedrag en handelen te begrijpen.
Het lukte haar nog niet helemaal, maar de dacht dat het te maken had met het feit dat een goede sub een aantal handelingen probleemloos moet kunnen beheersen of ondergaan. Ook dacht ze te begrijpen dat het ondergaan van vernedering een sub sterker maken.
Het was haar nog niet allemaal duidelijk, maar ze dacht in ieder geval in de goede richting te denken.

Meester had haar vastgebonden op bed.
Daar lag ze. Geblinddoekt, armen en benen gespreid en vastgebonden. Haar tepels priemden verwachtingsvol recht omhoog, haar gladgeschoren en opengesperde kut glom al van haar sappen.
Ze wilde dit ervaren. Ze vertrouwde haar Meester.
De spanning liep hoog op bij haar. Voor het eerst in haar leven had ze zich volledig overgegeven aan een man, haar Meester. Ze trilde van spanning en verlangen.
Zou haar Meester haar vertrouwen en overgave waard zijn?
Zou haar Meester rekening met haar houden, en ook haar laten genieten?
Zou haar Meester aan haar kunnen bewijzen dat je als sub ook intens kan genieten van je volledige overgave, omdat je daarvoor ruimschoots beloond zal worden?
Zou haar Meester aan haar laten merken dat pijn ook genot kan geven?
Zou haar Meester haar lichamelijke en geestelijke welzijn doorlopend in de gaten houden?
Zou haar Meester binnen de afgesproken grenzen blijven?

Haar Meester liet haar een minuut of 5 liggen.
Alle zintuigen stonden op scherp bij haar.
Plotseling voelde zij een zachte streling over haar buik, ze schrok en verkrampte. Snel volgden er meer strelingen. Ze ontspande.
Meester begon haar lijf te kussen, steeds ook likken. Het voelde enorm prettig voor haar. De ontspanning werd compleet, ze begon te genieten.

Meester likte, sabbelde, zoog en knabbelde aan haar tepels. Dit wond haar op. Plotseling beet hij in haar tepel. Ze schrok, maar voelde een geilscheut naar haar kut schieten. Ze kreunde van pijn, maar vooral van genot. Meester had goed door dat ze meer wilde. Dat gaf hij haar ook. Ze wist niet wat haar overkwam. Iemand doet je pijn en je geniet er van….. Hoe kan dat?
Meester zakte verder omlaag. Hij likte haar buik en zakte verder. Hij zag haar openstaande kut glanzen van haar genotssappen. Heel lichtjes likte hij haar lipjes en daarna haar clit. Ze reageerde alsof er stroom op gezet werd. Dit soort genot had ze nog nooit ervaren. Ze genoot en ze hunkerde naar meer.
Meester liet haar weer even liggen, zonder haar aan te raken. Ze werd onrustig, ze verlangde naar meer. Plotseling een klem op haar tepel. Pijn, maar ook weer een genotssensatie, bij de andere tepel hetzelfde effect.

Niet al te zachtzinnig drong hij met 2 vingers haar dampende lustgrot binnen. Ze werd steeds geiler en kwam in de buurt van een orgasme. Meester vingerde haar snel en hard, hij deed er nog een derde vinger bij. Dit maakte haar kutje wat strakker, en ze voelde alles dus nog heftiger.
Meester trok aan de tepelklemmen en vingerde haar razendsnel.
Bijna kwam ze klaar……..

Meester trok zich terug uit haar lustgrot en deed weer even niets.
Ze hijgde en kronkelde, ze wilde klaarkomen. Ze was er bijna, maar net op het randje stopte die vervelende vent. Had die eikel niet door dat ze klaar wilde komen?

