Begrip

Voetaanbidding

Voetaanbidding

Het hebben van een fetish voor voeten komt vrij veel voor. De liefde voor de vrouwenvoet dan wel te verstaan. Ik heb met mijn onderzoekje op het world wide web niets kunnen vinden over de mannenvoet. De mannenvoet is dus maar zeldzaam onderwerp van aanbidding, zo lijkt het. En het zijn ook vooral de mannen die de vrouwenvoeten adoreren. De foto’s die ik heb gevonden waarop vrouwen de voeten van een andere vrouw aanbidden, lijken steevast in scene gezet om plaatjes zoekende mannen te bekoren.

De vrouwenvoet dus. Wel of niet versierd met nagellak, enkelkettinkjes en tatoeages. Een voet die aangeraakt mag worden, of zelfs gekust of gemasseerd. Die verzorgd kan worden door de nagels te knippen en te lakken. Maar ook de vrouwenvoeten die je kunt begluren van een afstandje. Waarvan je je kunt afvragen hoe ze er zouden uitzien, ontdaan van schoenen en sokken.

Voetaanbidding

De voet die je op je gezicht kan voelen terwijl je op de grond ligt, de voet die jij moet verzorgen, moet vertroetelen terwijl de eigenaresse heel andere (belangrijkere) dingen aan het doen is. De voet die op je kan staan, die met je piemel speelt, in je kruist rust, op je gezicht krijgt, die je op je hele lijf zou kunnen voelen.

Als je van voeten houdt, ze wilt aanbidden, verzorgen, kussen etc, dan kan dat natuurlijk een bevrediging op zich geven. Er kunnen ook combinaties aan de hand zijn. Een stuk vernedering, onderdanigheid, letterlijk op de laagste plaats vertoeven, dienstbaarheid en ik zal er vast nog een paar vergeten.

Als je je voeten wilt laten aanbidden, verzorgen etc, dan gelden die dingen ook. Iedereen zal het doen om zijn of haar persoonlijke redenen. En iedereen zal er op haar/zijn manier een vorm van bevrediging uithalen en er van genieten.


MissBogey
Er is nog geen aanbeveling gegeven aan dit Begrip .

Tags

Onderstaande activiteiten uit de Checklist komen in dit Begrip voor.
Je kunt hier alle publicaties met soortgelijke inhoud terugvinden.

Vernederingen en ondergeschiktheid
Likken (niet seksueel)
Manicure (geven)
Voet aanbidding

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
03-10-2004 17:13
03-10-2004 22:38
11406x


61 Deelnemers op de site. 20585 Actieve deelnemers. 539 bezoekers.