Filmbespreking

Een filmbespreking bevat de mening van een deelnemer over een film. Alle meningen bij elkaar helpen je om te bepalen of een film voor jou interessant is. Heb je zelf een film gezien? Schroom niet om je eigen mening te delen met een nieuwe filmbespreking. Je doet er anderen een groot plezier mee.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Filmbespreking 'Fashionistas (deel 1 en 2)'

Fetish

Recensie

Ik heb het gevoel vrijwel vanaf het begin van deel 1 van The Fashionista's en dat heeft zich ook voortgezet bij deel 2; dit is (dus deel 1 en 2 samen) waarschijnlijk de beste bdsm film die ik hier voor deze site zal recenseren... Al voor de film begint is alles goed; de hoes van de dvd is qua artwork echt prima in orde en laat duidelijk zien wat voor film je kan verwachten, het menu'tje dat in beeld verschijnt zodra je op de play knop hebt gedrukt ziet er ook zeer professioneel uit...met zorg smaakvol gedaan en daar ontbreekt het andere producties vaak aan...dit is natuurlijk net zo goed een film bedoelt om geld mee te verdienen maar ja...rimram is een manier of je doet het zoals deze producent... Gewoon tijd en aandacht nemen en dat betaald zich dan later wel (nog veel beter waarschijnlijk) uit en dat is ze dan ook gegund. Als de film start blijkt ook daarin de editing en het artwork uitstekend voor elkaar; de prima beeldovergangen zijn subtiel, smaakvol en met fantasie zoals dat in een 'normale' film ook het geval zou kunnen zijn...als die net zo goed was. Het verhaal gaat over een fetish mode-imperium dat het aan de stok krijgt met een concurrent...Domina meets Dominant uiteindelijk, maar de weg daarheen is waar het om gaat. Regisseur John Stagliano is verantwoordelijk voor dit goed verfilmde verhaal met steengoeie erotische scenes waarin mooie mensen perfect gekleed zich kostelijk amuseren. Dat laatste is het belangrijkste en maakt de sexscenes waarvoor wij bdsm-liefhebbers nou eenmaal ietsje meer belangstelling hebben zeer geloofwaardig...liefhebbers zijn het, dat moet haast wel want het plezier spat (!) er van af!! Zeer fraaie meisjes in standjes en houdingen zoals het hoort met een door een ander meisje rood geslagen kontje terwijl een mooie buttplug in d'r kontje heen en weer gaat...om maar iets te noemen... Daaronder prima muziek, die de mooie mensen helpen in die aangename sfeer hun liefhebberij aan ons te tonen. En dit alles uit hitsige aanleidingen, niet zo'n vreselijk vergezocht onzinverhaaltje...nee, echt domineren...al kan dat ook hier nog beter; waarschijnlijk zal ik eens een gefilmde sessie moeten zien ipv een acteursfilm. Maar in deze film krijg je absoluut zeer geloofwaardige scenes, die je heel erg hitsig en geil zullen maken...eh, want daar gaat het om toch? Dus ik zou zowel deel 1 als deel 2 graag nog eens (of meerdere keren) willen zien...een zeer verantwoorde aankoop dus!

Bijzonderheden

Veel verloopt normaal in deze film...dat is wat me nu pas opvalt eigenlijk... De locatiekeuze is bv prettig normaal; op meerdere plaatsen, binnen en buiten en dat verloopt net zo natuurlijk als...heb je hem weer, in normale films... Dus eigenlijk is dat het grootste compliment aan de regisseur en de producer; een speciaal onderwerp gewoon zeer degelijk en serieus filmisch benaderen...met liefde voor het onderwerp natuurlijk en dan krijg je dit eindresultaat.

Waardering

(5)
Wees de eerste om deze Filmbespreking een aanbeveling te geven.

Openbare reacties op deze Filmbespreking

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Alle filmbesprekingen van deze film

DatumWaarderingOordeelaanbevelingteamkeuze
14-04-2023 (5)Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 7782) (1971)

Must see... Bella Donna op haar best!

Lees verder ...
aanbeveling
07-01-2014 (5)Profielafbeelding Standaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 58508) (1978)

Zeer mooie beelden, wat heftigere sm scenes afgewisseld met veel fetish kleding. Een lust voor het oog! Meer porno- dan speelfilm. ...

Lees verder ...
aanbeveling
11-04-2006 (5)Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan s (Deelnemer 21539) (1961)

Ik heb het gevoel vrijwel vanaf het begin van deel 1 van The Fashionista's en dat heeft zich ook voortgezet bij deel 2; dit is (dus deel 1 en 2 samen) waarschijnlijk de beste bdsm film die ik hier voor deze site zal recenseren... Al voor de film ...

aanbeveling
01-01-2000 (3)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door supportteam

aanbeveling

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
11-04-2006 11:12
00-00-0000 00:00
1915x


83 Deelnemers op de site. 20585 Actieve deelnemers. 533 bezoekers.