Hoofdstuk

Verhaal Avondturen onderweg

Een vurig avontuur

Het is woensdagavond, ik zit op kantoor en ben wat werk aan het voorbereiden voor klanten die ik morgen moet bezoeken.

Jij zit in je pyjama op de bank te kijken naar 1 van je favoriete series. Eigenlijk is dit elke woensdag avond zo. Eventjes een beetje tijd voor ons zelf.

Het is half 11 en ik kom de woonkamer binnen lopen, je kijkt op vanuit het hoekje van de bank een beetje verstoord want je zat net midden in een spannende scene.

Ik ga naast je zitten op de bank en geef je een warme gepassioneerde zoen. Je kijkt me aan met je mooie ogen en vraagt een klein beetje verbaast of er iets aan de hand is, “nee”, zeg ik. “Maar laten we een beetje op tijd naar bed gaan vanavond”. Je zucht zachtjes kijkt me nog even strak aan en zet de tv uit.

Ik sta op en pak je hand, hijs je overeind en we lopen samen hand in hand naar de slaapkamer toe. Als ik de slaapkamerdeur open maak voor je zie je dat de hele slaapkamer vol staat met kaarsjes met allerlei kleurtjes, het bed is mooi opgemaakt en naast het bed vallen je ogen op de kast op onze mooi klaar gelegde collectie speeltjes die we in de loop der jaren hebben verzameld.

Je kijkt me aan en zegt met dat ik ook altijd precies weet wat je nodig hebt, ik glimlach en geef je nogmaals een zoen, deze keer wat langer. Ik pak je hoofd vast en we beginnen steeds gepassioneerder te zoenen. Ik laat mijn handen naar de rand van je shirt zakken en trek deze omhoog over je hoofd heen en daar komen twee prachtige volle borsten tevoorschijn.

We beginnen beide al redelijk opgewonden te raken, zelf heb ik al een behoorlijke erectie en je tepels staan al strak vooruit. Ik begin langzaam je broek naar beneden te trekken en terwijl ik door m’n knieën zak geef ik kusjes in je nek, je borsten langs je buik en ook je poesje krijgt een kusje.

Ik kom weer overeind en leg m’n arm in je rug en met m’n andere arm til ik je benen omhoog, met jou in m’n armen loop ik naar het bed waar ik je voorzichtig neerleg. Van de kast naast het bed pak ik een blinddoek en doe deze bij je om. Je hoort me weer weg lopen en het valt een beetje stil, je hoort in je hoofd je eigen ademhaling en zacht geschuif.

Dan voel je hoe ik je linkerhand vastpak. Met een snelle beweging zit er een touw om je linker pols en voel je hoe ik je arm naar boven toe leg en daar vastzet aan het bed. Dan hoor je me om het bed heen lopen en voel je hoe ik hetzelfde bij je rechter pols doe. Je hoort me weer weglopen nu voel je hoe ik je beide enkels vastpak en je naar beneden trek, je voelt hoe de touwen nu straks aan je armen staan.

Dan voel je een touw om je rechter enkel gaan en hoe ik deze straktrek naar de hoek van het bed, daarna ook je linker enkel. Dan voel je hoe ik een touw ter hoogte van je knie om je been gaat en ook deze strak worden vastgezet, dit gebeurd bij beide benen nu kun je geen kant meer uit. Je licht met je benen wijd en een blinddoek om op bed over gelaten aan mij.

Het is even stil en je hoort de deur open en dicht gaan, je bent alleen in de slaapkamer vastgebonden op het bed achtergelaten aan je lot. Dan voel je plots een hand over je gezicht en je schrikt. Je hoort mij zeggen dat je niet hoeft te schrikken.

Ik stop een gag in je mond die wel wat weg heeft van een paardenbit. Je doet netjes je mond open terwijl ik de gag vastzet achter je hoofd met het riempje.

Je zucht, de spanning loopt op. Je voelt langzaam je hart steeds harder kloppen en je ademhaling wordt steeds zwaarder, je voelt je poesje warm worden. Je raakt behoorlijk opgewonden.

Het is weer even stil dan voel je draden over je borsten heen bewegen, het is een flog die ik over je lijf heen laat strelen. Je kreunt van de spanning die door je lijf heen gaat. Dan hoor je een swoes en voel je hoe de flog langs je tepels slaat, je kreunt. Dan nogmaals en nogmaals, je kreunt harder en harder tot ik je vertel dat je geen geluid meer mag maken. Je zucht en kreunt maar knikt gehoorzamend.

Met de flog ga ik over je hele lijf heen, je borsten, je buik je dijen. Bij elke klap voel je dat deel van je lichaam samenspannen en weer ontspannen, je hart slaat in je keel en je ademhaling gaat steeds harder.

Je voelt even niets meer het is weer even stil en dan voel je hoe ik je poesje weer een kusje geef en dat ik m’n tong net langs je klitje laat gaan. Nu staat je lichaam op scherp maar ik ga niet verder, je wordt niet gebeft.

Je hoort wat gerommel naast je en voelt een druppel op je borst vallen, maar je weet niet zo goed of het nu heet of koud is. Dan voel je een soort van steek op beide tepels. Het lijkt wel heet maar aan de andere kant ook weer niet. Wat jij niet weet is dat ik 2 ijsblokjes tegen je tepels aan druk en ijs kan hetzelfde gevoel geven als hete was. Je kreunt weer en ik knijp ik je tepels en vertel je stil te zijn.

