Hoofdstuk

Verhaal madame nonna

pijnlijke ervaring

Nog even slag wat er net gebeurde, ging de deur weer open en stapte hetzelfde roodharige meisje die mij had ontvangen, de kamer in, gevolgd door nog 2 meisjes, hetzelfde gekleed, met het haar in de zelfde dikke vlecht en ook op ballerina laarsjes.
Het enige verschil was dat de andere meisjes blond en bruin haar hadden.
Waarschijnlijk waren ze net zo getraind als het roodharige meisje, want het lopen deden ze alsof ze niet anders gewent waren.

Nog voor ik wat kon vragen pakt de brunette en het blonde meisje mijn armen en draaide deze op mijn rug en kreeg ik politie handboeien met scharnieren om mijn polsen en ellebogen, het roodharige meisje bracht met een handige beweging een postuur halsband om en gespte deze vast achter mijn hoofd.
Deze halsband was uitgerust met een rubberen balknevel die vakkundig door het meisje in mijn mond werd gedaan, over deze knevel ging nog een leren tuigje die om mijn hoofd werd vastgezet zodat de knevel verder in mijn mond kwam te zitten.
Het was duidelijk dat vragen stellen niet werden gewaardeerd.

Ondertussen was de oudere vrouw ook weer in de kamer verschenen, van een afstand keek ze hoe ik werd geboeid en gekneveld.
Met een knik van de vrouw werd ik door de 3 meisjes beetgepakt en richt een grote eikenhouten tafel geleid en werd ik met mijn buik tegen de rand gezet, daar werd er nog een paar zelfde handboeien om mijn enkels geslagen, weglopen was nu helemaal geen optie meer.

De oudere vrouw was nu dichterbij gaan staan, ze gaf nog een knik richting de 3 meisjes en voor ik er erg in had werd mijn geboeide armen voorover getrokken zodat ik niets anders kon doen dan op de tafel te gaan liggen, de brunette was op de tafel gaan staan en trok mijn armen nog verder zodat er geen ruimte in mijn schouders was om te bewegen.

Zo, sprak de oudere dame naast mijn oor, laat ik me even voorstellen, ik ben Nonna, maar dat was zeker al duidelijk.
Het viel me op dat ze een mooie stem had die ik niet bij iemand zoals haar had verwacht, best wel zwoel eigenlijk.

Ik ben degene die jou de komende maanden om ga toveren tot een perfecte sissy, mijn assistentes die jou hebben ontvangen zijn kirsten, katja en karen gaan me daarbij helpen.
Om misverstanden te voorkomen, deze dames zijn jouw meerdere, elke opdracht die ze jou geven dien je op de letter op te volgen, zij mogen jou ook straffen op elke manier die zij nodig vinden, daar hebben zij alle ruimte voor.

Met deze mededeling was het duidelijk waar ik stond, ik was minder dan niets, ze konden doen wat ze wilden, niet alleen Nonna, maar erger nog, die 3 meisjes ook en hoe lief en schattig ze er ook uitzagen, als dit soort meiden de vrije hand hebben zullen ze die ook gebruiken.

Door alles wat in die kamer gebeurde kwam de geiligheid ook weer in me op met als een erectie als gevolg, maar aangezien mijn mannelijkheid vast zat in een kuisheids kooi, een rose birdlocked pico, werd dit algauw pijnlijk wat nog meer geile gevoelens in mij opwekte, hierdoor prikte de tandjes van de kuisheidskooi nog verder in mijn eikel.
Dat was opzich geen probleem, was het niet dat er nu een aardige sliert vocht aan mijn pik hing wat natuurlijk weer gezien werd door Nonna.

Haar reactie loog er niet om, zo we hebben hier weer een travestietje die denkt dat hij de vloer van dit huis kan bevuilen met mannelijke geilheid.
Een van de meisjes hees mijn rok omhoog en de andere pakt met een rubberhandschoen mijn ingepakte pik en kneep er hard in, de tandjes beten nog verder in mijn tere eikel, trok deze naar voren zodat mijn ballen los hingen.
Ondertussen had Nonna een houten lineaal gepakt en met een flinke uithaal sloeg ze keihard op mijn balzak.
Ik gilde het uit, maar de effectieve knevel hield de schreeuw tegen, het enige wat te horen was was een gesmoorde brul.

Ze liet me even uitbrullen en sloeg minstens nog 20 keer hard op mijn zak, mijn kracht verdween uit mijn benen en ik hing op de rand van de tafel.
Laat dit een goede les zijn, beet ze me toe, dit gebeurt niet meer, hè.

De 3 meisjes lieten me los en ik belande nog kreunend van de pijn op de grond.
Stevig geboeid en gekneveld lag ik daar, ik kon nergens heen, de handboeien deden hun werk goed en de dames wisten wel hoe ze een man klein konden krijgen.

Ik had wel een bepaald idee van een introductie, maar dit had ik niet verwacht, zeker niet dat ik binnen het eerste uur gestraft zou worden en dat beloofd nog wat voor de rest van mijn training.

-
Wees de eerste om dit Hoofdstuk een aanbeveling te geven.

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
05-05-20201De onverwachte wendingteamkeuzeaanbeveling
05-05-20202De voorbereidingteamkeuzeaanbeveling
05-05-20203De Kennismaking met Nonnateamkeuzeaanbeveling
05-05-20204pijnlijke ervaringteamkeuzeaanbeveling
06-05-20205Mijn gastenverblijfteamkeuzeaanbeveling
07-05-20206De planningteamkeuzeaanbeveling
07-05-20207De eerste stapteamkeuzeaanbeveling
21-05-20208Een wijze lesteamkeuzeaanbeveling
22-05-20209Nonna's piercingteamkeuzeaanbeveling
24-05-202010De training begintteamkeuzeaanbeveling
25-11-202011Etenstijdteamkeuzeaanbeveling
14-12-202012verdiende nachtrustteamkeuzeaanbeveling
15-03-202113onrustige nachtteamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
05-05-2020 13:17
05-05-2020 13:18
06-05-2020 22:15
2540x


68 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 97 bezoekers.