BDSM-film

Toegevoegd door: Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Filmlijst

De filmlijst van BDSMzaken bevat algemene beschrijvingen van films. De filmlijst zelf bevat geen waardeoordeel. Die kun je wel terugvinden in de filmbesprekingen die elke deelnemer kan toevoegen.

Heb je zelf een film gezien? Geef dan zelf je mening en voeg jouw filmbespreking toe!

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Film 'Caged'

Algemeen
Kenmerken
Speelfilm
Brennfilm
2011
Nederlands
Nederlands
105
Stella - Chantal Demming Christine - Babette Holt
Beschrijvingen

Omschrijving op doos of achterflap

Stella (Chantal Demming) onderdrukt al jaren haar diepgewortelde verlangens. Haar huwelijk kabbelt voort en ze voelt zich niet meer begeerd. Uiteindelijk kan ze haar gevoelens niet langer negeren en begint een dubbelleven. Ze verandert in een "Unicorn", een bijnaam voor vrouwen die in hun eentje parenclubs en erotische feesten bezoeken. Stella bloeit op door al die nieuwe aandacht. Als haar man erachter komt kan hij niet veel meer doen dan haar de vrijheid geven die ze nodig heeft, in de hoop dat het allemaal gewoon een fase is. Dan, op een dag ligt ze bewusteloos in een cel en heeft geen idee hoe ze er terecht gekomen is. Als na dagen nog een tweede vrouw Christine (Babette Holtmann) bij haar in de cel komt, slaat de paniek pas goed toe. Samen proberen ze erachter te komen wie hun ontvoerd heeft. Christine is ervan overtuigd dat het met Stella's lifestyle te maken heeft. Stella ziet zich genoodzaakt haar wilde leven tegen het licht te houden.

Distributeur

Brennfilm

Beschrijving

Een psychologische thriller over een vrouw die op zoek gaat naar andere vormen van seksuele beleving. Ze wordt actief in de swingerswereld, maar raakt steeds meer gefascineerd door bdsm. Film wordt verteld vanuit drie momenten die ook drie perspectieven geven op het leven van de vrouw. Als wilde nymfomane, als overspelige echtgenote op de bank bij de psycholoog en als mogelijk sekssalvin gevangengenomen. Wat is fantasie, wat is werkelijkheid en wat is er wel of juist niet gebeurd. Is het de wens die meester is van de gedachte?

Alle filmbesprekingen van deze film

DatumWaarderingOordeelaanbevelingteamkeuze
01-01-2000 (3)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door supportteam

aanbeveling

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
24-05-2013 19:55
26-06-2013 22:41
2730x
(3)


7 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 109 bezoekers.