Hoofdstuk

Verhaal Zakelijk wordt prive

Zakelijk wordt prive 1

Zakelijk wordt privé.

Rutger was HR-manager bij een redelijk groot bedrijf. Werving en selectie en ziekteverzuim vielen ook onder zijn verantwoording. Tijdens zijn werk had hij regelmatig contact met een medewerkster van de arbo-dienst, Carla. Ze klonk wel aardig en hij maakte wel eens een geintje. Ze reageerde daar goed op. Als hij de arbo-dienst belde vroeg hij steeds naar Carla, en hij merkte dat ze het prettig vond dat hij haar complimentjes gaf en waardeerde. Ze kwam een keer met de bedrijfsarts mee naar het bedrijf waar hij werkte en ze vielen elkaar duidelijk niet tegen. De bedrijfsarts was ook aanwezig, dus het bleef over het algemeen redelijk zakelijk.

De regelmatige zakelijke telefonische contacten bleven en soms werd er over privé-zaken gesproken.
Na 26 jaar huwelijk weg bij haar man. Het bekende verhaal: een jongere secretaresse, die niet al te moeilijk deed om haar benen te spreiden voor een grote kerel die tevens haar leidinggevende was. Hij had een zeer goede baan bij een bank. Na een langdurige vechtscheiding uiteindelijk alles geregeld. Ze betrok een mooi appartement, had haar baan en was van het gezeur af. 1 Zoon kwam bij haar wonen. De andere 2 woonden al op zichzelf. Haar baan kostte haar veel energie, en meer dan werken, eten slapen, huis bijhouden en de was doen, deed ze niet. Zo ging er een tijdje voorbij. Het leek allemaal wel goed te gaan met haar. Het werk beviel haar prima, maar ergens knaagde er iets in haar. Ze miste iets. Maar wat?? Rutger had beroepsmatig regelmatig contact met haar, de gesprekken werden wat intiemer, en na verloop van tijd gaf ze hem haar prive-nummer. Ze werkte niet full-time en als ze behoefte hadden om elkaar te spreken konden ze elkaar bellen. Langzamerhand hadden ze meer contact met elkaar.
Rutger had een vriendin thuis, dat wist ze. Ze wilde zeker niet iets met hem beginnen, maar ze vond hem wel leuk. Hij had een humor die haar wel beviel en hij nam de tijd om naar haar te luisteren als ze ergens mee zat. De gesprekken werden wel wat intiemer, en soms maakte hij toespelingen op sexueel gebied. Daar bleef het bij want zij wilde geen gedonder.

De arbo-dienst ging reorganiseren en er moesten mensen ontslagen worden. Zij was ook de klos. Ze kreeg een redelijke regeling, maar kon het niet te lang redden daarmee. Op het bedrijf van Rutger was nog wat personeel nodig en hij regelde voor haar dat ze, in eerste instantie via het uitzendbureau, bij zijn bedrijf aan de slag kon. Zij was hem daar erg dankbaar voor. Regelmatig even praten met haar, regelmatig samen een sigaretje roken. Helaas kon zij geen vast contract krijgen en moest zij na verloop van tijd wat anders zoeken. Hij hielp haar met solliciteren en probeerde haar te helpen via zijn netwerk.

Inmiddels zat ze thuis en de contacten bleven. Ondanks alle goede voornemens werden de gesprekken intiemer en soms werden er, van beide kanten, wat sexueel getinte toespelingen gedaan.

