Hoofdstuk

Verhaal Uit de gevangenis en naar de duivel

Het alziend oog

Ik plof neer in een veel te comfortabele en peper dure bureaustoel, die ik van de sponsor heb gekregen. Voor mij staan drie gigantische computer schermen waarop de slaven te zien zijn, en ik grinnik ze hebben nog geen vin verroert. Ik druk op een knop en krijg een rapport van der AI waar in alle gebeurtenissen en gesprekken worden weergegeven van onze introductie uurtje. Niet verrassend ik was overal bij, ik kijk de beelden na waarin de gevangene van hun stoel opstaan, sommige gevangene doen dit makkelijker dan anderen misschien, ervaring zeker iets om in de gaten te houden.

Op een van de andere schermen zie ik dat er een bericht binnen is gekomen, de sponsor hij feliciteert mij met een geslaagde eerste Ontwikkelingen. Ik stuur hem een bericht terug waarin ik hem juist bedank om dit allemaal mogelijk te maken, hij heeft een hoop geld en tijd in dit initiatief gestoken. Toen het gesprek toevallig op dit onderwerp viel een jaar geleden, had ik niet gedacht dat het ooit mogelijk zou zijn. Maar met zijn juridische kennis macht in een land die niet zo strikt zijn in hun regels en wetten, zijn we hier dan. En het mooiste is dat hij zelf niks wil doen alleen wensen en ideeën naar mijn gaat opsturen. We gaan hier zelfs nog een hoop geld mee verdienen, ook omdat alle beelden en gebeurtenissen worden opgenomen en voor veel geld op het internet verkocht worden.

Mijn woongedeelte met keuken, badkamer, woonkamer en zelfs een Sportruimte zijn van alle gemakken voorzien. En als ik wat nodig heb hoef ik het maar te bestellen en het verschijnt voor de deur, het gaat werkelijk een geweldige aankomende twee jaar worden. En wie weet misschien hoeven we niet na twee jaar te stoppen alle opties zijn nog open.

Na dit bericht gelezen te hebben en nog een paar andere kleine huishoudelijke taken gedaan te hebben zie ik dat de slaven nog steeds verstijfd op hun plek staan, de vrouwen nog steeds een borsten en schaamstreek proberen te verbergen, en de man een stijve heeft die hij ook moeizaam probeert te bedekken. Ik schakel de intercom aan en zeg wen er maar aan dames en heren jullie zullen een hoop naakte lichamen te zien krijgen de aankomende tijd. En vergeet niet varkentje heeft zijn beweging hard nodig. Nu ik niet in de kamer ben mogen jullie doen wat jullie willen tenzij mijn instructies anders opdragen. Iemand moet nog wat te eten gaan maken en volgens mij schijten jullie je allemaal in je broek, oh wacht jullie hebben geen broeken hahaha. Maar in ieder geval de wc staat daar, ik heb hem aangewezen tijdens jullie introductie. Ga nou godverdomme wat doen jullie hebben een ongelofelijke luxe vergeleken met de gevangenis, en jullie hebben voor nu toestemming. Ondanks dat ik alles kan na luisteren wat jullie zeggen zijn jullie ook niet verboden om te praten, jullie mogen alles bespreken wat jullie willen ook wat er gebeurt scheld mij alleen niet uit dat heeft gevolgen. Geen van jullie weet wat de ander heeft gedaan om in de gevangenis te komen, en dat kunnen jullie ook zo laten als jullie dat willen. Weet alleen dat ieder van jullie het verdient hier te zijn, en medelijden van mij kant is ver te zoeken. Hierna zet ik het omroep systeem uit met een klik, en zie ik hoe ze langzaam in beweging komen en ophouden zichzelf te proberen te bedekken.

De vrouw met varkentje zet een paar eerste houterige stappen en begint dan aan haar dubbele rondje Rond de kamer. Varkentje blijft eerst nog koppig staan maar na een niet zo zachte ruk komt hij snel in beweging. Ik geef de AI Opdracht om varkentje in de gaten houden en hem ieder uur twee keer rond de kamer te zien gaan en te rapporteren wanneer dat niet is.

En dan nu ontspannen en kijken hoe de eerste dag zich uitpakt. In alle opwinding hebben we helemaal geen tijd gehad om namen toe te wijzen en eigennamen mogen ze alleen onderling gebruiken, ik denk dat ik ze nu maar qua haarkleur gaan beschrijven. Behalve varkentje wie heeft zijn naam al, of zal ik hem maar heethoofd noemen. Ik bedenk me opeens dat het best wel zal stink in de ruimte de slaven zijn zonder anale spoeling op hun stoelen gezet. En sommige Budd pluk zitten onder de stront,Ik ben benieuwd of ze dat zelf gaan oplossen. Een van de vrouwen met blond haar gaat als eerste het schoonmaakhok in, en in plaats van de poep weg te halen spuiten ze een luchtverfrisser in de rondte. Dat vind ik grappig een tijdelijke oplossing, misschien moet ik de slaaf belonen die het als eerste besluit op te ruimen?

Ik geniet erg van de slaven en ik observeer ze nog zo’n 5 uur, er gebeurt niks interessants maar je ziet ze rond kijken en nadenken. Over een paar uur moeten ze ook gaan koken ik vraag me af wie dat gaat doen. Tot mijn verrassing gaat de vrije man voor iedereen pasta maken. En Eten ze gezamenlijk aan de bar, en het lijkt zelfs gezellig te worden ze praten nu vrij openlijk met elkaar, Over een talrijke van onderwerpen. Ze besluiten uiteindelijk gezamenlijk te vragen of varkentje ook wat mag eten. En ik zeg dat ze mogen proberen het harnas af te doen van varkentje maar als varkentje een woord zegt moet het harnas weer op. Na het eten mag hij ook gaan proberen te plassen in de badkamer als hij moet. Daarna moet hij weer opgetuigd worden en zijn de oude regels weer geldig. De rest van de avond gaat af zonder complicaties en ze volgen de instructies netjes op.

Ik ben er nu wel een beetje klaar mee en ga de rest van de avond een serie kijken, ik kijk alleen nog even toe als ze naar bed gaan en dat gaat ook zonder problemen af. Varkentje zit netjes aan de bedpost vast gebonden en na de nodige verlegenheit liggen ze allemaal in bed. Morgen wordt weer een drukke dag veel activiteiten dus ik besluit ook maar naar bed te gaan. De AI houdt alles in de gaten dus ik kan rustig een paar uur slapen, hij waarschuwt als er iets onverwachts gebeurd.

-
Wees de eerste om dit Hoofdstuk een aanbeveling te geven.

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
03-01-2021 20:08
03-01-2021 20:09
00-00-0000 00:00
1767x


45 Deelnemers op de site. 20152 Actieve deelnemers. 494 bezoekers.