BDSM-film

Toegevoegd door: Uitgeschreven deelnemer

Filmlijst

De filmlijst van BDSMzaken bevat algemene beschrijvingen van films. De filmlijst zelf bevat geen waardeoordeel. Die kun je wel terugvinden in de filmbesprekingen die elke deelnemer kan toevoegen.

Heb je zelf een film gezien? Geef dan zelf je mening en voeg jouw filmbespreking toe!

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Film 'Jill Rips'

Algemeen
Kenmerken
BDSM Algemeen
1999
Engels
Nederlands
94 minuten
Dolph Lundgren
Beschrijvingen

Omschrijving op doos of achterflap

Matt Sorenson, a burned-out former police detective, returns home to Boston for the funeral of his brother Michael who has been murdered. Sorenson determines to find the cause of his brother's death. He pursues mob connections but it becomes increasingly evident that his brother was involved in sadomasochistic sex with prostitutes. As Sorenson's investigation angers both the mob and his former police colleagues, it becomes apparent that he is dealing with a female serial killer and that she is starting to claim other victims.

Beschrijving

Een deelnemer schreef het volgende over deze film:

Dolf Lundgren speelt een voormalig politieagent wiens broer vermoord wordt. Het lijk wordt gevonden in een halfbevroren rivier, geheel naakt en in een japanse bondage gebonden. Op de begrafenis ontmoet Dolf de weduwe van zijn broer en een oude politiemakker van hem. Er loopt ook een projectontwikkelaar rond die zijn of meer zijn broers tunnelproject ingepikt heeft. Van de moord is een filmopname gemaakt waarop een meesteres te zien is in een rood lak catsuit. Later duiken er nog meer films en meer lijken op. Via de projectontwikkelaar, die een soort bodyguard heeft die zich ook met de leverantie van SM-slavinnen bezighoudt, komt Dolf erachter dat de zus van zijn broers weduwe de meesteres op de films is. En ondertussen broeit het tussen hem en zijn schoonzus ook flink.
Wees de eerste om deze Film een aanbeveling te geven.

Alle filmbesprekingen van deze film

DatumWaarderingOordeelaanbevelingteamkeuze
01-01-2000 (3)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door supportteam

aanbeveling

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
12-06-2004 14:39
19-02-2006 20:47
3194x
(3)


11 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 113 bezoekers.