BDSM-boek

Toegevoegd door: Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 8) (1960)

Boekenlijst

De boekenlijst van BDSMzaken bevat algemene beschrijvingen van boeken. De boekenlijst zelf bevat geen waardeoordeel. Die kun je wel terugvinden in de boekbesprekingen die elke deelnemer kan toevoegen.

Heb je zelf een boek gelezen? Geef dan zelf je mening en voeg jouw boekbespreking toe!

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Boek 'BDSM dagboek Rachab (deel 1)'

Algemeen
Kenmerken
Rachab Verstraaten
Informatief
Brave new books
2019
9789402135138
Beschrijving

Dit boek is het 1e deel uit een (geplande) reeks van 6 boeken.Het is een herschreven compilatie van het dagboek dat de schrijfster onder het nicknaam rs_dina sinds 2008 op BDSMzaken heeft bijgehouden. Uiteindelijk heeft zij meer dan 1300 delen aan haar dagboek toegevoegd.Met elkaar vormt dat een waardevol beeld van een 10-jarige periode uit haar bewogen seksleven.

Haar dagboek bevat soms zeer pittige verhalen, zelfs voor mensen die binnen de BDSM-wereld wel wat gewend zijn. Haar sub-leven kent hoge pieken, maar ook heel diepe dalen waarin ze zichzelf regelmatig tegen komt. Ze gaat bij het beschrijven van deze pieken en dalen niets uit de weg.

Beschrijving op de achterkant van het boek

rachab is een onderdanige vrouw van dertig, wanneer zij besluit om een dagboek bij te gaan houden op de bekende website bdsmzaken. Zij wil graag anderen mee laten delen in haar turbulente seksleven en erotische fantasieën. Al snel komt zij een Dominante man tegen op internet waarmee ze in een moeilijke D/s relatie verzeild raakt. Daarin loopt zij tegen een aantal zwakke punten in zichzelf aan, wat het voor haar moeilijk maakt om deze ongezonde relatie te verbreken. Van beide kanten is de aantrekkingskracht sterk en vinden zij elkaar elke keer weer in heftige BDSM-sessies, waarin de vonken ervan af spatten.

Zij schrijft openhartig en expliciet over haar seksleven, gevarieerd met diepgaande overdenkingen over de problemen waar ze tegenaan loopt, haar mening over actuele bdsm-gerelateerde onderwerpen, plus enkele gevoelige gedichten en actie foto’s, maken dat het een verrassend gevarieerd aanbod is van schrijven.

Haar dagboek heeft jarenlang op nummer één gestaan. Dit is een herschreven compilatie ervan in een zes-delige serie.

Het boek is te koop via Brave New Books.

Alle boekbesprekingen van dit boek

DatumWaarderingOordeelaanbevelingteamkeuze
21-01-2020 (4)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 8) (1960)

Ik heb de schrijfster een aantal keer in levende lijve gezien. Een aantrekkelijke dame met ontegenzeggelijk een duistere kant.  Hoe duister die kant is, kun je zelf bepalen door haar dagboek te lezen. Dat dagboek houdt ze al vanaf 2008 ...

Lees verder ...
aanbeveling 3x
01-01-2000 (3)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door supportteam

aanbeveling

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
21-01-2020 15:31
21-01-2020 20:24
1839x
(3,5)


80 Deelnemers op de site. 20585 Actieve deelnemers. 558 bezoekers.