Hoofdstuk

Verhaal Geïnspireerde Woorden!

Deel 5

…. Wederom neemt hij je hand bij de twee treden, geeft je voor de deur nog een kus op je wang en fluistert “Ga je lippenstift maar weer even netjes maken, en haal een wc-papiertje door je kut”, je kijkt opzij, hij glimlacht en zegt “ja je heerlijke gladde natte kutje”, na nog een tik op je billen ga je het ‘Dames’ binnen, en direct het hokje met de openstaande deur. Binnen maak je snel de toiletbril schoon, tilt je jurkje op en neemt plaats, een moment van ontspanning, je laat een flauwe straal plas lopen en haalt diep adem “doe normaal, gedraag je”, wil je tegen je lijf schreeuwen, maar de opwinding neemt nauwelijks af. Nadat je uitgedruppeld bent haal je een vinger tussen je schaamlippen door, en proeft, gelukkig smaakt het nog fris, je doet het nog een keer en drukt deze keer nog iets langer op je clit, “fuck”, je komt bijna klaar. Het is je niet verboden, maar het is je ook niet opgedragen “kappen”. Je neemt 3 velletjes papier, vouwt het op elkaar, met de wijs- en middelvinger van je linker hand duw je schaamlippen van elkaar, dan haal je het papier er tussendoor, je draait het papier om en doet het nog een keer, dan laat je het papier tussen je benen door in de pot vallen. Met je nu lege hand voel je of er geen stukjes papier zijn achtergebleven, de les die je op je derde date met hem hebt geleerd staat helder in je geheugen : op je rug op tafel, je handen stevig boven je hoofd vast gebonden, je knieën wijd naar buiten opgespannen, je billen op de rand van de tafel, zou hij je gaan belonen voor je ‘goede gedrag’ in de heftige sessie die je trots had doorstaan. Hij streelt je benen, van je voeten, langs je kuiten en de knieholtes waar de touwen licht snijden, dan langs de binnenkant van je dijen naar beneden, daar drukken zijn duimen je kutje open en voor je het weet zuigen zijn lippen zich vast op je clit, dan draait zijn tong over je clit en voel je hoe zijn tong traag en diep een pad baant naar beneden, dan weer omhoog. Doordat hij zijn tong zo diep in je steekt, voel je hoe een groot deel van zijn gezicht je kruis raakt. Dan staat hij uit het niets op, loopt om je heen, pakt je kin vast en draait je gezicht naar hem toe, hij kijkt boos, hij steekt zijn tong uiten pakt een klein wit balletje van zijn tong, wc-papier. “Wat is dit?”, snauwt hij, “sorry, wc-papier, sorry, sorry, sorry”, “Sorry, telt in deze niet, dit is niet hoe een sletje haar kutje mag presenteren, dit wordt straf”, hij slaat met zijn vlakke hand in je gezicht, draait zich om en loopt richting ‘de kist’, in de kist zitten veel dingen die je lekker vind, maar ook dingen die je vreest. Nu vrees je het ergste.
Hij komt terug, terwijl de rode gagbal aan zijn vinger slingert, om het goed te doen open je braaf je mond, maar hij gaat bij je benen staan, gaat door zijn knieën en slaat hard met een platte hand op je kut, “auwww”, “dat is 1, tellen jij”, weer een klap “2” zeg je, “3 …. 4 ….5 .. 6 .. 7 .. 8 ……………………9 …………………………. 