Hoofdstuk

Verhaal Uit de gevangenis en naar de duivel

veranderingen en een paar verrassingen

Na een heerlijke nachtrust voor mij in de meeste van de slaven, is het tijd om hun leven weer een beetje interessanter te maken. Ik en mijn sponsor wensen de slaven zo kaal en glad mogelijk te zien. Vandaag zal dus in het thema staan van het op tutten van de slaven. Er staan twee tassen klaar vol met scheergerei epileer machine’s en zelfs een hare lezer, waar ze na het ontbijt mee in de weer gaan.

Ik heb nu nog geen reden om overdreven gemeente doen tegen de slaven, dus in plaats van een vervelende sirene over het omroep systeem om ze wakker te maken, zit ik van alle dingen klassieke muziek aan, Beethoven iemand. Als ik zie dat ze allemaal wakker zijn zeg ik, goedemorgen mijn brave slaven tijd om aan het ontbijt te gaan jullie krijgen nog een drukke dag. Oh ja en help varkentje even uit zijn kleding stuk, hopelijk heeft hij zijn lesje geleerd laat zijn Budd pluk alleen nog zitten die mag hij er zelf uithalen in de badkamer. En varkentje mijn lieve heethoofd jij heb vandaag een spraakverbod, een woord of een verkeerde beweging en je krijgt weer straf. Ik hoop dat je niet naar mij luistert ik kijk al uit naar hoe ik jou volgende bestraffing ga uitvoeren. Ik zie dat jullie liever onder de dekens blijven waar jullie bedekt zijn, maar als jullie niet luisteren slapen jullie vanavond zonder dekens. Dat creëert meteen beweging en ik schakel met een klik het omroep systeem af. En kijk vervolgens stoel hoezen varkentje onder handen nemen, ik hoor hun varkentje ook aanraden stil te blijven terwijl ze hem uitkleden.

Na dat de slaven klaar zijn met uitkleden blijft tot mijn verrassing varkentje stil en rustig, hij kreunt en grond een beetje met het verwijderen van het laatste staartje van zijn straf, zullen we maar zeggen. En gaat meteen op de wc zitten en laat er wat dingen invallen, het verrast mij dat de toiletpot niet doormidden breekt, en de rest trekt zijn neus op naar hem.

Hierna is alle spanning wel zo een beetje voorbij en ik ga aan mijn eigen ontbijt, ik ga vandaag ook nog een flinke klus krijgen voor wat ik wil gaan doen.

Als ik zie dat we er allemaal klaar voor zijn stap ik naar binnen met de twee tassen. En zet ik ze neer op de tafel waar ze wakker op werden de eerste dag. Dit doet twee van de vrouwen doen huiveren en ik glimlach. Ik zeg nee vandaag niks daarvan twee van jullie krijgen het zo meteen moeilijk maar vandaag blijf nog rustig als jullie braaf zijn. Jullie gaan vandaag grondig ontharen voor alles onder de nek, ik heb hier verschillende opties en het is aan jullie om je lichaam zo kaal mogelijk te maken en te houden. Ben ik niet tevreden over het resultaat dan volgt er straf, en ook later als jullie het niet goed op pel houden. Jullie krijgen er twee uur voor dus wees grondig. Hierna draaide ik me om en stap de kamer weer uit.

Ik plof weer neer op mijn bureau stoel en bekijk te slaven terwijl ze zich aan het ontharen zijn. Dit is meteen een belangrijke test aangezien er een hoop scherpe dingen in hun aanwezigheid zijn. Ik En de AI kijken of de slaven niet stiekem iets verstoppen, als ze nog hoop hebben te kunnen ontsnappen willen ze wellicht iets proberen. In de keuken liggen echter ook scherpe messen en die hebben ze ook nog niet verstopt of voor iets anders gebruikt dan eten maken.

