Hoofdstuk

Verhaal Uit de gevangenis en naar de duivel

Stilte voor de storm

Plof ,zucht, weer op de bureaustoel voor de computerscherm, wow waarom heb ik het gevoel dat ik dit al eerder gedaan heb, of ben ik wat vergeten?
Dag twee of is het nu al drie en het voelt alsof ik dit al jaren doe.

Ik schakel de camera’s weer uit, en de slavermogen weer kijken wat ze willen op de grote tv in de woonkamer. En ondanks dat er niks meer op de tv te zien is blijven ze daar gewoon zitten verstijfd en in gedachten verzonken. Ze zullen nu hun besluit om dat contract te ondertekenen wel met spijt herinneren.

Heethoofd is ook nog niet in beweging gekomen nou ja hij mag daar zelf slapen als die wil, heb het de volgende ochtend pas weer nodig denk ik. Ik moet nog bedenken wat ik morgen ga doen. Ik trek een biertje uit de koelkast en zit net weer als ik de deurbel hoor gaan. Ik denk dat ik weet wat het is maar ik kan me haast niet voorstellen, zo snel al. Ja hoor een koeltas en een kartonnen doos staan op de deurmat daar zijn de boegroes. Ik doe vandaag niks meer zet de spullen in de kamer ziet dat de koeltas helemaal gevuld is met ijs en besluit het tot morgenochtend te laten wachten.

Ik denk dat naast het leren van het correct installeren van de boegroes, ik het nog even late rusten misschien kan ik het als volgende straf gebruiken? Ik zal het in ieder geval in mijn vrije uurtjes even proberen. Eerst gaan we is wat leuke regeltjes opstellen voor in de woonkamer van de slaven. Ik pak mijn iPad erbij, zet mijn benen op het bureau, neem een slok van mijn bier en begint te brainstormen.

Zo nu en dan kijk ik op en zie dat de getraumatiseerde slaven weer een beetje tot leven zijn gekomen. Ik zie een paar bezig in de keuken, en kijk op de klok het is alweer avond, wat ijsthee ze hobby toch veel tijd op. Ik zie dat de vrouwelijke slaaf met alle piercings dapper een beetje rond de kamer schuifelt, ik moet nog een leuke bijnaam voor haar verzinnen. Speldenkussen is het niet helemaal denk ik misschien ringetje, Chrome kop, nou ja ik verzin vast wel wat. Misschien moet ik ze toch maar bij hun naam gaan noemen kan ik ze beter onderscheiden in mijn verslagen naar de sponsor.

Ik tik het verslag nog even gauw voor het avond eten, en besluit mezelf ook maar effe lekker te bezatten. Heb niet echt zin om mijn best te doen voor het avond eten zag geloof ik nog een lekkere lasagne schotel klaar staan.
Na een Konings maal en wat aanvoelt als een half krat bier, duik ik mijn bed in. Ik laat mezelf en de sla voor morgen toch lekker uitslapen, met het middagmaal krijgen zij hun nieuwe huis regels te horen.

De volgende ochtend woord ik best nog wel vroeg wakker, zeker als ik in aanmerking Neem wat ik ook allemaal heb gedronken gisteravond. Nou ja maar weer even kijken hoe onze slaafjes het maken. Ik spoel versneld alle beelden terug die ik gisteravond heb nagelaten, en zie dat heethoofdvlak voor het avond eten weer de woonruimte binnen stap.

Spraakzaam is hij niet volgens mij hij heeft de rest van de avond niks gezegd, ze waren allemaal best wel stil en zeiden alleen het hoogst noodzakelijke, de spanning was te snijden. Nu allemaal in het bed gestapeld liggen ze allemaal nog te slapen, de ge Piercet slaven wat meer ruimte krijgend van de rest. Als ik naar de beelden kijken van het naar bed gaan, zie ik dat ze nog steeds best veel pijn hebben en dat ze ook gedurende de nacht niet veel slaap hebben gekregen.

Die twee moet ik voor nu maar effen met rust laten twee of drie dagen moet genoeg zijn. Ze krijgen de keuze denk ik dat ze de komende twee dagen niet mee hoeven te doen met de opkomende activiteiten, als ze dat echter wel doen kunnen ze een voordeel hebben op de rest.

Maar goed dat begint allemaal aan het begin van de middag, nu heb ik nog wat tijd voor mezelf. om de gewone dingen te doen zoals eten sporten en misschien effe oefenen met de boegroes. Voor ik het weet is het al zover, tijd om de slaven hun nieuwe taken op te geven. Ik was ook nog even met de boegroes aan het rommelen, maar ik weet nog niet of ik dat wel kan misschien moet ik een specialist het laten doen. Het is best wel een operatie waar in je niet te diep mag snijden in de huid en als je uitschiet beschadig je misschien wel belangrijke dingen. Ik laat het nog even, nu eerst de slaven instructies geven.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
20-03-2021 18:13
24-03-2021 20:57
24-03-2021 20:56
1450x


68 Deelnemers op de site. 20152 Actieve deelnemers. 553 bezoekers.