Toen hij een keer voorstelde om ’s avonds wat te gaan drinken bij haar in de buurt was ze in eerste instantie een beetje huiverig. Wat wilde hij, wat voelde ze zelf?
Na enig aandringen van hem toch maar ja gezegd. Gewoon wat drinken in een cafeetje, wat kon er mis gaan?
Ze hadden het duidelijk naar de zin. Na een paar wijntjes werd ze al losser in de omgang.
Ze vertelde over haar stukgelopen huwelijk en dat ze op 13-jarige leeftijd misbruikt was. Haar moeder gaf aan dat ze het er waarschijnlijk wel zelf naar gemaakt had. Ze kon haar verhaal niet kwijt. Toen hij wat ging doorvragen over dat misbruik vertelde ze hem dat ze het erg had gevonden dat ze misbruikt was tegen haar wil, maar dat het gevoel van gedwongen onderwerping haar eigenlijk niet zo geraakt had.
Hij vroeg haar of dat in haar latere sexleven ook zo geweest was. Dat bleek niet zo te zijn. De seks die ze met haar man had was vooral gericht op ZIJN genot. Aan haar plezier werd weinig aandacht besteed. Recht toe, recht aan en als hij klaargekomen draaide hij zich om en ging slapen. Er was in de laatste jaren nog wel seks met haar man, maar als hij op haar lag maakte zij in haar hoofd al het boodschappenbriefje voor de volgende dag. Het was van kwaad tot erger gegaan en uiteindelijk kreeg ze regelmatig klappen van hem. Dat waren geen klappen zoals je in een Dom/sub relatie kan hebben, maar vooral omdat ze niet aan zijn eisen voldeed. Dat accepteerde ze niet en ze heeft de scheiding aangevraagd.

Rutger vertelde dat zijn vriendin wegens misbruik in haar jeugd niet kon genieten van seks. Therapie had niet geholpen. Nadat ze kanker had gehad, inclusief operatie, amputatie en chemo, was de sex eigenlijk helemaal niet meer aan de orde. Rutger werd er uiteindelijk neerslachtig van. De leuke vent was verdwenen. De humor was weg en hij werd langzamerhand depressief. Hij heeft toen besloten om zijn heil buiten de deur te zoeken. Een leven zonder BDSM is voor hem bijna niet te doen, maar helemaal zonder seks is geen optie meer. Hij heeft de keuze gemaakt. Hij heeft zijn vriendin gemeld dat hij voor seks buiten de deur ging kijken. Ze was er niet blij mee, maar begreep het. Wel vroeg ze hem om het in ieder geval buiten haar gezichtsveld te houden.

Rutger vertelde Carla dat hij haar graag een keer in bed zou willen hebben. Hij wilde haar laten zien en voelen dat seks ook heerlijk kan zijn en dat men daar van mag genieten. Ze schrok zich kapot. Hij gaf haar de tijd om er een paar dagen over na te denken. Uiteindelijk stemde ze toe.
Naarmate de dag van de eerste wip naderde steeds meer contact via telefoon en mail. Ze was bang niet mooi genoeg te zijn, niet aan zijn wensen/eisen te kunnen voldoen. Hij gaf haar steeds duidelijk aan dat niets MOEST, maar alles mocht. Het belangrijkste was plezier hebben met elkaar en genieten van en met elkaar.