10”, je kut gloeit, dan duwt hij ruw 3 vingers bij je naar binnen, en vervolgens nog iets, het is het balletje van de gag, de vingers die in je zitten duwen het balletje nog dieper, je kreunt, hij trekt zijn vingers uit je, maar voor je het weet glijden er twee je kontje in, waar ze ruw rondroeren, je heupen schokken en weer ontsnapt er een kreuntje uit je mond, dan wordt de bal in 1 ruk uit je kut getrokken, de leren touwtjes schuren hierbij pijnlijk langs je schaamlippen, weer schok je, de vingers in je kont roeren rond tot ze zich spreiden, je voelt nog iets drukken tegen je ster, en dan zit ook het balletje erin. Dit is niet het eerste wat erin is gegaan vannacht, maar je vreest wat gaat volgen, de vingers glijden eruit, hij gaat staan en kijkt je strak in je ogen, dan trekt hij ook daar het balletje in 1 ruk eruit “Aaaah”. Met de gag in zijn hand komt hij op je af lopen, nauwelijks hoorbaar zeg je “nee, alsjeblieft nee”, hij buigt voorover, kust verbazend lekker waarbij zijn tong door heel je mond gaat, dan gaat hij rechtop staan en zegt “mondje open”, je schud nog van nee, maar ziet aan zijn ogen dat het menens is. Je opent je mond en vrijwel direct duwt hij het balletje erin, doet hij het touwtje achter je hoofd, en valt er niets meer te zeggen.
Hij maakt de touwen rond je knieën los, je benen voelen stijf als je ze over de tafelrand naar beneden laat hangen, dan maakt hij de musketonhaken die aan je leren polsboeien zitten los, en kan je je armen weer vrij bewegen. “Staan”, snauwt hij, je gehoorzaamd, glijdt van de tafel, beweegt je benen en draait je schouders los. “Tegen het rek”, zegt hij op dezelfde toon, je loopt naar het rek in de kamer en gaat er met je gezicht naartoe staan, “omdraaien”, als je je omdraait staat hij al dicht bij je, met zijn duimen en wijsvingers pakt hij je tepels vast, draait er zachtjes aan, hij knijpt zacht, hij laat je linker tepel los en sabbelt er aan, opwinding schiet door je lijf, dan bijt hij, ondanks de gag ontsnapt er een gil uit je mond, als hij weer rechtop staat haalt hij uit zijn zak de bevreesde tepelklemmen. Zonder medelijden plaatst hij de klem op je linker tepel, te pijnlijk, er ontsnapt een traantje uit je oog, het sabbelen aan je andere tepel voel je nauwelijks door de pijn, niet veel later telt deze pijn dubbel! “Omdraaien”, als je weer met gezicht richting rek, duwt hij je er tegenaan, je borsten vallen door een opening dus extra pijn wordt je bespaart, “Handen omhoog”, je luistert, je boeien worden weer aan elkaar en aan het touw geklikt, het touw wordt omhoog getrokken tot je hakken net de vloer niet meer raken. Hij drukt zijn lijf tegen het jouwe, grijpt lomp tussen je benen, en zegt : “zo, tijd voor je straf”, hij loopt van je weg maar als snel hoor je swwwssjjjj, swwwssjjjj, het geluid van de zwiepende cane, pffffff. “je krijgt 20 slagen op je billen, binnen nu en een uur, en je gaat zelf tellen, ook al zal het onverstaanbaar zijn, van 20 naar beneden !”, swwwssjjjj “wwinndig”, ……. Elke slag was pijnlijk, elke slag heb je nog dagen gevoeld, dagen waarop je nauwelijks kon zitten, maar het ergste was het wachten, wachten tot hij sloeg, dan zijn 20 slagen maar weinig in 60 minuten.
Je kutje is nu zeker papiervrij, je dept m nog 1 keer na, nog 1 keer voelen, schoon en best droog, je draait je gordeltje zodat het weer symmetrisch zit, trekt je kousen op, jurkje naar beneden, spoelt door. Dan sta je voor de spiegel, je lippenstift heeft zich best goed gehouden, al is je onderlip een beetje vervaagd, je werkt het mooi bij, rolt je lippen over elkaar en kijkt naar jezelf, je glimlacht en durft blij te zijn. Wat je opvalt is dat ondanks dat je nieuwe bh licht gevoerd is je tepels duidelijk aftekenen door je jurkje, “geil !”, je bent klaar voor je hoofdgerecht.
