BDSM-film

Toegevoegd door: Uitgeschreven deelnemer

Filmlijst

De filmlijst van BDSMzaken bevat algemene beschrijvingen van films. De filmlijst zelf bevat geen waardeoordeel. Die kun je wel terugvinden in de filmbesprekingen die elke deelnemer kan toevoegen.

Heb je zelf een film gezien? Geef dan zelf je mening en voeg jouw filmbespreking toe!

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Film 'Ivy Manor deel 1 t/m 6'

Algemeen
Kenmerken
BDSM Algemeen
Gwenmedia
n.b.
Engels
60 minuten
Isabella Sinclaire en Jewell Marceau
Beschrijvingen

Omschrijving op doos of achterflap

Beschrijving

De Ivy Manor-reeks van Gwenmedia bevat 6 films over het opleidingsinstituut Ivt Manor, waar onhandelbare meisjes worden getraind in gehoorzaamheid en gedrag. Het merk Gwenmedia staat garant voor mooie vrouwen, prachtig kleding en boeiende aktie.

Deel 1 - The Beginning - Deze film gaat over Ivy Manor: een School voor Gedrag & Discipline. In dit 1e deel komt een jonge verslaggeefster voor een interview met de Hoofdonderwijzers bij de school. Ze wordt zelf door de mooie Hoofdonderwijzers (Isabelle Sinclair) meegenomen op een rondleiding door de school. Het wordt een tour vol met latex, bondages en spannende avonturen. Uiteraard ontkomt ze zelf ook niet aan de harde hand van de Hoofdonderwijzeres.

Deel 2 - Jennifer Initiations - Deze film gaat verder waar deel 1 gebleven was. Jennifer is als student opgenomen binnen de muren van het opleidingsintstituut Ivy Manor. De hoofdonderwijzeres laat haar kennis maken met nieuwe avonturen. Ze ondergaat een stevige rubber bondage, een sessie met 2 zwepen tegelijk, een straf met balletschoenen, een enorme rubber bal en een verrassende afsluiting.

Deel 3 - Tropical Submission - In dit deel wordt de jonge Jennifer meegenomen naar haar eigen nachtmerrie als de hoofdonderwijzeres Isabella haar verscheept naar een tropisch eiland. Hier maakt Jennifer kennis met een totaal andere kant van dominantie. Landurige rubber bondages, kaarsvet, latex aanbidding en ponytraining maken van Tropical Submission een prettige aanwinst voor de Ivy Manor-reeks.

Deel 4 - Continuing Education - In dit deel is de jonge Jennifer weer terug op de Manor. Meesteres Isabella heeft een reeks nieuwe straffen voor haar in petto. En als Jennifer niet zelf het lijdend voorwerp is dan moet ze assisteren bij de opvoeding van andere leerlingen. Opnieuw een film met prachtige outfits waarin Jennifer nog meer moet lijden dan ze tot nu toe al had gedaan.

Deel 5 - Teacher's Pet - In dit deel wordt Jennifer langdurig opgesloten in een rubber isoleercel. Door deze opsluiting vol beperkingen krijgt ze bizarre halucinaties die nog werkelijkheid blijken te worden ook. Opnieuw een film met prachtige outfits waarin het lijden van Jennifer een hoogtepunt bereikt als ze niet meer is dan het speeltje van de hoofdonderwijzeres.

Deel 6 - Pony Girls in Training - In dit laatste deel heeft hoofdonderwijzeres Isabel behoefte om er even tussenuit te zijn. Ze belt een vriendin en vraagt of ze een tijdje bij haar op de pony girl range kan vertoeven. Als de twee vriendinnen elkaar ontmoeten krijgt hun competitiedrang de overhand. Ze laten de ponygirls het tegen elkaar opnemen. De pony girls worden tot het uiterste gedreven om de hoogste mogelijke prestaties te leveren. Opnieuw een film met prachtige pony girl outfits. Er zijn heel veel buitenopnames en veel hete aktie met latex ponygirls.

Alle filmbesprekingen van deze film

DatumWaarderingOordeelaanbevelingteamkeuze
01-01-2000 (3)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door supportteam

aanbeveling

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
28-12-2003 14:59
30-01-2006 11:10
7563x
(3)


13 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 130 bezoekers.