Hoofdstuk

Verhaal Lingeriemodel tegen wil en dank

Het triotje

De vrouwen hadden de club verlaten en een taxi naar de woning van Claudette genomen.
Coen vond haar woning heel gezellig ingericht met niet alledaagse meubels in mooie pastelkleuren. Zullen we ons eerst even opfrissen in het bubbelbad in de tuin, opperde Claudette.

Dat vonden ze allemaal een prima idee. Carla en Claudette begonnen zich uit te kleden en zij hielpen Coen om uit zijn strakke latex jurk te komen. Hij wilde de rest van zijn kleding ook uittrekken, maar dat deden de vrouwen voor hem. Die peniskoker mag nu ook wel af, werd er gezegd. Het is tijd dat je jongeheer zich in alle vrijheid ontplooit. Houd wel je bralette aan,want zonder borsten zie je er niet vrouwelijk genoeg uit. Ze liepen naar het bad en Claudette haalde drie sets kleding uit een kast ernaast. Het bleken badpakken te zijn met bijpassende badmutsen. Lichtblauw voor Coen, goud voor Carla en roze voor Claudette. De vrouwen trokken Coen zijn badpak aan en zetten hem toen de badmuts op. En nu het water in, zeiden ze. Ze deden ook hun badpakken aan en badmutsen op en gingen aan weerszijden van Coen zitten. Toen begonnen ze Coen heerlijk op te vrijen. Hij kreeg een flinke stijve in zijn badpak. Toen kreeg hij opdracht om de borsten van de vrouwen te verwennen met zijn handen. Oh, wat zagen die vrouwen er heerlijk uit met hun gezwollen tepels die door de stof naar buiten priemden.
Ze bleven nog even in bad zitten, maar toen vonden de vrouwen het de hoogste tijd om de slaapkamer op te zoeken.

Ze liepen Claudette’s slaapkamer binnen die grotendeels gevuld werd door een groot bed met satijnen violetkleurige lakens erop en bijpassende zwarte kussenhoezen. Allemaal uitkleden, zei Carla. Ze droogden zich af met handdoeken van Claudette en Coen bewonderde nog maar eens de prachtige naakte lichamen van Claudette en zijn vriendin. Met de afstandsbediening dimde Claudette de lichten in de kamer en vroeg Coen en zijn vriendin om op het bed plaats te nemen. Ze deed ze allebei een zwart gezichtsmasker op dat hun ogen helemaal bedekte. Ik heb een leuk idee voor ons triotje, zei Claudette. Ze rommelde wat in kasten in haar slaapkamer en zei toen dat Carla en Coen hun maskers weer af mochten doen. Voor alle drie had Claudette een plastic zak klaargelegd.
Ik stel voor dat wij elkaar aankleden, zei Claudette. Carla mag mij aankleden, Coen mag Carla aankleden en ik kleed als laatste Coen aan.

Carla pakte de zak die voor Claudette bestemd was en haalde er een heel sexy lingeriesetje uit bestaande uit een roze tanga, een bijpassend bhtje en jarretelgordeltje en superdunne lichtgrijze kousen. Ze trok haar vriendin de lingerie aan en pakte toen een paar strakke hoge leren laarzen uit de zak. Claudette strekte haar benen een voor een om Carla het gemakkelijker te maken om haar de laarzen aan te trekken. Deze kwamen tot boven aan haar dijen. Het geheel werd afgemaakt met roze satijnen handschoenen.

Toen was Carla aan de beurt. Coen greep de zak en haalde er de kleding uit die hij zijn vriendin mocht aantrekken. Hij werd enorm geil toen bleek dat hij haar een goudkleurige bodystocking mocht aantrekken met daarbij zwarte strakke leren laarzen tot net onder de knie. Carla kreeg goudkleurige leren handschoenen aan.

De vrouwen liepen samen naar de zak met kleding voor Coen. Ik ben zo benieuwd wat je voor hem bedacht hebt, zei Carla tegen haar vriendin. Als jij hem nou even deze blinddoek voordoet dan pak is zijn kleding voor hem, zei Claudette. Carla trok de donkerblauwe blinddoek strak over de ogen van haar vriend. Ons mannetje kan dus niet zien wat hem wordt aangetrokken, zei ze, spannend hè Coen.

