BDSM-film

Toegevoegd door: Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Filmlijst

De filmlijst van BDSMzaken bevat algemene beschrijvingen van films. De filmlijst zelf bevat geen waardeoordeel. Die kun je wel terugvinden in de filmbesprekingen die elke deelnemer kan toevoegen.

Heb je zelf een film gezien? Geef dan zelf je mening en voeg jouw filmbespreking toe!

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Film 'A painfull lesson'

Algemeen
Kenmerken
BDSM Algemeen
M.J. Productions
1995
Nederlands
n.v.t.
56 minuten
Mistress Jeannet en slavegirl petra
Beschrijvingen

Omschrijving op doos of achterflap

De lay-in van de videobox was helaas niet voorhanden

Distributeur

Distributie M.J. Productions
P.O. Box 61246
3002 HE Rotterdam
Nederland

Beschrijving

Bijzonderheden Deze video is een voorloper van de serie genaamd 'Mistress Jeannet presents'

Een Meesteres bevrijdt een slavin uit een kelderkast die met een stalen deur was afgesloten. De slavin zit geblindoekt en vastgebonden in de kelderkast. De kast bevindt zich in een mooi ingerichte SM-ruimte waar vooral de kleuren rood en zwart overheersen. De Meesteres leidt de slavin naar het midden van deze ruimte en laat haar eerst enkele gymnatische oefeningen doen om de stijf geworden spieren los te maken en de bloedsomloop te stimuleren.

Als dit naar behoren is uitgevoerd worden de tepelpiercings van de slavin met een touw bij elkaar gebonden zodat de tepels naar elkaar wijzen. De slavin moet hierna zittend op de grond zelf haar enkels bevrijden van een spreidstang en van haar enkelboeien.

Als de slavin hiermee klaar is moet ze vooroverliggend plaatsnemen op een met leer bekleed bankje. Dit bankje heeft aan het hoofdeinde een soort schandblok en het hoofd van de slavin wordt hierin vastgezet. De Meesteres hanteert met vaste hand een zweep en een plak om de slavin een beetje op te warmen. De tepelpiercings van de slavin worden aan het bankje vastgezet zodat haar bewegingsvrijheid nog verder beperkt wordt. Hierna plaatst de Meesteres een echt paardrijzadel op de rug van de slavin. In de mond wordt een bit aangebracht waaraan teugels zijn bevestigd. De Meesteres neemt plaats op het zadel en beweegt haar lichaam heen en weer. Dit wordt de slavin te veel en ze smeekt om genade. De Meesteres verleent haar die genade ook.

Halverwege de film wordt de slavin omgedraaid. Ze ligt dan ruggelings op het bankje met haar hoofd opnieuw in het schandblok. Haar tepelpiercing, de piercings in haar schaamlippen en zelfs haar tongpiercing worden vastgebonden aan een ketting die boven het bankje hangt. Haar bewegingsvrijheid is hierdoor minimaal, want zodra ze zich beweegt doet ze zichzelf zeer. Terwijl ze zo ligt slaat de Meesteres met een kleine plak op de schaamheuvel en schaamlippen van de slavin. De slavin kan dit wel waarderen want telkens staat ze op het punt van klaarkomen. De Meesteres staat dit echter niet toe en stopt elke keer met slaan op het moment dat de slavin laat merken dat ze gaat klaarkomen. De Meesteres voorziet eerst haar schaamlippen van klemmen met gewichten, waarna ze verder gaat met het plagen van het onderlichaam van de slavin. Uiteindelijk krijgt de slavin toestemming om klaar te komen en na een kleine serie tikken met de plak gebeurt dat dan ook.

De slavin wordt losgemaakt en om haar dankbaarheid te tonen mag de slavin de laarsjes van de Meesteres kussen. Diep gebukt zit de slavin op haar knieƫn voor de Meesteres en terwijl de Meesteres nog een serie zweepslagen op haar omhooggestoken achterste slaat kust de slavin de laarjes en toont ze haar oprechte dankbaarheid. Ze mag hierna als een hondje onder het bankje kruipen, waar ze moet blijven liggen. De Meesteres verlaat de SM-ruimte, de slavin in haar nederige positie achterlatend.
Wees de eerste om deze Film een aanbeveling te geven.

Alle filmbesprekingen van deze film

DatumWaarderingOordeelaanbevelingteamkeuze
07-08-2002 (4)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

De beeldkwaliteit van de film is goed, maar de geluidskwaliteit is iets minder. Het volumeknopje van de TV moet bijna op maximaal om de gesproken tekst goed te kunnen horen. Meesteres Jeannet ziet er mooi en verzorgd uit. Ze draagt een prachtig ...

Lees verder ...
aanbeveling
01-01-2000 (3)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door supportteam

aanbeveling

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
07-08-2002 18:31
30-01-2006 10:26
12451x
(3,5)


106 Deelnemers op de site. 20587 Actieve deelnemers. 597 bezoekers.