Hoofdstuk

Verhaal madame nonna

De planning

Ik weet niet hoelang ik op het bed heb gelegen, maar ik werd uit mijn slaap gehaald door het geluid van sleutels die de sloten in de deur.
Ik rook weer de zoete parfum die ik eerder van die dag heb geroken, het luchtje van Kirsten, maar ik merkte dat ze niet alleen was, er waren andere luchtjes te ruiken, dat waren waarschijnlijk Karen en Katja.
Ik werd overeind geholpen en voelde gelijk weer dat er 3 dingen aan mijn halsband werden bevestigd, dat waren kennelijk de 3 stokken, ik werd duidelijk ergens heen gebracht.

Op dezelfde manier hoe ik eerder naar beneden werd gebracht, werd ik weer door dezelfde gang ergens heen geleid, we kwamen weer bij de trap, liepen de trap op, alleen deze keer gingen we naar 15 treden linksaf, dus nog steeds in de kelder.
Na ongeveer 20 stappen stopte we en hoorde ik een deur open gaan en terwijl we een andere ruimte binnen kwamen voelde ik dat deze ruimte een stuk warmer was dan de ruimte waar ik gelegen had.
Ik rook de geur en de warmte van een openhaard, best prettig na een tijd in een koude vochtige kelder te hebben gelegen.

Ik hoorde de harde hakken van de laarsjes rond me lopen, na een paar minuten werd er weer aan mijn halsband getrokken, ik werd ergens overheen geleid, het voelde als een houten balk.
Toen werd er een koud goedje in mijn kont gesmeerd en werd ik op mijn schouders naar beneden geduwd, ik voelde een harde ronde punt tegen mijn kringspier komen, als reflex duwde ik mezelf van de punt af.
Dit had ik beter niet kunnen doen, er volgde een harde klap ik mijn gezicht en werden er snel 2 venijnige klemmen op mijn tepels gezet, ik kreunde vanachter mijn balknevel.

Weer werd ik op mijn schouders naar beneden geduwd, deze keer werd er aan de tepelklemmen gedraaid als ik weer weerstand bood, mijn sluitspier week uiteindelijk voor de harde ronde punt, langzaam zakte ik over de harde ronde punt die steeds dikker leek te worden, voor mijn gevoel zat de dildo wel 30 cm in mijn kont.
Er werd snel een riem aan mijn halsband bevestigd die strak werd getrokken zodat ik niet meer van de dildo af kon komen, ook werden mijn voeten van de vloer gehaald en mijn enkels in leren boeien wat hoger vastgezet, zodat ik de vloer niet meer raakte.
En om het geheel af te maken werd ik aan de tepelklemmen omhoog getrokken zodat ik me niet kon bewegen zonder mezelf te pijnigen.

Deze meiden wisten precies waar ze mee bezig waren en dulden geen tegenspraak.

Ineens hoorde ik de stem van Nonna dichtbij mijn oor, "zit je lekker", ik mompelde wat meer op een kreun leek.
Mooi, vervolgde Nonna haar verhaal, wen er maar aan, want als echte sissy wordt die pik van jouw niet meer gebruikt en aangezien je geen mooie vagina hebt, wordt die kont van jou je vagina.

Ik heb van Alice de wens gekregen om van jou een keurige sissy te maken.
Ze heeft me verteld van jou geile hobby, want meer is het niet, om af en toe eens een als vrouw te verkleden om vervolgens daarna je mannelijke leven weer op te pakken.
Dat houdt van af nu op, mijn einddoel is dat jij, en je mannelijke geslacht, van af nu als vrouw door het leven gaat en je ook als vrouw gaat gedragen.
En dat gaat mij ook lukken, dat is me bij meerdere mannen gelukt, ik heb al heel wat vrouwen blij gemaakt met een inferieure man die zich onderwerpt aan hun wensen.
Maar het is meer dan hun mannelijkheid afpakken, ik pak het belangrijkste aan, iets wat een man man maakt.
Hierbij tikte ze met een vinger tegen mijn voorhoofd, ik onderdruk hun mannelijke denken, zodat hun vrouwelijke kant meer ruimte krijgt en ze gaan inzien dat een vrouw superieur is aan een man.

Ik weet dat ik niet al het mannelijke eruit kan krijgen, maar mijn doel is dat ze zelf inzien dat zij ondergeschikt zijn aan de vrouw.
Ik ga je lichamelijk trainen om je als vrouw te lopen, te zitten en een vrouwelijke houding aan te leren.

Ook de fysieke kant wordt onderhanden genomen, kleding, make-up en niet te vergeten vrouwelijke hygiene en daar heb ik mijn assistentes voor.
Je hebt nu nog een kale kop die je tot nu toe met een pruik versiert, je gaat je eigen haar laten groeien, we zien wel wat we daarvan kunnen maken.

Dus dat zijn de plannen voor de komende maanden en aangezien je bij mij ook kost en inwoning moet gaan betalen heb ik een leuke baan voor je geregeld, dan kan je in iedergeval al wennen aan een vrouwelijke baan.

Ik was helemaal verbouwereerd door de plannen van Nonna, ze had alles al helemaal uitgedacht en geregeld, dit was dus mijn toekomst en er was geen weg terug, ik was nu de eigendom en het speeltje van Nonna en haar assistentes.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
05-05-20201De onverwachte wendingteamkeuzeaanbeveling
05-05-20202De voorbereidingteamkeuzeaanbeveling
05-05-20203De Kennismaking met Nonnateamkeuzeaanbeveling
05-05-20204pijnlijke ervaringteamkeuzeaanbeveling
06-05-20205Mijn gastenverblijfteamkeuzeaanbeveling
07-05-20206De planningteamkeuzeaanbeveling
07-05-20207De eerste stapteamkeuzeaanbeveling
21-05-20208Een wijze lesteamkeuzeaanbeveling
22-05-20209Nonna's piercingteamkeuzeaanbeveling
24-05-202010De training begintteamkeuzeaanbeveling
25-11-202011Etenstijdteamkeuzeaanbeveling
14-12-202012verdiende nachtrustteamkeuzeaanbeveling
15-03-202113onrustige nachtteamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
07-05-2020 00:32
07-05-2020 00:32
01-09-2020 00:47
2152x


18 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 406 bezoekers.