Hoofdstuk

Verhaal Zomaar een verhaal of toch niet zomaar

De bedrieger bedrogen

Nou, Hans, als ik dat allemaal van jou ben, dan zorg je er maar voor dat je volgende week vrijdag komt in plaats van aanstaande vrijdag. En omdat je vrijdag niet komt en ik dus weer geen seks heb, spreek ik vrijdag wel met één van mijn vriendjes af om seks te hebben!
Oh nee meisje, dat is onze afspraak, dat we alleen met elkaar seks hebben en met niemand anders! Daar heb je mee ingestemd dat het zo zou zijn en dan wil je nu je belofte breken? Foei foei. Nee daar komt niets van in! Je weet dat er gevolgen aan verbonden zijn als je het wel doet.
Oh ja, dus jij hebt ook geen seks met je vrouw? Dat klopt Marije, ik heb geen seks met mijn vrouw, ik “vrij” alleen met haar. Met jou heb ik seks, met haar vrij ik, dat is het grote verschil en daarom kan ik dat gewoon doen. Nou vergeet het maar, meneer, ik spuw de woorden met grote kracht uit, ik zal vanaf nu ook alleen maar” vrijen” met al mijn vriendjes en zal GEEN seks met ze hebben. En weet je, Hans, doe maar geen moeite om volgende week te komen, ik ben er niet. En met die laatste woorden druk ik mijn telefoon uit.

De klootzak, wat denkt hij wel niet! Ik ben zo boos op hem en het feit dat hij mij gewoon gebruikt heeft de laatste tijd. De halve minuutjes van hem per 2 dagen en oh wee als ik protesteerde dan belde hij de rest van de week niet. Allemaal smoesjes allemaal manieren om maar snel van mij af te komen. Maar waarom hij niet gewoon de waarheid verteld en zegt dat hij genoeg van me heeft….we gaan het meemaken.
In het uur dat volgde, belde Hans 10 keer en sprak ook evenzoveel berichtjes in. Hij had met zijn vrouw overlegd en wilde toch komen, zijn vrouw nam wel een taxi en hij wilde alleen maar bij mij zijn. ik zou het bijna geloven, bijna ja!

Mevrouw van Driel, u mag met mij mee komen. Ik kijk op en glimlach naar de assistente van de hematoloog. Ik heb een bultje gehad waar ik me zorgen over maakte en die ze weg gesneden hebben en op kweek gezet hebben en vandaag krijg ik de uitslag. De uitslag is gunstig, er is niets aangetroffen en bijna fluitend neem ik afscheid van de dokter. Wanneer ik naar buiten loop, zie ik tot mijn verbazing, Hans met zijn vrouw aan komen lopen. Nu weet zijn vrouw van mijn bestaan, maar het is toch wel gek om hun beide hier te zien. Ik heb Hans nu 2 weken niet gesproken en voel me een beetje opgelaten.
Hallo Ilse, hoe is het met je, kom je ook voor de uitslag? De mijne was positief en de jouwe hopelijk ook. Ik vermijd het om Hans aan te kijken , maar zie wel dat hij niet op zijn gemak is. Boeien, ik ook niet! Hallo Marije, leuk je weer te zien, nee mijn pukkeltjes worden vandaag pas weg gehaald en ik krijg over een week pas de uitslag. Ik kijk Ilse gek aan en ze vraagt of er iets is. Ja nou dat kan je wel zeggen. Maar heb jij anderhalve week geleden, op vrijdag niet een afspraak gehad om je pukkeltjes weg te laten halen? Wel nee meid, vandaag pas, want waarom denk je dat?

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
25-06-20201Vertel me geen leugens meer!teamkeuzeaanbeveling
26-06-20202De bedrieger bedrogenteamkeuzeaanbeveling 2x
27-06-20203Boontje komt om zijn loontjeteamkeuzeaanbeveling
29-06-20204Een nieuw beginteamkeuzeaanbeveling
03-07-20205Boeiendteamkeuzeaanbeveling
18-07-20206Ja Mr!!teamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 2x
26-06-2020 20:17
26-06-2020 20:17
00-00-0000 00:00
1360x


130 Deelnemers op de site. 19833 Actieve deelnemers. 1411 bezoekers.