Nadat ze na heel veel vragen aan hem eindelijk wist wat ze aan zou doen die eerste keer was het eindelijk zo ver: Ze ontving hem bij haar thuis. Trillend van de zenuwen. Wat er ging gebeuren was niet haar ding, maar ze verlangde enorm naar hem. Feitelijk was ze bloedgeil. Ze had, op zijn verzoek, haar kut volledig kaal geschoren. Laarzen tot boven de knie, daarin mooie kousen. Een slipje droeg ze niet. Het korte jurkje wat ze droeg toonde haar welgevormde dijen en de rand van haar kousen. Daarboven een randje van haar mooi bruine dijen. Haar stevige cup-C tieten werden ondersteund door een kwart-BH. Omdat het jurkje redelijk strak zat, en ze best wel opgewonden was priemden haar forse tepels zeer duidelijk door het jurkje heen. Aantrekkelijk opgemaakt, haar lange haar netjes, nagels gelakt.
Toen Rutger haar zo zag, plofte zijn pik zowat uit elkaar. Wat een heerlijk aantrekkelijk en bovenal geil wijf zag hij voor zich.
Allebei echter zo zenuwachtig als jonge pubers voor hun eerste keer.
Kopje thee, koekje, sigaretje…… Wie zette de eerste stap? Uiteindelijk kon hij zich niet meer inhouden. Hij pakte haar vol op de bek en toen gingen beiden los. Alsof ze 5 jaar droog hadden gestaan doken ze op elkaar. Voelen, kijken, aaien, strelen, sidderen van verlangen, geiler dan ze waarschijnlijk ooit geweest waren. Naar de slaapkamer en in no-time allebei naakt. Zittend op de rand van het bed zoog ze zijn staalharde pik naar binnen. Beiden genoten.
Al snel merkte hij dat ze een stevige aanpak van haar forse tepels wel kon hebben. Sterker nog, als hij er stevig in kneep schoot er een genotsscheut naar haar druipende kut. Ze probeerde steeds maar om Rutger te laten genieten. Dat kon ze echter het beste doen door zich volledig over te geven aan hem en onbeschaamd te genieten van wat hij met haar deed. Hij vingerde haar met 3 vingers, snel en ruig, hij vroeg haar om zich te ontspannen en zich te laten gaan…….. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Schokkend en jankend kwam ze klaar. Dat was voor haar jaren geleden geweest dat een man rekening met haar had gehouden in bed. Naast de emoties van het denderende orgasme kwam er ook los dat je als vrouw ook gewoon van seks mocht genieten. Dat was een volledig nieuwe ervaring voor haar.
Nadat ze van de heftigste emoties was bekomen dwong Rutger haar zijn pik in haar geile keelkutje te nemen, enthousiast voldeed ze aan die opdracht. Ze zoog, likte, sabbelde en slikte. Deepthroath was nog een eikel te ver voor haar, maar dat was geen probleem. De inzet was goed. Rutger trok en draaide aan haar harde spenen en vingerde wederom met 3 vingers haal druipgrot. Van geiligheid drukte de teef haar zwoegende onderlijf omhoog en maakte zo duidelijk aan hem: het mag harder en ik wil meer. Hij prakte een 4e vinger in haar loeihete scheur, en zette de turbo even aan. Met de andere hand draaiend en trekkend aan haar tepels kwam ze in no-time loeiend en jankend klaar. Enorm veel vocht producerend, maar nog net niet squirtend. Inmiddels wilde Rutger zelf ook wel zijn zak legen. Hij haalde zijn pik uit haar mond en ragde hem in 1 keer in haar geile druipgrot. Ze genoot van deze welkome opvulling en deed er alles aan om de pik zo diep mogelijk te ontvangen. Hij ragde haar af en woonde haar uit. Beiden genoten ze en kwamen bijna gelijktijdig klaar. Vermoeid, maar nog niet voldaan ontspanden ze even.

Carla was erg emotioneel door wat ze zojuist beleefd had. Het feit dat er rekening met haar werd gehouden en dat haar partner haar stimuleerde om zonder remmingen klaar te komen had haar diep geraakt. Het genot wat ze hierbij had ervaren had ze nooit eerder gevoeld. Ze bedankte Rutger voor wat hij met haar gedaan had en wat een heerlijk genot hij haar had laten ervaren.
Ze gaf aan hem te vertrouwen en haar sexuele genot in zijn handen te willen leggen. Hij mocht over haar beschikken hoe en wanneer hij maar wilde.
Naar aanleiding van hetgeen zij verteld had in haar verhaal over het vroegere misbruik, vroeg Rutger haar of zij wist wat volledige onderdanigheid was. Ze gaf aan wel die gevoelens te herkennen, maar ze wilde dan weten waaraan ze dan precies moest voldoen en hoe dat werkte. Ze gaf aan er wel veel voor te voelen zoals ze er nu tegenaan keek. Hij legde haar het volgende uit:

Wat is onderdanigheid? Een mooie, letterlijke betekenis is: Serviel, onderworpen of slaafs, nederig, willoos, gedwee. Iemand is onderdanig als zij een ander wil gehoorzamen of het persoonlijk bezit van iemand wil zijn.
Dit kan tijdens een spel (bijvoorbeeld via Mail, WhatsApp, SnapChat etc) hieraan zit vaak nog een redelijke mate van vrijblijvendheid aan verbonden.
Het kan ook verder gaan ( een bijeenkomst, sessie), dan ontmoeten mensen elkaar in het echt en dan wordt het een stuk serieuzer. Het is van belang dat er dan grenzen zijn afgesproken en absolute no go's. Vertrouwen en overgave wordt hier al een zeer belangrijk punt. Veelal zit er aan die onderwerping dan ook een sexuele kant.

Onderdanigheid is (wat niet iedereen weet) een vrijwillige keuze. Ik verplicht je er niet toe. Als het goed is moet je genieten van het gevoel wat je als onderdanige ondergaat.

Het is belangrijk dat je als onderdanige en Dominant (in het vervolg Meester) hebt die je volledig vertrouwt en waar respect en eerlijkheid voorop staan.