In het restaurant zie je hoe hij met de twee mannen aan de aangrenzende tafel zit te praten, schijnbaar iets grappigs want er wordt gelachen, toch stap je vol vertrouwen op ze af, hij draait zich weer recht op zijn stoel en pakt even je hand vast als je bent gaan zitten, fijn. Je neemt een slokje van je wijn, hij drinkt de laatste slok uit zijn glas. De wijn is nog lekker koel, en smaakt je heerlijk, hij maakt een klein handgebaar richting de bar, “Is het droog ?”, “uh ja, droge witte wijn”, hij schud zijn hoofd “nee jouw heerlijkheid !??” Je lacht verlegen en “ja, net nog wel”, hij knipoogt en lacht lief.
“Alstublieft, uw bier, kan ik de hoofdgerechten zo serveren?”, de serveerster zet het verse bier neer, pakt het lege glas mee en heeft zijn ja-knikken duidelijk meegekregen. Niet veel later is de serveerster dan ook weer terug, “alstublieft, en alstublieft, het is ossenhaas geserveerd met glutenvrije pasta en een saus van paddestoelen en garnalen, en een frisse groene salade, eet smakelijk”, bij het uitspreken van het woord glutenvrij lacht ze minzaam in jouw richting, dan draait ze zich om en loopt weer weg. Het was al duidelijk dat hij zijn voorwerk goed had gedaan, dit gerecht bewijst dat nog eens extra, en het smaakt heerlijk!
Jullie eten grotendeels in stilte, als de heren van de aangrenzende tafel hun koffie op hebben groet hij hen, en wenst ze succes, waarmee is jou onduidelijk. Als zijn bord leeg is, ben jij nog niet zo ver “neem je tijd, en alleen opeten wat je op kan”, hij likt zijn lippen schoon en neemt dan een grote slok van zijn bier, dan pakt hij het witte doosje op, haalt de deksel eraf en dept vervolgens zijn mond af met het kruis van de hipster. Als zijn hand omlaag gaat houdt hij een stukje van de zachte stof nog tussen zijn lippen, dan schiet het los en legt hij het terug in het doosje. “Blij dat het niet de string was, was veel te weinig stof geweest” lacht hij, dan schuift hij het open doosje in jouw richting, en neemt op de terugweg je servet mee. Duidelijk! Je hebt genoeg gegeten, je wil ook zeker niet helemaal vol zitten want de avond is nog jong, dus neem je met lichte gêne het broekje uit het doosje en dep ook jij je mond, het broekje ruikt gelukkig nog steeds nieuw. Hij pakt het doosje, en het broekje, doet het dekseltje er weer op en steekt het in zijn zak. “Kom we gaan”, hij staat op, steekt zijn hand uit, verbouwereerd kijk je hem aan, je staat op, pakt zijn hand, en daar gaan jullie, het restaurant uit, niet afrekenen, een “Dank je wel”, en lopen.
Buiten ruikt de avond fris, en voelt de lucht heerlijk verkoelend …..

-
Wees de eerste om dit Hoofdstuk een aanbeveling te geven.

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
22-06-20171Deel 1teamkeuzeaanbeveling
22-06-20172Deel 2teamkeuzeaanbeveling
22-06-20173Deel 3teamkeuzeaanbeveling
22-06-20174Deel 4teamkeuzeaanbeveling
23-06-20175Deel 5teamkeuzeaanbeveling
23-06-20176Deel 6teamkeuzeaanbeveling
23-06-20177Deel 7teamkeuzeaanbeveling
23-06-20178Deel 8teamkeuzeaanbeveling
23-06-20179Deel 9teamkeuzeaanbeveling
24-06-201710Deel 10teamkeuzeaanbeveling
24-06-201711Deel 11 (slot)teamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
23-06-2017 09:35
23-06-2017 09:36
00-00-0000 00:00
435x


123 Deelnemers op de site. 19830 Actieve deelnemers. 1019 bezoekers.