Hoofdstuk

Verhaal madame nonna

verdiende nachtrust

Nadat de pijn in mijn balzak was weggetrokken werd ik eindelijk los gehaald uit mijn benarde positie, de schandpaal werd geopend en ik kon weer rechtop zitten.
De dames lieten me even bijkomen tot het tijd was en werden de drie stokken weer aan de halsband gehaakt en volgde ik, in gebukte houding, mijn begeleiding.

De route ging weer naar de kelder in de kelder en na 30 treden naar beneden werd mijn masker afgedaan en stonden we in mijn slaapvertrek.
Kennelijk was het genoeg voor vandaag want er lag een slaapzak op het bed, die wel een bijzondere bleek te zijn.

Nog voor ik werd ontdaan van het singleglove en halsband, zag ik dat de slaapzak van leer was met aan de binnenkant zaten in de lengterichting aan weerszijde een langwerpige zakken.
Ik begreep gelijk dat daar mijn armen in moesten, als de rits op de achterkant dichtzat kon je je armen niet meer gebruiken en zat je opgesloten.
Ik keek de op naar de dames, zij hadden wat andere attributen gepakt, Karen had een flinke zwarte 10cm dikke buttplug in de hand en Katja een dunnere, 20cm lange vleeskleurige dildo.

Nog voor ik er erg in had, zat ik voorover gebogen op mijn knieƫn en had Karen mijn anus ingesmeerd met glijmiddel en begon ze het zwarte gevaarte tegen mijn kringspier te drukken.
Het duurde even voor mijn kont de plug accepteerde en het hele ding op zijn plek zat.
Karen hield met haar hand nog even het ding vast, zodat mijn kringspier zich rond het dunnere deel had ontspannen en het vasthield.
Het gevulde gevoel was enorm, heel mijn onderlijf zat vol.

Nu was het de beurt aan Katja, ik mocht rechtop gaan zitten, Kirsten pakte mijn hoofd en hield deze achterover, de balknevel werd weggehaald en Katja hield mijn mond open en loodste de vleeskleurige 5 cm dikke dildo langs mijn lippen en liet deze in mijn keel zakken.
Toen de kop van het gevaarte achterin mijn keel raakte, kreeg ik kots neigingen.
Katja gaf aan te blijven slikken, het duurde even voor de eikel van de dildo mijn slokdarm zat, ik bleef kots reflexen houden, maar de dames hielden me goed vast en gingen door tot het hele gevaarte erin zat, snel gespte Katja de riem, die aan het uiteinde zat, achter mijn hoofd vast en sloot deze af met een slot.

Beide dames lieten me los, zodat ik kon wennen aan de twee vreemde dingen die in mijn lijf zaten.
Na een tijdje, werd mijn halsband verwijderd en kreeg ik een zwarte spandex kap over mijn hoofd, waar ik vaag doorheen kon kijken en ademen.
Ik moest op mijn buik op de leren slaapzak gaan liggen, vervolgens verdwenen mijn armen totaal inderdaad in de langwerpige zakken en mijn benen in de nauwe voeteinde.
Karen begon de slaapzak dicht te ritsen en toe deze tot aan mijn nek dicht zat merkte ik pas hoe strak ik vast lag, ik kon niets bewegen.
Om het geheel af te maken werd er nog een riem om mijn nek gedaan en afgesloten met een slot, ik werd hierna op mijn rug gelegd en werd de slaapzak met sloten aan het bed vastgezet.

De sloten waren echt overbodig, ik kon me al niet bewegen in die slaapzak, laat staan dat ik er uit kon komen, het was meer een psychisch spelletje, totale afhankelijkheid van, en onderwerping aan mijn meesteressen.

Daar lag ik dan, vastgesnoerd in een slaapzak, met gevulde kont en slokdarm.
Die laatste dildo bleek later een training met het oog op mijn toekomstige baan.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
05-05-20201De onverwachte wendingteamkeuzeaanbeveling
05-05-20202De voorbereidingteamkeuzeaanbeveling
05-05-20203De Kennismaking met Nonnateamkeuzeaanbeveling
05-05-20204pijnlijke ervaringteamkeuzeaanbeveling
06-05-20205Mijn gastenverblijfteamkeuzeaanbeveling
07-05-20206De planningteamkeuzeaanbeveling
07-05-20207De eerste stapteamkeuzeaanbeveling
21-05-20208Een wijze lesteamkeuzeaanbeveling
22-05-20209Nonna's piercingteamkeuzeaanbeveling
24-05-202010De training begintteamkeuzeaanbeveling
25-11-202011Etenstijdteamkeuzeaanbeveling
14-12-202012verdiende nachtrustteamkeuzeaanbeveling
15-03-202113onrustige nachtteamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
14-12-2020 23:24
14-12-2020 23:24
00-00-0000 00:00
1649x


6 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 112 bezoekers.