Hoofdstuk

Verhaal Zakelijk wordt prive

Zakelijk wordt prive. 2

Zakelijk wordt privé. 2

Nadat Rutger en Carla voor de eerste keer met elkaar in bed waren beland (zie: Zakelijke relatie wordt privé, deel 1) was Carla na alle heftige emoties en het voor haar ongekende sexuele genot, in de armen van Rutger in slaap gevallen. Nadat hij haar een tijdje had laten slapen had hij haar wakker gemaakt. Ze hadden nog even de bijeenkomst doorgenomen en daarna vertrok Rutger. Carla doezelde weer even weg en speelde wat films van de afgelopen middag in haar hoofd af. Na verloop van tijd was ze weer geland op aarde.

Het was begrijpelijk dat ze wat zich afgelopen middag had afgespeeld niet uit haar gedachten kon krijgen. Haar lijf tintelde en haar tepels en kutje waren erg gevoelig. Ze vond het niet echt pijnlijk, meer een vraag van haar lichaam om meer.
Ze overdacht wat er besproken was over onderdanigheid. Het gaf haar een tweeledig gevoel: Je onderwerpen aan een man, een Meester, zou dat werken voor haar? Ze was blij dat ze van haar man af was. Rutger stelde zich op een aparte manier op ten opzichte van haar: Duidelijk bepalend (Dominant) maar hierbij de wensen en het welzijn van Carla respecterend en niet uit het oog verliezend. Zo kan het dus blijkbaar ook, dacht ze. Het gevoel van onderworpen zijn en onderdanigheid had haar vanmiddag absoluut niet tegen gestaan, integendeel zelfs. Het had haar opgewonden en bloedgeil gemaakt. Het had gevoelens bij haar losgemaakt die ze eigenlijk nooit eerder bewust ervaren had. Van het squirten op de bank, toen ze gevraagd had aan Rutger om haar stevig klem te zetten, hij haar tepels extra hard pijnigde en haar kut afragde, zonder dat ze er iets tegen kon doen, had haar ongekend opgewonden. Nooit in haar leven had ze gesquirt en zulke heftige orgasmes beleefd.

Wat Rutger haar had verteld over onderdanigheid was haar deels ontschoten door alle emoties.
Later op de avond mailde Rutger hoe het met haar ging en of ze al weer helemaal opgeknapt was. Ook had hij in de mail meegestuurd wat hij vanmiddag over onderdanigheid verteld had.
Ze las het een paar keer. Het kwam in etappes bij haar binnen. Haar hersenen draaiden overuren. Wat stond hier allemaal? Wilde ze dit? Kan ze dit aan? In hoeverre kan ze zich overgeven? Wat moet ze incasseren? Hoe ver gaat zo iets? Waar eindigt het?
Piekeren en peinzen, maar ook een gevoel van berusting en een ooit verborgen, maar nu meer oplaaiend, verlangen. Was dit een gevoel van “thuiskomen” voor haar?
Hoe meer zij er over nadacht, hoe meer zij een gevoel van berusting en verlangen ging ervaren. Steeds meer het gevoel krijgen dat dit haar plek, haar roeping was.

Aan de andere kant knaagde het echter behoorlijk: Rutger heeft een vriendin en ik wil die relatie niet stukmaken. Alles waar ze voor stond, en vreemdgaan met iemand die een relatie heeft veroordeelde ze altijd, lijkt niet meer te tellen. Haar gevoelens spelen te veel op. Te lang heeft ze plezier in seks moeten missen. Het bleef tollen in haar hoofd.
Na een paar dagen alles tegen elkaar afgewogen te hebben stond haar besluit vast: Zij zou zich volledig overgeven aan Rutger. Ze vertrouwde deze man. Hij had haar laten ervaren waar ze al jaren naar op zoek was geweest: Onderdanigheid en volledige overgave aan een Meester. Een Meester die respect voor haar had en haar liet voelen wat ze wilde voelen. Pijn, genot, vernedering, overgave en het gevoel te mogen ervaren dat ze op de voor haar bestemde plek was aangekomen.
Ze bracht Rutger op de hoogte van haar besluit, en vroeg Hem of Hij haar Meester wilde zijn. Op voorwaarde dat er een aantal duidelijke afspraken gemaakt zouden worden, stemde Hij toe. Ze wist dat ze aan het begin stond van een lange weg in de wondermooie wereld van BDSM. Ze zou moeten leren, vernederingen ondergaan, pijn moeten verdragen, leren om haar lichaam en geest “leeg” te maken voor elke sessie, zich volledig aan haar Meester onderwerpen, Hem vertrouwen en hopen dat ze uiteindelijk zelf het door haar vurig gewenste genot zou mogen ondergaan.

De eerste les kwam al snel voor haar. Direct nadat ze haar besluit had medegedeeld aan haar Meester kreeg ze de opdracht om deepthroath te gaan oefenen met een banaan. Hij eiste foto’s als bewijs. De eerstvolgende sessie zou hij zijn pik zonder mededogen diep achter in haar keelkutje raggen had hij haar beloofd. Bedeesd startte ze haar eerste training. Steeds een klein stukje verder, het kokhalzen proberen te onderdrukken. Na 2 avonden trainen lukte het haar om de banaan tot achter in haar tevenstrot te drukken, zonder kokhalsreflex. Enthousiast en trots bracht ze haar Meester op de hoogte van haar vorderingen en ze stuurde bewijsfoto’s mee. Meester meldde haar echter dat Hij daar op terug zou komen.
Bij de eerstvolgende sessie gebood hij haar direct zich in de basishouding aan Hem te presenteren. Snel voldeed ze aan zijn verzoek. Hij haalde zijn pik tevoorschijn en begon over haar heen te pissen. Ze schrok zich kapot en wilde weglopen. Zijn blik weerhield haar daarvan. Smoel open, teef. Angstig voldeed ze aan de opdracht. Hij richtte zijn zeikstraal op haar tevenbek en ze kreeg de opdracht: slikken. Bewust van haar overgave en onderdanigheid voldeed ze kokhalzend aan zijn opdracht.
Ga Mij nooit meer trots dingen vertellen die je geleerd hebt, terwijl elke beginnende sub moeiteloos die pik volledig in haar keelkutje naar binnen slobbert. Begrepen, teef? Bedeesd knikte ze en antwoordde Hem: Ja Meester. Deze les in onderdanigheid en vernedering zou ze niet snel meer vergeten.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
03-11-20211Zakelijk wordt prive 1teamkeuzeaanbeveling 2x
03-11-20212Zakelijk wordt prive. 2teamkeuzeaanbeveling
03-11-20213Zakelijk wordt prive 3teamkeuzeaanbeveling 2x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
03-11-2021 15:03
03-11-2021 15:03
00-00-0000 00:00
635x


16 Deelnemers op de site. 20164 Actieve deelnemers. 533 bezoekers.