Wij zitten in een heel aparte situatie: Onze relatie moet geheim blijven.
Daarnaast willen wij met elkaar onze grenzen verleggen en van alles uitproberen en ondervinden. Wat zijn hiervan de gevolgen?
In je gewone dagelijkse leven (werk, thuis, vriendinnen, sporten etc.) functioneer je volledig zelfstandig.
In de tijd dat we samen zijn ben je onvoorwaardelijk onderdanig naar je Meester. Voor sommige onderdanigen is de afwezigheid van onderdanigheid hetzelfde als de afwezigheid van seks. De bevrediging zit er voor een onderdanige in dat zij de controle over haar daden en haar gedachten uit handen geeft aan haar Meester.
Bij het zichzelf volledig overgeven aan je Meester voel je je als onderdanige volledig vrij. Dan sta je open om alles te ondergaan wat je Meester voor je bedenkt. Met ontzag en respect voor je zal hij op de manier die HIJ wenst met je aan de gang gaan. Binnen het kader van de gemaakte afspraken uiteraard. Omdat je helemaal nergens aan hoeft te denken kan je je volledig concentreren op het genieten van het samenzijn. Concentreren op wat je Meester met je lijf en met je Geest doet.
Als je je echt helemaal vrij voelt zal je dingen doen die je anders nooit zou doen of toelaten. Als je je eigen gevoelens een plek gegeven hebt, kan je je volledig overgeven aan je Meester en dus ook genieten van je onderdanige gevoelens en het intense spel dat er achter zit.

Oef, dat kwam even binnen bij haar. Allerlei emoties schoten door haar heen.
Rutger gaf haar aan dat hij het op papier zou zetten en ze er maar eens rustig over na moest denken. Alles een paar dagen laten bezinken, kijken wat voor eventuele vragen ze nog had, en dan een besluit nemen.
Ze gingen terug naar de woonkamer. Een drankje en wat eten. Ze zaten naast elkaar op de bank en hij kuste haar. Hard en dominant. Dat beviel haar prima. Ze vroeg hem om haar dusdanig klem te zetten dat ze niet weg zou kunnen komen. Hij mocht dan doen wat hij wilde. Hij zette haar klem met haar benen gespreid. Hij kuste haar, likte haar gezicht, zakte naar haar tepels en beet er hard in. Een gilletje van angst, maar vooral van ongeremde geilheid kwam uit haar geile strot. Terwijl hij weer in haar tepels beet ragde hij 4 vingers door haar geile pruim. Ze probeerde weg te komen, maar dat lukte niet, wat ze ook probeerde. Dit alles wond haar dusdanig op dat ze wederom jankend klaarkwam. Haar geile kutsap spoot met forse stralen ver uit haar kut vandaan. Voor het eerst in haar leven squirtte ze. Ze bleef klaarkomen en raakte van de wereld.
Nadat ze enige tijd had gekregen om wat bij te komen bleek dat het hele gebeuren diepe indruk op haar had gemaakt. Ze verstond niet goed wat Rutger vertelde of vroeg, ze trilde doorlopend en opstaan lukte nauwelijks. Rutger nam haar in zijn armen, zei even niets en binnen 2 minuten sliep ze als een roos. Afgeragd, uitgewoond en meer dan voldaan.
Na een uur maakte hij haar voorzichtig wakker. Ze was nog redelijk van de wereld, maar besefte wel beter wat ze had meegemaakt vandaag. Ze vertelde Rutger dat ze echt genoten had en dat ze hem dankbaar was voor alles wat hij haar had laten meemaken. Hij gaf aan ook enorm genoten te hebben. Hij ging nu weer weg. Later op de avond zou hij haar nog contacten. Ze namen afscheid en ze doezelde weer even weg. Voldaan en bevredigd, maar nieuwsgierig en verlangend naar meer.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
03-11-20211Zakelijk wordt prive 1teamkeuzeaanbeveling 2x
03-11-20212Zakelijk wordt prive. 2teamkeuzeaanbeveling
03-11-20213Zakelijk wordt prive 3teamkeuzeaanbeveling 2x

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 2x
03-11-2021 14:54
03-11-2021 14:54
00-00-0000 00:00
848x


32 Deelnemers op de site. 20164 Actieve deelnemers. 554 bezoekers.