Hoofdstuk

Verhaal Geïnspireerde Woorden!

Deel 2

… de serveerster loopt voor je uit, het valt je op hoe galant ze loopt, hoe haar billen bewegen in haar strakke rok, automatisch gaan je gedachten naar je eigen billen in dit jurkje. “Dit is uw tafel”, ze wijst het tafeltje in de hoek van het restaurant aan, bij het raam, ze draait zich om en loopt weer weg. Je gaat snel op de stoel bij het raam zitten, zodat je de ingang van het restaurant goed in de gaten kunt houden, half 7 precies, je zucht diep. De tafeltjes om je heen zijn nog leeg, het restaurant is voor ongeveer de helft gevuld, je trekt onder de tafel je jurkje nog naar beneden, en ziet de serveerster op je af komen, “mag ik u vragen op deze stoel te komen zitten, uw gastheer heeft dat verzocht”, ze wijst de stoel tegenover je aan. “Fuck is ie hier, bekijkt hij me al??”, schiet er door je hoofd, terwijl je naar de andere stoel loopt.
“Pardon, mag ik al vast iets te drinken bestellen?”, vraag je snel voordat de serveerster te ver uit de buurt is. “Er is reeds voor u besteld, ik kom uw drankje zo brengen”, zegt de serveerster met een mysterieuze lach rond haar mond, en loopt richting de bar. Je draait je hoofd terug naar voren, kijkt door het raam maar ziet niets. Wat is hier aan de hand, wat weet die serveerster, wat weten andere hier, wat staat me te wachten, kan ik weg, wil ik weg, nee vertrouwen, vertrouw dat hij goed voor je zal zijn, maar waar blijft hij dan?? Je hand glijdt in je tasje op zoek naar je telefoon, met 1 vingerbeweging verschijnt de tijd 19:47u, waar blijft hij?
Een hand op je schouder , voor even stopt je hart “Een witte wijn, alstublieft”, de serveerster zet een mooi glas wijn voor je neer, en daarnaast een wit doosje, waar met groene stift “Lara B”, op geschreven staat. Een grote slok wijn wordt tussen je lippen door gezogen, krijgt nauwelijks de kans om rond te gaan in je mond, en glijdt je slokdarm in waar het verfrist en verkoeld, pas bij het weer inademen proef je de smaak van de wijn, snel nog een slokje om iets langer van te genieten, ondertussen trek je het doosje iets naar je toe en tilt het dekseltje eraf. Huh, leeg? Een briefje, ligt met de letters naar beneden onder in het kleine doosje.

Dag Lieverd
In dit doosje ga je zo op het toilet het door jou gekozen onderbroekje doen, natuurlijk discreet op het toilet, lopend als een dame. Zet het doosje vervolgens naast mijn bestek, en ik zal je snel vergezellen voor het voorgerecht!
H
x

Snel kijk je om je heen, heeft iemand het verkleuren van je wangen gezien? Niemand lijkt iets in de gaten te hebben, je neemt snel nog een grote slok wijn, laat je telefoon en het doosje in je tas glijden, stapt van je stoel en loopt ogenschijnlijk cool richting ingang en toiletten. Bij de serveerster staan de nodige nieuwe gasten, in het voorbij lopen lijkt het alsof ze even naar je opkijkt en je toelacht, maar dat kan net zo goed ingebeeld zijn, want een grote draaikolk van gedachten tolt door je hoofd, gelukkig is er 1 toilet vrij bij de “Dames”, je stapt snel naar binnen en draait de deur op slot. Ga je werkelijk je broekje uit doen, en dan zonder het restaurant weer in lopen?? Terwijl je het jezelf voor de honderdste keer binnen een halve minuut afvraagt, gaan je handen als vanzelf onder je jurkje en voor je er erg in hebt glijdt de hipster over dijbenen, over je knieën en je kuiten naar beneden, je stapt met je linker pump eruit, en met je rechter. Daar sta je: in een toilet van een restaurant met jarretels, kousen en pumps, en je glad geschoren kutje onbedekt. In je handen een broekje, waarvan het kruis net iets meer dan een beetje nat is, je dept het met een beetje toiletpapier, om het vervolgens op te vouwen, en het in het witte doosje te proppen. Het past maar net, “zou hij op de string hebben gerekend?”, je doet nog snel een poging tot plassen, maar verliest meer vocht met het afvegen, dan dat er daadwerkelijk iets druppelt. Je doet het doosje weer in je tas, trekt nog even je kousen gelijk, spoelt door, en stapt het hokje uit. Je wast je handen terwijl je naar jezelf kijkt in de spiegel “waar ben ik mee bezig???”, voor je jezelf antwoord kunt geven, valt het handdoekje in de afvalbak en loop je het toilet uit!

-
Wees de eerste om dit Hoofdstuk een aanbeveling te geven.

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
22-06-20171Deel 1teamkeuzeaanbeveling
22-06-20172Deel 2teamkeuzeaanbeveling
22-06-20173Deel 3teamkeuzeaanbeveling
22-06-20174Deel 4teamkeuzeaanbeveling
23-06-20175Deel 5teamkeuzeaanbeveling
23-06-20176Deel 6teamkeuzeaanbeveling
23-06-20177Deel 7teamkeuzeaanbeveling
23-06-20178Deel 8teamkeuzeaanbeveling
23-06-20179Deel 9teamkeuzeaanbeveling
24-06-201710Deel 10teamkeuzeaanbeveling
24-06-201711Deel 11 (slot)teamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
22-06-2017 13:15
22-06-2017 13:16
00-00-0000 00:00
563x


132 Deelnemers op de site. 19830 Actieve deelnemers. 1070 bezoekers.