Hoofdstuk

Verhaal Een Mysterieuze advertentie

Die ene mysterieuze advertentie

Jarenlang heb ik gezocht naar mijn droom fantasie, mijn droom Meesteres die amper grenzen kende en mij keihard aanpakte. Tsja, dat was nog niet zo makkelijk en nadat ik wekenlang achter elkaar de seks websites had afgespeurd werd ik met de dag moedelozer. Zou die Meesteres ooit komen, die droom fantasie ?

Tot die ene dag, er kwam een advertentie online op Sexjobs en mijn mond viel open van verbazing. Die ene advertentie waar ik al die tijd op hoopte stond online, een mysterieuze advertentie waar alles onduidelijk was en niks duidelijk was.

‘’Ben jij de sub die mij wilt dienen, durf jij je in het onbekende te storten en naar een locatie te komen middernacht die ik opdraag. Wat er gaat gebeuren, you will see and believe me…. You will suffer.

Mocht je durven reageren op deze advertentie dan zal ik je op een gegeven moment contacten en je vragen naar een locatie te komen middernacht. Heb jij je zenuwen onder controle, durf jij naar de locatie te komen compleet onwetend en niet wetende wat er gaat gebeuren ?

Je hart zal in je keel kloppen, je zal mij de eerste paar minuten niet zien en je zal commando’s krijgen via je telefoon. Wat er gaat gebeuren, nobody knows only me ;- )
Geef je over aan het onbekende, laat je vallen in je diepste nachtmerrie en je ben de komende jaren mijn eigendom. Goedschiks of kwaadschiks, you will obey ;-) ''

De hele advertentie greep mij volledig, mijn lichaam pompte adrenaline, opwinding en ik heb geen moment nagedacht om te reageren. Was het slim ? Misschien niet, maar mijn opwinding en geilheid namen het volledig over en ben gaan typen. Ik had een keurige mail opgesteld, mij voorgesteld en verteld dat ik al de nodige ervaring had. Geschreven dat ik graag de extreme kant van bdsm op wil en hoopte dat ze zich niet inhield. In de val gelokt worden door een haar, geen kant meer op kunnen en hartkloppingen omdat je middernacht op een locatie staat waar je doodsangsten van krijgt.

Met een kleine huivering drukte ik op de enter knop, duizenden gedachtes schoten door mijn hoofd en nu maar hopen op het beste……

Dagen gingen voorbij, mijn mailbox gaf de ene na de andere melding over mailtjes maar die ene email waar ik op hoopte kwam niet binnen. Dagen verstreken en ik had de hoop bijna opgegeven tot 2 weken na versturen van mijn reactie. Een mysterieuze email kwam binnen en met een anonieme afzender genaamd Miss X. De email ging als volgt:

''Goedenavond sletje,

Zo dus jij durft het aan om af te spreken, ik heb weinig e-mailtjes ontvangen, misschien was ik toch iets te heftig in mijn advertentie. Blijkbaar durf jij het aan, durf je het echt aan ? Je weet half niet hoe groot je problemen worden, welke problemen je tegemoet gaat lopen en wat er op je staat te wachten ;-p

Komende zaterdag, geversduin in Heemskerk 23:00 op de parkeerplaats. Instructies volgen !
Zorg dat je er bent, laat je lampen aan staan en je draag een string + bh + je zorgt ervoor dat je exact gehoorzaamd op mijn eisen.

Miss X''

De zenuwen gierde door mijn lichaam, mijn hoofd duizelde van de email en ik wist niet of ik bang of blij moest zijn. Wie was Miss x ? Wat gaat er gebeuren die zaterdagavond en over welke problemen heeft ze het ?

Mijn hoofd tolde van opwinding, waanzin en geilheid. Ik merkte dat ik amper nog kon nadenken. Met grote tegenzin ging ik slapen, om morgen te werken en zaterdag deze afspraak voor te zetten.

Eindelijk was mijn werkdag om, de hele dag was ik afgeleid en bleef die mysterieuze email zich herhalen in mijn hoofd. Ik kreeg er geen vinger en logica achter en heel eerlijk, misschien was dat wel het gene wat mij nog het meeste opwond. Het mysterieuze, de angst en beven. Ik kreeg amper een hap door mijn keel van nervositeit en nam nog een paracetamol om nog iets van slaap te pakken.

