BDSM-boek

Toegevoegd door: Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 7782) (1971)

Boekenlijst

De boekenlijst van BDSMzaken bevat algemene beschrijvingen van boeken. De boekenlijst zelf bevat geen waardeoordeel. Die kun je wel terugvinden in de boekbesprekingen die elke deelnemer kan toevoegen.

Heb je zelf een boek gelezen? Geef dan zelf je mening en voeg jouw boekbespreking toe!

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Boek 'Diepe Gronden'

Algemeen
Kenmerken
Nancy Friday
Informatief
Bruna Uitgevers
1992
9789022980484
Beschrijving

Toen Nancy Friday in een advertentie in The Village Voice in New York vrouwen opriep om hun erotische fantasieën op papier te zetten voor een overzichtstudie, was de respons overweldigend. Ruim vierhonderd vrouwen reageerden en vertelden hun seksuele dagdromen. Veel vrouwen bleken plezier te beleven aan het verwoorden van hun fantasieën. Voor sommigen was het een bevrijding dat ze niet de enige waren die fantaseerden.

Nancy Friday rangschikte de fantasieën thematisch en voorzag ze van deskundig commentaar met als resultaat een totaalbeeld van het rijke scala aan erotische fantasieën van vrouwen. Zonder gêne vertellen vrouwen wat hun bezighoudt en gunnen zij de lezer een zeer intieme blik in hun erotische wereld.

Met Diepe gronden schreef Nancy Friday seksuele geschiedenis. Het boek is inmiddels een echte klassieker; bewonderd en verguisd, maar vooral veelbesproken en veelgelezen.

‘No man can be really free in bed with a woman who is not’, schreef Nancy Friday in My Secret Garden,haar eerste boek waarmee ze in 1973 in één klap wereldberoemd werd door een ander type feminisme te introduceren dan dat van het militante anti-mannenkamp binnen ‘de tweede golf’. Volgens haar moesten vrouwen zich bevrijden van de onderdrukking in zichzelf, van de last die voortkwam uit een klassieke opvoeding en sociale verwachtingen waar uiteindelijk beide seksen onder te lijden hadden. Die boodschap is altijd actueel gebleven.

Wees de eerste om dit Boek een aanbeveling te geven.

Alle boekbesprekingen van dit boek

DatumWaarderingOordeelaanbevelingteamkeuze
25-10-2023 (5)Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 7782) (1971)

Voor iedereen die sexuele vrijheid interessant of belangrijk vindt is dit een geweldig boek! Nancy Friday heeft in haar eerste boek ruim 400 fantasieën van vrouwen verzameld en gerubriceerd wat het een heel interessante collectie maakt van ...

Lees verder ...
aanbeveling
01-01-2000 (3)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door supportteam

aanbeveling

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
25-10-2023 11:09
25-10-2023 11:09
63x
(4)


64 Deelnemers op de site. 19847 Actieve deelnemers. 369 bezoekers.