Hoofdstuk

Verhaal Een Mysterieuze advertentie

De sportschool

Met lood in mijn schoenen stond ik op, keek ik naar beneden en zag ik dat er toch een kleine cup b uitstak op mijn shirt. Ik schaamde mij dood, het kon toch niet waar zijn dat ik op deze manier moest gaan sporten in een drukke sportschool. Ik hoopte eigenlijk met alles wat ik had dat ze me aan het testen was. Hoe ver durfde ik te gaan voor haar. Werkelijk iedereen zou dit opmerken en ik vreesde dat deze trainingssessie mij nog lang zou heugen. Ik probeerde wat tijd te rekken om mij mentaal voor te bereiden voor deze helse tocht door de sportschool…..

‘’Wordt het nog wat, linksom of rechtsom je gaat voor mij die sportschool in sletje. We zullen eens gaan zien wat de mensen hier denken van onze nieuwe sletje 😉 Hup vooruit, loop maar naar het bankdrukken….. kan iedereen die mooiste borsten van je zien.

Ik probeerde enigszins te weigeren, ik wilde dit helemaal niet en alles in mijn lichaam hield mij tegen. Wat zouden vrienden wel niet denken als ze mij zo zouden zien, welke verhalen zouden er wel niet rondgaan door het dorp ? Mijn lichaam blokkeerde en ze zag het aan alles, haar grijns werd groter en ze zag ik dat ik een kleine motivatie nodig had.

Voordat ik het wist voelde ik een scherpe pijn door mijn maag en kromp ik ineen. Haar handen knepen mijn ballen behoorlijk fijn en ik hapte naar adem. Ze kwam dichterbij en siste in mijn oor….

‘’ je hebt 2 keuzes slet ! Je gaat nu als de wiedeweerga die sportschool in en doet exact wat ik zeg of ik loop zelf de sportschool in en vertel exact wie jij bent. Ik zal op elk fitnessapperaat jouw foto hangen en zorgen dat de roddels zich razendsnel verspreiden hier in dit dorp. Aan jouw de keus, begrepen ?’’

Haar woorden waren glashelder, ik wist me geen raad en de pijn werd ondraaglijk. Ik hapte werkelijk naar adem en haar grijns zegde alles, ze had me letterlijk bij de ballen. Ik smeekte of ze me los wilde laten en ik direct de sportschool in zou lopen. Ik voelde dat mijn ogen smeekte van de pijn en dat ze genoot als geen ander van dit moment. Haar grijns was groter als ooit te voren en ze zag dat ze werkelijk alle touwtjes in handen had op het moment dat ik aan haar voeten lag.

Gelukkig na mijn gesmeek en de wanhoop ik mijn ogen liet ze los en wees ze met haar vinger naar de deur. Ze siste ‘’lopen’’ ! En liep gedwongen en gedwee naar de deur, mijn ondergang tegemoet. Mijn wandeltocht naar de bankjes in de sportschool was al een kruistocht op zich. Het schaamrood stond op mijn kaken, mijn wangen waren rood en ik kon werkelijk wel door de grond zakken. Ik zag mensen kijken naar mijn shirt en hoorde ze fluisteren. Het was niet te missen en tot de dag van vandaag denk ik nog steeds, waarom moest ik toch zo nodig op komen dagen die nacht……

Meesteres Katja volgde achter me en keek met een grijns hoe ik mijn ondergang tegemoet liep. Ik legde wat gewichten op mijn halter en begon te liggen op de bank. Laat ik me dan maar focussen op het bankdrukken, misschien ging de schaamte weg en kon ik de fluisterende mensen om mij heen afscheidden van mijn gedachtes. Ik begon mij te focussen, pakte de halter en begon met het bankdrukken. Zoals elke week lukte dit aardig ondanks alle omstandigheden van vandaag.

Meesteres Katja stond over mij heen gebogen, grijnzend te kijken hoe ik met rode wangen probeerde te focussen op het sporten. Lachend hoe mensen om mij heen stonden te kijken, fluisterend of ik nou echt een bh aan had. Het was een werkelijk drama en wilde hier eigenlijk zo snel mogelijk weg, terwijl Meesteres Katja ultiem liep te genieten.

Mijn mond werd droog, maar ik weigerde om mijn mond open te doen. Zeker omdat iedereen dan zou zien wat er in mijn mond zat. Het werd er absoluut niet makkelijker op en na 10 pushes legde ik de halter terug in de standaard. Ze jaagde mij de rest van de middag van het ene naar het andere toestel en het leek wel of ze mij nog meer wilde afmatten dan voorheen. Bij het joggen over de loopband liet ze me sportbroekje een klein beetje zakken en mijn string was voor iedereen zichtbaar. Ik dacht dat het niet veel vernederender kon, maar blijkbaar dus wel. Ik schaamde mij dood en gelukkig na de loopband was het over en sluiten. Ik wist niet hoe snel ik naar de kleedkamer moest lopen en was blij dat de training erop zat. Uitpuffend en hijgend ging ik zitten, ik voelde mij volledig uitgeput en het leek vandaag wel een strafkamp. Wilde ze even duidelijk maken wie er de baas was, wie er ver boven mij stond of genoot er ze gewoon puur van om mij uit te putten ? Ik ging snel douchen en was ik blij dat ik eindelijk van haar af was.

Het was duidelijk na vandaag, ik had niks meer in te brengen en ik was hun bezit of ik nou wilde of niet. Ik dacht oprecht dat ik nog wel iets over mijn eigen leven te zeggen had, maar na vandaag is daar hardhandig duidelijkheid in gekomen. Ik liep uitgeput de kleedkamer uit en wilde mijn tocht vervolgen naar mijn fiets, totdat Meesteres Katja mijn baan blokkeerde.

