BDSM-boek

Toegevoegd door: Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Boekenlijst

De boekenlijst van BDSMzaken bevat algemene beschrijvingen van boeken. De boekenlijst zelf bevat geen waardeoordeel. Die kun je wel terugvinden in de boekbesprekingen die elke deelnemer kan toevoegen.

Heb je zelf een boek gelezen? Geef dan zelf je mening en voeg jouw boekbespreking toe!

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Boek 'BDSM dagboek rachab (deel 2)'

Algemeen
Kenmerken
Rachab Verstraaten
Informatief
New Brave Books
2020
9789402146363
Beschrijving

Dit boek is het 2e deel uit een (geplande) reeks van 6 boeken.Het is een herschreven compilatie van het dagboek dat de schrijfster onder het nicknaam rs_dina sinds 2008 op BDSMzaken heeft bijgehouden. Uiteindelijk heeft zij meer dan 1300 delen aan haar dagboek toegevoegd.Met elkaar vormt dat een waardevol beeld van een 10-jarige periode uit haar bewogen seksleven.

Haar dagboek bevat soms zeer pittige verhalen, zelfs voor mensen die binnen de BDSM-wereld wel wat gewend zijn. Haar sub-leven kent hoge pieken, maar ook heel diepe dalen waarin ze zichzelf regelmatig tegen komt. Ze gaat bij het beschrijven van deze pieken en dalen niets uit de weg.

Tekst op de achterzijde

In het vorige deel kon je lezen over haar knipperlicht D/s met een Dominante man waar ze maar niet los van kon komen. Houdt ze het deze keer wel vol? Ze zit in ieder geval niet stil, bezoekt spannende feesten, parenclubs, gangbangs en nog veel meer.

rachab is een onderdanige vrouw van dertig, wanneer zij besluit om een dagboek bij te gaan houden op de bekende website bdsmzaken. Zij wil graag anderen mee laten delen in haar turbulente seksleven en erotische fantasieën. Zij schrijft openhartig en expliciet over haar seksleven, gevarieerd met diepgaande overdenkingen over de problemen waar ze tegenaan loopt, haar mening over actuele bdsm-gerelateerde onderwerpen, plus enkele gevoelige gedichten en actie foto's, maken dat het een verrassend gevarieerd aanbod is van schrijven.

Haar dagboek heeft jarenlang op nummer één gestaan. Dit is een herschreven compilatie ervan in een zes-delige serie.

Wees de eerste om dit Boek een aanbeveling te geven.

Alle boekbesprekingen van dit boek

DatumWaarderingOordeelaanbevelingteamkeuze
01-01-2000 (3)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door supportteam

aanbeveling

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
04-06-2020 23:00
04-06-2020 23:03
773x
(3)


5 Deelnemers op de site. 20577 Actieve deelnemers. 294 bezoekers.