Ik vertel je dat ik je een rede zal geven om te kreunen en je voelt vrij snel daarna een straal hete was over je buik heen lopen en inderdaad je kreunt. Je voelt de druppels hoger vallen en dan ook op je borsten. Eerst een paar druppels op je linker borst en dan daarna ook op je rechter borst. Je voelt hoe de druppels rondjes vormen om je tepels heen.

Inmiddels is er een mooi laagje om je tepels heen ontstaan en laat ik ook het midden bij je tepels vollopen met was. Je voelt hoe je recht op staande tepels worden overgoten door hete was. Dan laat ik je even met rust, de was hard uit en koelt af.

Dan voel je hoe ik heel langzaam de was lostrek van je tepels, het trekt je tepels mee en geeft een apart gevoel. Nu liggen er 2 perfecte afdrukken van je tepels naast je op de kast.

Ik ga weer verder en je voelt hoe de druppels over je lijf bewegen, nogmaals over je borsten naar beneden weer over je buik en naar je benen.

Ik laat grote hoeveelheden was langs je benen druipen over je dijen heen en je kreunt steeds een beetje harder. De pijn van de warme was geeft je zo’n intens genotsgevoel. Je klit zwelt op en je schaamlippen zijn ook rood opgezwollen.

Dan voel je druppels vlak boven je poesje vallen, dit is een stuk gevoeliger en nog veel intenser. Je voelt de druppels steeds dichter bij je poesje komen en nu ook langs je lippen druppelen.

Je voelt nu de hete was ook tussen je lippen door druppelen en langs je klit lopen, je wordt gek van het gevoel het is zo intens en je verliest de totale controle over je lichaam. Je ligt te schudden op het bed van pijn en diep genot. Het is geen orgasme maar het is bijna net zo fijn.

Je voelt geen nieuwe druppels meer en het is weer stil om je heen. Je voelt hoe de was bij je poesje wordt weggetrokken en het is weer even stil. Dan voel je een hand om je hals heen die steeds meer druk uit oefent. Je voelt je licht in je hoofd worden en ademen gaat heel zwaar en voor het moment dat je wegvalt laat de hand je weer los en voel je klappen op je poesje. De klappen houden op en de hand is weer terug om je hals. Opnieuw voel je je zelf weer lichter worden en opnieuw word het afgewisseld met klappen op je poesje. Dit is zo’n intens gevoel. De wisseling tussen het gevoel van geen controle, het bijna wegvallen en dan de klappen met de paddel op je poesje waardoor je snel weer terug bent op aarde. Dit gaat even door en je kreunt steeds harder. Inmiddels is je poesje vuurrood geworden en helemaal opgezwollen.

Je hoort hoe ik om het bed heen loop en hoe iets zwaars op het voeteneinde terecht komt. Dan voel je 2 handen over je dijen bewegen richting het midden en belande bij je poesje. De handen spreiden je lippen en dan voel je een warme natte tong langs je klitje glijden. Door alle mishandeling is je klit enorm gevoelig geworden en je kreunt het uit. Ik laat me zakken en ga er goed voor liggen om je poesje heerlijk te likken.

Je voelt hoe m’n tong je klitje bewerkt en hoe hij door je spleetje heen glijdt. Het is zo intens, het puntje van m’n tong beweegt zich van je klitje naar je kutjes, glijd daar langzaam naar binnen en gaat weer terug naar je klitje. Je bent zo dichtbij je climax. Met de gag in je mond probeer je te vertellen dat je bijna klaar gaat komen maar ik zeg je stil te zijn en ga door met het likken van je heerlijke poesje. Je bent zo geil. Je voelt je hele lichaam tintelen en daar komt het gevoel je hele lichaam begint te schokken en trillen. Je kreunt zoals je nog nooit gekreund hebt. Het is zo’n intens gevoel je blijft schokken, dit hou je enkele minuten vol en ik laat je rustig uitzuchten.

Je voelt je vagina pulsen en voelt hoe je warme vocht langs je benen naar beneden sijpelt.

Ik klim omhoog langs je lichaam en maak je gag los. “Dit was intens”, dat is het enigste wat je nog kon zeggen en je hoofd en mond zijn opzoek naar de mijne. Ik geef je een lange zoen terwijl ik je gezicht streel.

Dan voel je hoe ik opsta en stukje bij beetje voel je de touwen om je heen loskomen, je laat je armen naar beneden zakken langs je lichaam en je krult een beetje op. Inmiddels ben ik zelf al uit de kleren en zijn de kaarsjes in de kamer uit, het is bijna helemaal donker. Alleen het licht van de wekker schijnt nog in de kamer, dus als je je blinddoek afzet zie je eigenlijk nog steeds niets. Ik kruip naast je in bed en jij laat je hand over m’n borst heen glijden, je geeft me nog een laatste kus bedankt me voor de geweldige sessie en laat je hoofd op mijn arm rusten waarna je snel in slaap valt.

-
Wees de eerste om dit Hoofdstuk een aanbeveling te geven.

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
08-07-20171Ons eerste avontuur onderweg.teamkeuzeaanbeveling
10-07-20172Een vurig avontuurteamkeuzeaanbeveling
11-07-20173Avondje in de stadteamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
10-07-2017 13:52
10-07-2017 13:56
00-00-0000 00:00
528x


96 Deelnemers op de site. 20164 Actieve deelnemers. 827 bezoekers.