“Wees gerust sletje, je mag naar huis toe en je bent van me af vandaag. Heb je een beetje genoten van onze training ? Je zal voelen dat je van ons bent, je zal elke dag aan ons denken en bang zijn wanneer we je pad kruizen. Ik beloof dat je dat je vaak genoeg zal genieten, maar de angst zal er altijd zijn sletje 😉

Voordat je gaat heb ik nog een lekker sportdrankje voor je, helemaal opdrinken graag !’’

Ze liep naar de balie en kwam met een glas water terug, ik stelde mijn vraagtekens en vertrouwen deed ik het al niet meer. Zeker toen ze met een bepaalde grijns op mij af kwam lopen, het was allesbehalve gewoon water.

‘’Aangezien ik vaak genoeg sport hier wilde ik je graag een kleine ervaring geven wat het mij aan energie en zweet kost slaafje. Ik had gelukkig nog een 2 paar sokjes in mijn kluis liggen en heb die even heerlijk laten zweten in dit sportdrankje. Ik wil graag dat je hem in 1 teug leeg drinkt en daarna op je knietjes mij bedankt voor je vitaminen. Daarna kus je mijn voeten en mag je opstaan Begrepen ?!’’

De angst was ondertussen zo groot dat ik het glas aanpakte en naar het gezicht van mijn Meesteres keek. Moest dit echt, hoe ver zou deze vernedering nog gaan komende maanden. Ik zette het glas aan mijn mond, ademde 2 x keer en zette mijn verstand op 0. Ik gooide het glas achterover en dronk het weg. Mijn gezicht veranderde in een oorwurm en proefde de smaak van het zweet. Half proestend, over mijn nek gaande slikte ik het weg en had ik nog nooit zo iets vies gedronken. Grijnzend keek Meesteres Katja toe hoe ik het amper binnen kon houden en ik half over mijn nek ging. Ik zakte op mijn knieën midden in een drukke sportschool en bedankte haar voor mijn vitaminen. Normaal zou ik het vol trots doen, maar met vuurrode wangen kuste ik haar voeten midden in de zaal. Ik voelde me verschrikkelijk opgelaten en kon wel door de grond zakken van schaamte….

‘’Smaakte het slet ? Hoe voelt het nou om gewoon te gehoorzamen en te doen wat we zeggen ? Dit word je nieuwe leventje goedschiks of kwaadschiks 😉 En geloof me dit is pas het begin, het maakt me niet uit hoe groot de vernedering is. Je voert het uit onder onze ogen zoals we eisen, bekenden om je heen of niet. Begrepen ?!’’

Je mag je fiets pakken en naar huis gaan, instructies volgen slaafje !! ‘’
PS: Houd je teamviewer gereed, ik wil vandaag of morgen even op je mobiel 😉’’

Ik maakte dat ik wegkwam, ik was even klaar met alle Meesteressen en de druk van ‘’moeten’’. Ik was gesloopt, wilde mijn leven terug….. alleen zat dat er helaas niet in komende maanden. Vermoeid reed ik terug naar huis toe en plofte op de bank neer. Ik had geen zin meer om te koken, ik bestelde wat op thuisbezorgd en wilde mezelf even verwennen deze avond. Meesteressen of niet, ik had genoeg geleden vandaag en wilde even ontspannen onder een vette snack.

Die avond verliep gelukkig rustig en later in de avond viel ik als een blok in slaap. Alle gebeurtenissen hadden mij gesloopt, zowel mentaal als fysiek. Het leven van een slaafje ging niet over rozen en dat had ik laatste dagen wel aan de harde hand ondervonden. De laatste dagen waren zwaar, mijn leven veranderde met de minuut en maakte mij ernstig zorgen van wat er nog komen ging.

Ik droomde rustig verder over hun uiterlijk, het enige waar ik voorlopig nog wel van genoot. Want god wat waren ze prachtig en zagen ze er fantastisch uit…..

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
21-06-20211Die ene mysterieuze advertentieteamkeuzeaanbeveling 6x
21-08-20212Oorzaak en diepe gevolgen.....teamkeuzeaanbeveling 4x
22-08-20213Een nieuwe leven....teamkeuzeaanbeveling 6x
23-08-20214Vrijheid..... of toch niet ?teamkeuzeaanbeveling 3x
23-08-20215Een 2e Meesteresteamkeuzeaanbeveling 4x
25-08-20216De sportschoolteamkeuzeaanbeveling 2x
25-08-20217Een hels middagje Amsterdamteamkeuzeaanbeveling
28-08-20218Shoppen in de Hunkemöllerteamkeuzeaanbeveling 3x
29-08-20219Het einde van een middagje Amsterdamteamkeuzeaanbeveling
01-09-202110Online dominantieteamkeuzeaanbeveling 3x
14-09-202111Een bioscoop avondjeteamkeuzeaanbeveling 2x
09-04-202212Een helse avond.....teamkeuzeaanbeveling
10-04-202213Het verleden herhaalt zich ....teamkeuzeaanbeveling
11-04-202214Een dejavu in veelvoud.....teamkeuzeaanbeveling
21-06-202315Fatale keuzes......teamkeuzeaanbeveling 2x
26-06-202316Wanneer je dacht dat het niet erger konteamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 2x
25-08-2021 19:43
25-08-2021 19:44
30-08-2021 18:09
1715x


66 Deelnemers op de site. 20152 Actieve deelnemers. 506 bezoekers.