Begrip

Plassex

Plassex

Er zijn verschillende woorden en uitdrukkingen in omloop die allemaal min of meer hetzelfde betekenen. Wetsex wordt over het algemeen gebruikt als overkoepelende term om alle verschillende vormen van sex en plas aan te geven. Alles wat dus met sexualiteit, sex, erotiek in combinatie met urine te maken heeft. Andere gebruikte termen zijn : Urolagnie, Champagnesex, Gouden Regen, Watersport en als er nog meer zijn die ik hier vergeet, laat het me weten.

Plassen en urine kunnen op verschillende manieren terugkomen in een sexbeleving. Er zijn nogal wat vrouwen die bijvoorbeeld door hun plas op te houden een intenser orgasme kunnen beleven. Dat daarna nog eens versterkt kan worden door tijdens het climaxen de plas wel te laten lopen. Bij mannen is er het voorbeeld van de ODOL, de erecte toestand van de penis die vaak veroorzaakt wordt door een volle blaas. Geen onprettig gevoel volgens de meeste mannen maar ook weer snel –op te lossen– door het legen van de blaas.

Plassen en BDSM

Binnen de BDSM is plassex een activiteit die door een redelijk grote groep beoefend wordt.
Het onderplassen van je onderdanige partner is dus een spelletje dat veel SM koppels kennen. Het gevoel van macht, het gevoel de ander te vernederen, zijn allemaal elementen die dan meespelen. Maar het kan natuurlijk ook heel goed dat de ontvangende partij het gewoon lekker vindt. Er geil van wordt en er bijna alles voor wil doen om de gouden regen te mogen ontvangen. Het ondergeplast worden, de plas moeten drinken, of zelfs door een trechter gedwongen binnen krijgen zijn voor aardig wat mensen een grote sexuele stimulans. Onnodig te zeggen dat een Dominant ook plezier beleeft aan plassex. Zoals eerder gezegd zijn het dan dingen als macht, vernedering en het zien van de partner dingen die opwindend kunnen zijn. Iemand moedwillig als toilet gebruiken om je plas in te deponeren is natuurlijk ook een bruikbare optie.


Gebruikt als toilet

Diversen

Er zijn ook andere vormen waarin urine en het plassen op zich een rol kan spelen. Een simpel voorbeeld daarvan is als een onderdanige niet uit eigen beweging naar het toilet mag en daar toestemming voor moet vragen.
Een ander voorbeeld is een luierspel, een baby fascinatie oftewel infantiliteitsbeleving. Waarbij volwassen mensen o.a. luiers dragen en daar in urineren en op die manier opgewonden raken.

Verder zijn er mensen met een rasechte fetish voor plas en plassende mensen (veelal mannen die vallen op vrouwen), en die er alles voor overhebben te mogen kijken als een vrouw plast en het helemaal het einde vinden urine te mogen drinken of op andere wijze te ontvangen. Die –gewone- sex niet meer interessant vinden als er niet iets van wetsex bij komt kijken. En met meer dan normale belangstelling zullen kijken als je eens onverwachts een plas moet doen in de buitenlucht. :)

Het verplicht moeten drinken van eigen urine kan een ultieme vernedering zijn voor iemand. Net als het verplicht moeten plassen in je bed of in je kleding.
En ook hier zal ik vast voorbeelden vergeten.


Veiligheid

De meningen zijn verdeeld over hoe gezond het in contact komen met urine is.
Het is in ieder geval nooit verstandig urine van een ander in contact te laten komen met je mond, ogen, vagina en anus als je niet zeker weet of iemand SOA vrij is. Verder kan urine blijkbaar weinig kwaad omdat er bijvoorbeeld minder bacterieen in te vinden zijn dan in speeksel.

Door een deelnemer van onze site wordt de volgende aanvulling gedaan wat betreft veiligheid als de urine doorgeslikt wordt:

Algemeen: De nieren hebben tot taak afvalproducten en overtollige zouten af te voeren. Er is een grens aan hoeveel stoffen de nieren per liter kunnen afvoeren. Voor zowel de verstrekker als de ontvanger geldt dus- drink er veel bij om de concentratie aan zouten en afvalstoffen in de urine en dus later in het lichaam van de ontvanger laag te houden, een meerdaags "urinedieet" zou, als er niet genoeg water naast gedronken wordt tot een niervergiftiging kunnen leiden.

Extra: Een aantal geneesmiddelen (o.a. antibiotica) wordt grotendeels via de urinewegen uitgescheiden. In bijzondere gevallen zou dit gevaarlijk kunnen zijn voor de ontvanger maar het is in ieder geval onwenselijk om een dosis middels de urine in te nemen, het is onnodig en valt zeker niet onder "kuur geheel afmaken".
Bij kortdurende kuren dus maar liever even niet doen (beter "safe then sorry") bij langdurig medicijngebruik uitvissen (bijsluiter, apotheek, huisarts) of het middel in actieve vorm in de urine wordt uitgescheiden en zo vervelende effecten bij de ontvanger zou kunnen geven.


MissBogey

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan dit Begrip .

Tags

Onderstaande activiteiten uit de Checklist komen in dit Begrip voor.
Je kunt hier alle publicaties met soortgelijke inhoud terugvinden.

Uro/Copra/Voming en dergelijke
Dienen als toilet (urine)
Eigen urine doorslikken
In eigen mond urineren
In mond laten urineren
Luiers (plassen)
Over een ander heen urineren
Over eigen gezicht urineren
Over eigen lichaam urineren
Over gezicht laten urineren
Over lichaam laten urineren
Plasseks algemeen
Urine van ander doorslikken
Verplicht bedplassen

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
21-12-2004 20:43
23-12-2004 13:40
38671x


63 Deelnemers op de site. 20507 Actieve deelnemers. 195 bezoekers.