Hoofdstuk

Verhaal Uit de gevangenis en naar de duivel

De strijd om niet de laatste te zijn.

Zonder verrassingen constateerde ik dat heethoofd weer eens de eerste is. Hij probeert zich af te trekken maar door zijn paniek in de gedrongen aard van de situatie lukt het hem na een half uur nog steeds niet klaar te komen. De andere slaven hebben al gauw door dat de persoon die het meest egoïstisch is geweest tot nu toe weer weer alle mogelijke plannen die gemaakt konden zijn door de war schopte.

Toch na een kort overleg zijn ze het er over eens dat ze geen keuze hebben. Ze kunnen er niks aan doen heet hoofd heeft een vrijgeleide ze kunnen niet aan hem zitten voor twee dagen. Ze zijn het er over eens dat het ieder voor zich moet worden en begin speeltjes van de tafel af te pakken. Ik denk dat ik moet ophouden mezelf te verbazen over deze mensen want ze beginnen allemaal tegelijkertijd schaamteloos zich af te trekken. Het is echter nog steeds een gedwongen bedoeling en op twee mensen na komt iedereen klaar na een lange tijd.

Toen ik de verplichting van twee keer klaarkomen op dwong had ik niet door dat het zo moeilijk zou worden voor de slaven. Ze hebben overduidelijk prestatie problemen door de groepsmentaliteit. Door alle drukte ligt het tempo ook gewoon vreselijk hoog momenteel dit is zowel goed als slecht, ze zijn er nu wel van overtuigd wat er van ze verwacht wordt en dat ze alle regels moeten naleven. Ik denk dat ik ze nu gewoon de rest van de week met rust laat met alleen de huidige regels. Misschien eindelijk een beetje normaliteit, we zijn nog niet eens de eerste week uit en ze zijn praktisch al ingewerkt. Twee hebben praktisch al een trauma opgelopen en de rest is op zijn minst overrompeld.

Als ze de twee keer klaarkomen regel vanavond naar leven laat ik ze net zo lang met rust tot dat er wat bijzonders gebeurd. Nu heb ik eindelijk eens wat tijd voor mezelf ik ben er ook pas drie dagen ik heb nog nauwelijks mijn eigen woonruimte kunnen ontdekken. De slaven met de piercings zien er goed uit, ze hebben zich aan een ontsmetting’s rondje gehouden. Er zijn nog geen rooie kringen of zorgelijke vloeistoffen ontdekt door de AI of zichzelf, Dat zit dus wel goed. Ik heb wel weer wat behoefte om aan mezelf te denken, die boegroes die staat me eerlijk gezegd niet helemaal aan ik denk niet dat ik het kan. Ik ga denk ik aan de sponsor vragen of hij een medisch specialist kan late komen. De piercings zelf zetten had al een cursus van tevoren nodig van een paar dagen, en nu moet ik in een supergevoelig orgaan snijden vol met zenuwen en bloedvaten. Nee, te riskant tenzij ik een eunuch wil maken.

Tijd om even te sporten, weer even lekker de spieren los werken. al die verkrampte houding die ik moest aannemen om de piercings te maken, hebben voor de nodige verrekte spieren en krampen gezorgd. Ik vind een computerspelletje op zijn tijd ook wel op zijn plaats en tussen alle voorbereidingen door heb ik al bijna twee weken lang niks kunnen spelen. Wat ik al eerder zei tijd voor mezelf, joepie. BDSM is leuk maar er moet zo nu en dan wel een beetje afwisseling in zitten. De AI houdt mij wel op de hoogte daarvoor hebben wij hem tenslotte aangeschaft. Als er wat interessants gebeurd maakt hij wel een melding en laat hij het zien.

Zo verloopt langzaam de tijd zo nu en dan woord ik uit mijn spel getrokken omdat de AI constateert dat er weer iemand is klaargekomen. Het begint al een echte kinky bedoeling te worden in het woonverblijf. De slaven zijn wat losser geworden, En het heeft niet lang geduurd voordat de seksspeeltjes overal in de kamer rondslingeren. Ik heb van alles wat in de kist gedaan en alleen de meest heftige apparatuur ligt nog op de tafel in het midden van de kamer.

Ook heb ik een berichtje binnengekregen van de vrouwelijke slaaf met alle piercings, ze vraagt of ik de katheter uit haar wel halen of toestemming om het zelf te doen. Het is goed om te weten dat ze die functionaliteit ook hebben gevonden, op de computer en de iPad zit een directe communicatiemiddel naar mij toe voor verzoeken en bestellingen. Zij ligt momenteel op een van de banken iPad in de hand, te kijken naar het een of andere katten video waarschijnlijk om zichzelf af te leiden. Ik stuur een bericht terug dat als ze bij de deur komt staan zij een spuit krijgt om lucht uit de katheter te laat is het dat hij loslaat. Ze blijft echter liggen op de bank, waarschijnlijk durf ze niet meer. Ik vind echter dat dit een van mij braafste slaven is dus zij verdient wel een beetje meelevendheit. Ik klik het omroep systeem weer aan en kondig aan dat zij naar de andere ruimte moet zodat haar katheter verwijderd kan worden. Dit heeft bijna direct resultaat, en de slaaf haast zich naar de deur van de speelruimte. De rest zijn allemaal routineklussen na de slaaf geholpen te hebben, was het gezamenlijk koken weer aan de beurt. Het was bijna weer gezellig aan tafel, er lag zelfs nog een dildo tussen hen in maar af en toe mee gerommeld werd. niks seksueels nou misschien een beetje gewoon Katte kwaad en pesterijtjes. Bijna alsof het normaal was, soms lijkt het wel alsof ze het al de normaalste zaak van de wereld vinden. Heet hoofd wordt een beetje uitgezonderd hij heeft tenslotte ook voor de meeste problemen gezorgd. Hij krijgt nog wel te eten, maar heeft ook nog een lange weg te gaan om hun vergeving te ontvangen.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
26-12-20201Introductie in hun nieuwe leventeamkeuzeaanbeveling
30-12-20202Vroeger eerste straf knor knorteamkeuzeaanbeveling
03-01-20213Het alziend oogteamkeuzeaanbeveling
06-01-20214veranderingen en een paar verrassingenteamkeuzeaanbeveling
11-01-20215100 scherpen punten van perfectie Deel 1teamkeuzeaanbeveling
20-01-20216100 scherpen punten van perfectie Deel 2teamkeuzeaanbeveling
13-03-20217De stier zijn horens afnementeamkeuzeaanbeveling
20-03-20218Stilte voor de stormteamkeuzeaanbeveling
29-03-20219Het startschot voor de grote competitieteamkeuzeaanbeveling
22-10-202110De strijd om niet de laatste te zijn.teamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
22-10-2021 22:41
22-10-2021 22:49
22-10-2021 22:49
816x


63 Deelnemers op de site. 20152 Actieve deelnemers. 489 bezoekers.