Hij pakte haar hoofd en zei: mond open. Ze voelde zijn staalharde pik binnendringen. Pijpen alsof je leven er van afhangt, was zijn opdracht. Ze moest even schakelen, maar pakte de opdracht daarna zo goed mogelijk op. Hij kwam over haar heen hangen en dreef zijn pik steeds dieper in haar hunkerende keelkutje. Haar kwaadheid was al weer weg. Ze wilde haar Meester tonen dat ze goed kon pijpen en ook tot diep in haar keel. Meester benam haar af en toe de adem. Eerst een beetje paniek, later meer berusting. Ze vertrouwde hem.
Meester trok aan de tepelklemmen en draaide er aan. Ze schrok even, maar focuste op haar opdracht. Plotseling voelde ze een zweepje op haar buik neerdalen.
Schrik angst, pijn. Een seconde maar, daarna weer concentreren op opdracht.
Meester drong weer met 2 vingers bij haar binnen. Ze werd enorm geil.
Het pijpen, de tepelklemmen, de zweep, het gevoel van overgave, het genot wat haar Meester haar schonk, het werd veel en het werd lekker. Erg lekker zelfs.
Haar Meester duwde zijn pik dieper in haar smachtende keelkutje, steeds dwingender. Ze ontspande en gaf zich er aan over. Het zweepje zwierf inmiddels over haar buik en borsten. Pijnlijker, maar evenredig geiler. Omdat ze geblinddoekt was en met haar benen gespreid vastgebonden lag kon haar Meester met het zweepje makkelijk haar goed doorbloede en opgewarmde kut bereiken.
Ze schrok zich kapot, van de pijn en van de sensatie.
Een daverend orgasme was zich aan het opbouwen is haar hele lijf. Meester merkte dat en beet haar toe dat ze absoluut niet klaar mocht komen, zonder dat hij daar opdracht voor had gegeven.
Het werd steeds lastiger voor haar: Haar diep gevulde keelkutje zoog, sabbelde, likte en slikte of haar leven er van afhing. Ze voelde dat haar Meester ook steeds dichter tegen een orgasme aan zat.
Haar lijf sidderde onder het genot van de pik in haar keel, de vingers in haar kut en de zweep die haar lichaam steeds harder teisterde. Dit alles in combinatie met het ervaren van pijn, genot, overgave en vertrouwen in haar Meester joeg haar naar een, voor haar ongekend intens, orgasme.
Haar Meester merkte het aan haar. Hij stond zelf ook op het punt om klaar te komen. Hij droeg haar op nog heel even alles uit de kast te halen. Hij vingerde haar sneller en harder, weer met drie vingers. Hij zweepte haar hunkerende slettenlijf extra hard af en gaf haar toestemming om klaar te komen, op hetzelfde moment dat Hij zelf kwam.
Ze ontplofte. Ze raakte totaal van de wereld en spoot een fontein kutvocht waar Meester van schrok. Zelf had ze totaal geen benul meer van wat er gebeurde of waar ze was. Het hele gebeuren had haar dusdanig geraakt dat ze er voorlopig even niet meer bij was. Haar emoties en gevoelens kon ze niet meer beheersen. De verwerking van de overgave, de ervaring van de pijn en het beleven van het extreem intense genot kon ze op dit moment even niet aan.
Meester nam haar in zijn armen en knuffelde haar, lieve woordjes in haar oor fluisterend. Langzaam ontspande ze een beetje. In zijn armen viel ze in slaap, zonder te beseffen waar ze was.
Na een uur of twee werd ze wakker, nog steeds gedesorienteerd. Met een kopje koffie, een warm bad en veel liefdevolle knuffels van haar Meester knapte ze weer een beetje op. Haar lichaam voelde uitgewoond aan. Haar geest was een rollercoaster van emoties. Wat overwon waren echter de gevoelens van bevrediging en liefde voor haar Meester. Zij had zich aan hem gegeven en hij had haar vertrouwen volledig waargemaakt.
Hoe het verder moest, daar hield ze zich nu niet mee bezig. Eerst maar eens deze sessie verwerken.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
03-11-20211Zakelijk wordt prive 1teamkeuzeaanbeveling 2x
03-11-20212Zakelijk wordt prive. 2teamkeuzeaanbeveling
03-11-20213Zakelijk wordt prive 3teamkeuzeaanbeveling 2x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 2x
03-11-2021 15:10
03-11-2021 15:10
00-00-0000 00:00
642x


33 Deelnemers op de site. 20164 Actieve deelnemers. 529 bezoekers.