Die ochtend werd ik wakker, de nervositeit en adrenaline gierde die ochtend al door mijn lijf. Ik heb de hele dag niks gedaan, afgewacht tot het tijd was om te gaan. De tijd leek vandaag extra langzaam te gaan, de minuten leken wel uren maar steeds meer en meer kwam het tijdstip in zicht. Snel nog even wat eten en dan was het zover, tijd om de auto te pakken en deze waanzin rit en Miss X onder ogen te komen. Nog even snel mijn email checken, wel verdomd een email van Miss X en mijn hart sloeg over.

''Per minuut dat jij vanavond met een stijve loopt gaat je debt bij mij met 100,00 omhoog ;- )
En geloof me….. ik zal het merken !
Daar hebben we het vanavond nog wel even over, wanneer je niet meer terug kan en de problemen te groot voor je zijn ''

Miss X

Mijn hart sloeg over, was het wel verstandig om te gaan en begon steeds meer te twijfelen. Toch de nam de geilheid het opnieuw van mij over en pakte mijn autosleutels met een lichte huivering. Ik stapte in de auto en reed richting Heemskerk, de plek des onheils vanavond.

Na een helse rit vol ongeduld voor andere wegmisbruikers kwam ik aan op locatie. Het was pikkedonker, niemand maar dan ook niemand te bekennen en de locatie gaf me de rillingen. Het was eng, het maakte me bang wat me te wachten stond. Helemaal alleen hier in het bos, niemand te zien en ik voelde de problemen om mijn nek hangen. Nu al lichtelijke paniek, ik probeerde mijzelf bij elkaar te pakken en draaide mijn autolampen opnieuw aan. Waar gaat dit eindigen, waar gaat deze helse rit eindigen ?

Minuten verstreken, ik had nog steeds niks ontvangen en begon aan mijzelf te twijfelen. Ben ik voor niks hier heen gereden, was het 1 grote grap ? Tot dat opeens mijn mobiel geluid gaf, mijn hart sloeg 3 x over alleen al om het geluid in deze doodsstille omgeving. Met enigszins zweethanden pakte ik mijn mobiel en bekeek het sms’je.

''Zo je bent dus gekomen, respect dat je het aandurft !
Zet je autolampen uit, stap uit je auto en leg je autosleutels op de voorstoel neer.
Geen vragen stellen, doen en je loopt vervolgens rechts het bospad in ! ''

Ik las het en mijn hoofd maakte overuren. Dit was waanzin, mijn eigen autosleutels afstaan en een diep donker bos inlopen in mijn eentje. De twijfels liepen hoger en hoger op, geilheid was de grote stoorzender in deze beslissing. Ik merkte aan alles dat ik liep te treuzelen en een sms’je volgde.

''Leg je sleuteltjes nu neer !!! Je weet niet wat je te wachten staat daar in het bos !
Believe me you will suffer, obey and landing in your worst nightmare.''

Het sms’je werd mij te veel en ik legde vol twijfels mijn autosleutels neer en klapte de autodeur dicht. De angst gierde door mijn lichaam, mijn hart zat in mijn keel en ik liep schoorvoetend en met lood in mijn benen het bospad op……

Eenmaal het bos in gelopen werd het alleen donkerder, ik was in mijn hele leven nog nooit zo bang geweest en toch door mijn geilheid liep ik door. Waarschijnlijk heeft ze daar ook bewust op ingespeeld mijn geilheid, wetende dat ik niet meer kon nadenken en haar bevelen zou opvolgen. Op een gegeven moment naderde ik een kruising in het bos en wat nu …… ? Voordat ik het wist volgend eer een sms’je…..

''Rechtdoor over de kruising heen, blijven lopen tot de volgende t-splitsing en instructies volgen.
Geen zaklamp en niet stil blijven staan, doorlopen !!!''

Mijn hele lichaam trilde en ik wist niet wat mij overkwam. Ik was bang, mijn benen voelde van lood en toch liep ik door en door. Hoe wist zij exact waar ik stond ? Hield ze me in de gaten ? Het maakte me doodsbang. Het pad leek uren te duren, ik zag geen hand voor ogen en was bang dat er achter elke boom iemand stond. Heb al honderd keer mijn speeksel weggeslikt en zag de kruising naderen. Weer een sms’je

''Goed zo sletje, we gaan het nog wat enger maken voor je grijns ;- )
Je gaat niet links of recht van de t-splitsing.
Je loopt exact vanaf het kruis naast je in de grond gegraven, rechtdoor het bos in.
Geen pad, ik weet het maar jij gaat door de bomen exact rechtdoor lopen !
Good luck sletje, plus kijk nog even deze foto van je prachtige sleuteltjes ;-)''

Mijn god, waar wordt ik naar toe geleid en wat is deze vrouw van plan ?
Ik werd banger en banger, bang wat me te wachten stond en of ik dit nog wel moest door voor mijn eigen veiligheid. Alleen ik kon niet anders, mijn autosleutels waren blijkbaar bij haar nu en ik kon niet meer terug. Doodsbang zag ik het kruis door haar in de grond gegraven en ging ik rechtsaf door de bomen het bos in…….