Na de twee uur stap ik weer naar binnen en zie ik dat de slaven net klaar zijn en alles weer in de tassen Doen. Ik geef heethoofd de opdracht de tassen in de badkamer te zetten, en zeg tegen de andere slaven tot ze op de banken moeten gaan zitten. Als ook heethoofd er bij komt, wil ik net gaan beginnen maar de AI stuurt mij een waarschuwing over mijn mobiel.
Heethoofd heeft toch een van de mesjes gestolen, ik zucht ik kijk hem strak aan en hij weet dat ik het weet. In plaats van mij aan te vallen begint hij alleen maar te trillen, wat mij verrast hij had zo veel lef en nu. Ik zeg tegen hem jij slokt veel te veel van mijn tijd op slaaf, jij hebt twee keuzes of ik druk hier nu op de knop of je gaat op je favoriete stoel zitten zonder een woord te zeggen. Wederom tot mij verbazing legt hij het scheermesje op de tafel neer en gaat hij zitten, ik druk op de knop om zijn Budd pluk uit te zetten, En richt mijn aandacht weer op de rest. Die geduldig zaten te wachten in de woonkamer hoek, ze kijken mij ongerust aan.

Ik zeg ik was van plan twee vrijwilligers te vragen een man en een vrouw, Maar een van de mannen heeft zich al opgegeven. Waar jullie vrouwen over na moeten denken is, wie het liefste lichaam‘s versiering willen dragen in de vorm van piercings. Het zullen er een hoop zijn en tijdens het aanbrengen woord je lichtelijk verdoofd. Het zal voordelen hebben voor sommige activiteiten zou je vrijstelling krijgen. Maar voor andere heb je geen keus sommigen zullen zeer doen, ik raad je dus aan degene te selecteren met de hoogste pijn grens. Hoe jullie de kandidaat selecteert maakt mij niet uit of het onder dwang is of via lootjes, jullie doen maar, jullie krijgen er een uur voor. Als er binnen een uur geen keuze is gemaakt kies ik. En dan zal ik de verdoving nalaten.

Ik was nog niet uitgesproken of de vrouw met de rooie haren staat op en zegt ik doe het, ik wil alleen een vrijstelling als je die al niet voor mij had bedacht. Ik zeg zo zo nog praatjes ook, nou als je alle opdrachten uitvoert en je gedraagt zal ik het overwegen, laat maar horen. Ze zegt pijn is geen probleem voor mij en in seksuele handelingen zal ik wil geen keus hebben, maar ik gruwel van smerige dingen je dwingt mij geen smerige dingen te doen. Ik kijk haar boos aan en zeg oké oké jij wil dus een gunst van mij kopen door hier vrijwillig voor te kiezen. Nou oké maar als het waar is wat jij zegt dat jij tegen pijn kan spreek ik dit met jou af als jij de piercings zonder verdoving gaat doen. Zonder twijfel zegt ze effe iets start, deal. Hier is wat anders aan de hand maar ik krijg precies wat ik wil, en ik kom er wel achter wat hier nog meer mee speelt.

Ik zeg ga maar naar de activiteiten kamer ik kom er zo aan, ze vraagt de kamer waardoor jij gister met hem verdween. Dit vroeg ze echter iets te brutaal en ze moet niet denken dat wij nu op gelijke voet staan dus ik maak er een les van. Ik zeg niet zo brutaal dit is niet een democratie jullie spreken voortaan alleen in het bijzijn van mij als je wordt aangesproken. Als je toch wat wil vragen vraag je om toestemming door te zeggen, meester of Lucifer mag ik wat vragen. Doe je dit niet of vergeet je het woord je gepast gestraft. Nou heel gauw op hoepelen naar de kamer, voordat ik onze afspraak hair overweeg.

-
Wees de eerste om dit Hoofdstuk een aanbeveling te geven.

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
26-12-20201Introductie in hun nieuwe leventeamkeuzeaanbeveling
30-12-20202Vroeger eerste straf knor knorteamkeuzeaanbeveling
03-01-20213Het alziend oogteamkeuzeaanbeveling
06-01-20214veranderingen en een paar verrassingenteamkeuzeaanbeveling
11-01-20215100 scherpen punten van perfectie Deel 1teamkeuzeaanbeveling
20-01-20216100 scherpen punten van perfectie Deel 2teamkeuzeaanbeveling
13-03-20217De stier zijn horens afnementeamkeuzeaanbeveling
20-03-20218Stilte voor de stormteamkeuzeaanbeveling
29-03-20219Het startschot voor de grote competitieteamkeuzeaanbeveling
22-10-202110De strijd om niet de laatste te zijn.teamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
06-01-2021 20:30
06-01-2021 20:30
06-01-2021 20:37
1819x


57 Deelnemers op de site. 20152 Actieve deelnemers. 505 bezoekers.