Claudette pakte het eerste kledingstuk uit de zak. Het was een ragdunne 10 denier glanzende donkerblauwe panty. Ze trok deze voorzichtig over Coen’s benen omhoog tot zij bij zijn kruis kwam. Ze trok het broekje van de panty strak over zijn kruis en wreef de panty op en neer over zijn penis en ballen. Niet lang daarna ontstond er een flinke zwelling ik het kruis van Coen. Zullen we de peniskoker maar weer pakken, zei Carla lachend, maar tot opluchting van Coen bleef hem dat bespaard.
Het volgende kledingstuk dat uit de zak kwam was een donkerblauwe fluwelen body. Claudette trok de body over Coen’s in de panty gehulde benen omhoog en maakte de bandjes vast over zijn schouders. Daarna maakte zij de haakjes in zijn kruis vast en wreef nog even uitdagend met haar gehandschoende hand over zijn piemel. Toen moest Coen zich omdraaien. Claudette ging achter hem zitten en trok de veter die achterin de body zat heel strak aan.
Er volgden nog lange donkerblauwe satijnen handschoenen en donkerblauwe pumps met hakken van 12 cm.

Nu mag je voorzichtig opstaan en naar het bed lopen Coen. Dat deed hij. Ga maar lekker op je rug op het bed liggen, zei Claudette. Ook dat deed hij. Plotseling voelde hij dat er aan zijn armen en benen getrokken werd. Een van de vrouwen had handboeien om zijn polsen gedaan en bevestigde die aan ogen die aan het boveneinde van het bed gemonteerd zaten. De ander vrouw deed boeien om zijn enkels en maakte die aan ogen aan het voeteneind van het bed vast.

En nu ga jij ons eens lekker verwennen, zeiden de vrouwen in koor. Voordat hij het door had voelde hij de tangaslip van Claudette op zijn gezicht. Ze maakte met haar billen draaiende bewegingen over zijn neus en mond. Toen trok ze haar slipje uit en plaatste zij haar natte kutje op zijn mond. Laat mij eens lekker klaarkomen met je tong, werd hem als opdracht gegeven.
Coen kwijtte zich met volle overgave van deze taak, terwijl Carla tegelijkertijd de haakjes van zijn body losmaakte en heerlijk met haar gehandschoende hand in zijn kruis begon te wrijven. Ze stopte steeds net op tijd voordat hij klaar zou komen. In zijn opwinding was hij Claudette steeds harder gaan likken en kwam zij schokkend op zijn mond klaar. Ze maakte weer draaiende bewegingen om het geil over zijn gezicht uit te smeren.

Coen werd daarna losgemaakt en op zijn buik gedraaid. Zijn kleding werd uitgetrokken en hij moest de gouden bodystocking van Carla aantrekken die zoals hij merkte behoorlijk nat in het kruisje was geworden. Nu werd hij door beide vrouwen aan zijn polsen en enkels aan de zijkant van het bed vastgemaakt. Hij lag in X- figuur op het bed en kon in die houding alleen zijn hoofd een stukje optillen.
Hij voelde dat zijn vriendin met haar heupen om zijn hoofd op bed ging zitten en haar benen stevig tegen zijn lichaam aandrukte. Nu moest hij haar laten klaarkomen in zijn mond, terwijl Claudette hem door de zachte stof van de bodystocking heen begon af te trekken. Coen werd zo opgewonden dat hij al snel enorm heftig klaarkwam. Ook Carla kwam heftig schokkend klaar in zijn mond.

Coen werd losgemaakt en ze genoten met z’n drieën nog even na van de avond. Dit moeten we vaker doen, zeiden de vrouwen. Coen dacht na over het verloop van de dag en moest voor zichzelf toegeven dat hij geweldig had genoten van zijn dag als vrouw. Hij kon zich nu al verheugen op een volgende gelegenheid om zich in vrouwenkleding te hullen en seks te hebben met Carla en haar vriendin.

-

Openbare reacties op dit Hoofdstuk

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle hoofdstukken van dit verhaal

DatumVolgnrHoofdstuktitelteamkeuzeaanbeveling
11-09-20231De uitnodiging voor de lingerie showteamkeuzeaanbeveling 2x
11-09-20232De voorbereiding voor de lingerieshowteamkeuzeaanbeveling 2x
13-09-20233Time for the showteamkeuzeaanbeveling 2x
14-09-20234The Ladies Clubteamkeuzeaanbeveling 2x
15-09-20235Het triotjeteamkeuzeaanbeveling

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
15-09-2023 13:18
16-09-2023 10:40
16-09-2023 10:40
304x


93 Deelnemers op de site. 19588 Actieve deelnemers. 313 bezoekers.