Worstelend door alle bomen heen vervolgde ik mijn pad, het leek met de minuut donkerder en enger te worden. Bang dat er in elke hoek iemand staat, bang waar zij was. Ik liep door en door totdat ik een plastic zak naderde. Ik schrok me dood, weer een sms’je

''Nu gaat het leuk worden, ik zou maar gehoorzamen als ik jou was sletje ;- )
Open de plastic zak, stop je kleren erin en je string en bh mag je aanhouden.
Laat de plastic zak achter, loop weer exact rechtdoor en je nadert een leuke verrassing slet !
Gehoorzaam je niet ? Prima, maar dan wordt het een heel, heel groot stukje lopen voor je auto xd
Lopen slet, no way back and you nightmare will be waiting for you !!
Goedschiks of kwaadschiks you wil obey xd''

Mijn hart sloeg over, ik wist dat ik geen keus meer had en met doodsangsten kleedde ik mijzelf uit. Mijn broek ging uit, mijn shirt ging uit en daar stond ik dan….. in mijn lingerie. Doodsbang vervolgde ik mijn weg en liet ik de plastic zak achter op de plek waar ik stond. Halfnaakt, worstelde ik mij door de bomen, trilde mijn hele lichaam en na 10 minuten lopen lag daar eindelijk de plastic zak.

''Your nightmare has arrived slut. No way back, obey and a trap will fall down on you ;- )
Je lingerie mag je in de plastic zak doen, gehoorbeschermers doe je op die ook in de zak zit !
Je gaat met je gezicht naar de boom staan, sluit je ogen en waag het om ze open te doen !!!
Doe je je ogen open, is je auto weg, kleding weg en heb je een heel, heel groot probleem.
Nou kleed je uit, ga staan en wacht tot wat er komen gaat……grijns ''

Wat ging er gebeuren ? Waar was ik in beland en de paniek nam het over gecombineerd met pure pure geilheid. Ik had een volle erectie en ondanks dat ik volledig trilde en doodsbang was deed ik mijn boxer uit en onderging mijn lot. Ik had immer geen keus, ze had nu al alle touwtjes in handen en heb haar het nog zelf gegeven ook. Hoe heb ik zo stom kunnen zijn, doodsbang sloot ik mijn ogen bang voor wat komen ging. Minuten leken uren, doodsbang stond ik tegen de boom aan en hoorde niks door de gehoorbeschermers op mijn oren. Wat ging er gebeuren, wanneer ?

Tot dat uit het niets, mijn hart stopte met slaan en mijn keel werd even dichtgeknepen door een paar scherpe nagels. Het zweet brak me uit en ik was nog nooit zo bang geweest. Er werd een zak over mijn hoofd gegooid en binnen no time stond ik met mijn rug tegen de boom aan en zaten er tie-rips om mijn handen. Mijn erectie werd steviger en steviger en haar nagels vloeide om mijn keel heen. De gehoorbeschermers gingen af en ze fluisterde in mijn oor: ''dat debt contract wordt levenslang sletje aan je erectie te zien''

Na enkele seconden schoot er een brandende pijn door mijn ballen, ze haalde loeihard in mijn edele delen en ik kon wel ineenkrimpen van de pijn. Voordat ik überhaupt op adem was volgende er direct een volgende trap, voor mijn gevoel nog harder dan de vorige. Ik verging van de pijn en zag haar grijnzend voor me staan. Weer fluisterde ze: ''Je weet half niet in welke problemen je je hebt gewerkt, een nachtmerrie is nog licht uitgedrukt sletje''

Ze keek me doordringend aan, boog zich nog 1 keer naar me toe en fluisterde: ''We gaan er voor zorgen dat jij de rest van je leven van mij bent, goedschiks of kwaadschiks. Jij bent van mij en zal de rest van je leven mij dienen, gehoorzamen en alles maar dan ook alles doen om mij tevreden te stellen''

