Hoofdstuk

Verhaal madame nonna

De training begint

Na deze ervaring was geen weg meer terug, mijn training was hierbij begonnen.

De drie meiden lieten er ook niet bij zitten, ze bevrijde benen en armen, maar voordat mijn nek bevrijd werd, kwam er een single-glove bij kijken, beide armen werden naar achteren gebracht en verdwenen gelijk in de armbinder.

Deze leren single-glove is een leren zak waar je armen in de gehele lengte in gaan, met twee leren riemen die onder je oksels doorgaan, dan voor je borst kruisen en dan weer over de schouders naar achteren waar ze worden vastgegespt aan de leren zak.
Vervolgens kan de zak door een rijg veter verder worden strak getrokken, op deze manier zitten je armen strak ingesnoerd op je rug waar je zonder hulp niet uitkomt.

Dat insnoeren deden de meiden erg goed, er zat totaal geen ruimte meer tussen mijn armen en om het geheel af te maken werd er nog een extra riem om mijn polsen gedaan en goed strak vastgegespt.
Hierna ging de aandacht naar mij net gepiercte pik, ik kreeg een soort leren onderbroek aan.
Dit was niet meer dan een driehoek waar een gat in zat waar mijn mannelijkheid doorheen werd geleid en met een heupriem en een riem tussen mijn benen werd het deze driehoek vastgezet.

Boven dat gat zaten meerdere riempjes die in een rij naar boven op de driehoek zaten, Karen pakte mijn gepiercte lid en wreef over tot deze weer stijver werd legde hem op de riempjes en gespte ze vast met als eind resultaat een keurig door riempjes ingepakte pik die naar boven keek.

Kennelijk was het weer tijd, de meiden pakt ieder weer hun stok, Karen en Katja haakte hun stok aan weerzijde van de voorkant.
Kirsten stond achter me en die reeg haar stok door een ring die aan het uiteinde van de single-glove zat en haakte dan pas aan de halsband.
Ze duwde de stok omhoog en legde deze op haar schouder, hierdoor werd ik voorover gedwongen, gebukt door de laatste stok volgde ik de ander meiden en zo verlieten we de ruimte.

Ik werd door de gang geleid en weer de trap op en op e de begane grond volgde we een gang die naar achteren leidde, deze eindigde bij een grote deur.
Karen opende de deur en ik zag een grote tuin voor me, we liepen over een terras naar wat eruit zag als een grote schuur.
Ik werd door de drie meiden naar binnen geleid en eenmaal binnen zag ik een soort carousel, een dikke as die rechtop tussen de vloer en het dak stond met daaraan een horizontale metalen arm die er omheen draaide.
Over de gehele lengte zaten diverse ogen om iets aan te bevestigen, ik kreeg al een vermoeden waar deze voor diende, want onder deze arm waren verschillende soorten straatwerk en vloeren aangebracht die in een cirkel om de staande as waren aangelegd.
Van kinderkopjes straatwerk tot asfalt en van parketvloer tot hoogpolig tapijt, alles netjes om de staande as.

De uitleg van de training die Nonna gaf zat ook het lopen op hakken en met dit apparaat kon je iemand trainen om op elke ondergrond te kunnen lopen.
We liepen verder naar een kamer aan de zijkant, de deur werd geopend en daar zag ik diverse pumps staan, van pumps met een 4 cm hak tot ballerina laarzen met een 14 cm hak en elke schoen kon worden afgesloten met een hangslot.

Aan de andere kant zag ik transparante vormen met draden eraan, ik werd er naar toe geleid en toen zag ik dat het de vorm van een dildo had en de andere een peniskoker, beide met metalen strips eraan waar elektrische bedrading aan vast zaten.
Het duurde dan ook niet lang voor katja de dildo pakte en insmeerde met glijmiddel.
Ik werd door Kirsten met haar stok op mijn knieen gezet en verder voorover gedwongen, de leren "onderbroek" werd afgedaan, de dildo verdween in mijn kont en werd met leren riemen vastgegespt.
Hierna volgde de peniskoker, deze zat erg strak, maar dat was ook de bedoeling.
Ook deze werd vastgezet met riempjes, zodat deze keurig op zijn plek bleef zitten.
Vervolgens werd ik naar de carrousel geleid, met een leren tuig werd ik aan de de arm vastgezet, Kirsten begon hierna de draden van de peniskoker en dildo aan te sluiten.
Karen kwam met een paar pumps met een 12 cm aanlopen, deze werden aan mijn voeten gedaan en afgesloten met 2 hangsloten.

De dames lieten me vervolgens achter en niet lang daarna begon de carrousel te draaien, ik liep gelukkig op straatklinker pad, daar had ik geen problemen mee.
Ik kom de snelheid goed bijhouden en als een ervaren hakken loper liep ik de rondes of ik niet anders gewent was.
Hier hadden de dames kennelijk niet op gerekend, ik zag Katja wat op een touchscreen toetsen en ik kreeg een schok die van mijn kont naar mijn pik door mijn onderlichaam schoot.
Daar had ik nooit op gerekend, ik kon maar net mijn balans bewaren, maar was wel mijn loopritme kwijt en dit tot groot vermaak van de vrouwelijke toeschouwers.
Dit herhaalde zich nog een paar keer en het tempo werd ook telkens verhoogd tot ik het niet meer bij kon houden.
Op het eind hing ik meer in het tuig waar ik mee aan de molen vast zat.

Ik zag dat Nona er ook bij stond te kijken, ze liep op me af en gaf me een belerende reactie; dit is wel wat anders dan een beetje rondhuppelen op naaldhakken, he, een beetje doen alsof je het goed kan, terwijl je er niets van bakt.
Met deze opmerking liep ze met glimlach op haar gezicht weg.
Ik besefte dat ik nog een lange weg te gaan had en die weg zal niet makkelijk worden.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
05-05-20201De onverwachte wendingteamkeuzeaanbeveling
05-05-20202De voorbereidingteamkeuzeaanbeveling
05-05-20203De Kennismaking met Nonnateamkeuzeaanbeveling
05-05-20204pijnlijke ervaringteamkeuzeaanbeveling
06-05-20205Mijn gastenverblijfteamkeuzeaanbeveling
07-05-20206De planningteamkeuzeaanbeveling
07-05-20207De eerste stapteamkeuzeaanbeveling
21-05-20208Een wijze lesteamkeuzeaanbeveling
22-05-20209Nonna's piercingteamkeuzeaanbeveling
24-05-202010De training begintteamkeuzeaanbeveling
25-11-202011Etenstijdteamkeuzeaanbeveling
14-12-202012verdiende nachtrustteamkeuzeaanbeveling
15-03-202113onrustige nachtteamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
24-05-2020 00:43
29-10-2020 22:59
29-10-2020 22:59
2268x


19 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 439 bezoekers.