Ze grijnzende, haalde nog 1 x loei en loeihard uit en pakte haar mobiel uit haar bh. Grijnzend keek ze me aan en zei: Fototijd sletje ; - ) Diverse foto’s werden er van me gemaakt in de meest gênante posities en het zweet brak me aan alle kanten uit. Ik probeerde mij los te wurmen, te ontsnappen en paniek maakte plaats voor geilheid. Ik kon geen kant op, haar woorden in haar email werden waarheid: Je weet niet half in welke problemen je loopt en deze val zal dichtklappen xd

Ze bleef maar foto’s schieten en het hield maar niet op. Eindelijk was ze klaar en grijnzend keek ze me aan en kwam weer fluisterend naar mijn oor: ''Luister heel goed, jij luistert vanaf nu naar mij ! Luister je niet, gaan de foto’s over het hele internet. Probeer je te ontsnappen, zal iedereen weten wie je bent en beloof ik je dat je geen baan meer hebt komende jaren. You are mine sletje ''

Haar woorden duizelde door mijn hoofd, ik had mijn leven uit handen gegeven en ik ben doods en doodsbang. Geen kans, ik heb haar alle touwtjes in handen gegeven en daar draag ik nu de gevolgen voor. Ze bleef grijnzend naar me kijken hoe ik worstelde met de tie-ribs en vertelde dat het tijd was om nog wat plezier te beleven.

Ze haalde een bidon uit haar rugtas, niet wetende wat erin zat en aan haar duivelse gezicht bleek dat het geen water was. Ze hield het boven mijn hoofd en gniffelde en zei tegen me: ''Geniet ervan sletje, want je gaat hier nog wel even staan ;- )'' De vloeistof stroomde uit de bidon, ik merkte en rook het meteen…. volle urine en ik voelde me verschrikkelijk vies. Hoe heeft dit zover kunnen komen en ik was een speelbal….. haar speelbal. Ze haalde weer een keer flink uit in me ballen, kneep mijn keel volledig dicht tot ik amper nog kon ademhalen en spuugde in mijn gezicht.

Ze tapete mijn mond dicht, kneep mijn ballen fijn en legde mijn autosleutels + de plastic zak met kleding voor mij neer op de grond. Kwam naar mijn oor en fluisterde: ''Geniet ervan sletje, ik ga er van door en waarschijnlijk vind iemand je wel vandaag of morgen. Instructies volgen en succes vannacht sletje. You are mine now'' En luid lachend liep ze weg na een tuf in mijn gezicht en keek me duivels aan.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

04 jul 2021 om 21:48 uur Heerlijk verhaal wilde in u plaats zijn sletje hoop dat er nog vele verhalen volgen
Wees de eerste om deze Websitereactie een aanbeveling te geven.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
21-06-20211Die ene mysterieuze advertentieteamkeuzeaanbeveling 6x
21-08-20212Oorzaak en diepe gevolgen.....teamkeuzeaanbeveling 4x
22-08-20213Een nieuwe leven....teamkeuzeaanbeveling 6x
23-08-20214Vrijheid..... of toch niet ?teamkeuzeaanbeveling 3x
23-08-20215Een 2e Meesteresteamkeuzeaanbeveling 4x
25-08-20216De sportschoolteamkeuzeaanbeveling 2x
25-08-20217Een hels middagje Amsterdamteamkeuzeaanbeveling
28-08-20218Shoppen in de Hunkemöllerteamkeuzeaanbeveling 3x
29-08-20219Het einde van een middagje Amsterdamteamkeuzeaanbeveling
01-09-202110Online dominantieteamkeuzeaanbeveling 3x
14-09-202111Een bioscoop avondjeteamkeuzeaanbeveling 2x
09-04-202212Een helse avond.....teamkeuzeaanbeveling
10-04-202213Het verleden herhaalt zich ....teamkeuzeaanbeveling
11-04-202214Een dejavu in veelvoud.....teamkeuzeaanbeveling
21-06-202315Fatale keuzes......teamkeuzeaanbeveling 2x
26-06-202316Wanneer je dacht dat het niet erger konteamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 6x
21-06-2021 22:12
21-06-2021 22:12
21-06-2021 23:29
4295x


52 Deelnemers op de site. 20152 Actieve deelnemers. 462 bezoekers.