Begrip

Kooi

Kooi

Een kooi is een redelijk vaak gebruikt attribuut in de bdsm wereld.
Er zijn kooien te koop maar veel mensen maken ze ook zelf. Op die manier kun je je fantasieen over kooien en de functies die het zou moeten hebben allemaal waar maken.

Er zijn kleine kooien waarin iemand –opgevouwen- zit. Grotere kooien waarin een slaaf of sub voor lange tijd kan verblijven. Kasten die omgebouwd zijn met heuse tralies in plaats van een deur. Hondenbenches die je in vele maten kunt kopen en kunt opvouwen zodat ze netjes achter je bed gezet kunnen worden. Vele mogelijkheden dus.
Opvouwbare hondenbench

Kooi

Maar het doel van elke kooi lijkt het zelfde. Namelijk opsluiting. Voor korte of langere tijd iemand opsluiten zodat hij of zij niet weg kan. En daarbij natuurlijk gelijk een gevoel krijgt overgeleverd te zijn. Iemand kan opgesloten worden in een kooi met het doel vernedering. Behandel een sub als een hond en puppy en stop hem daarna in een hondenkooi.
De sub opsluiten omdat je hem of haar gewoon zat bent of even uit de weg wilt hebben kan natuurlijk ook.

Er zijn veel subs die het zelf erg prettig vinden om opgesloten te worden. Om verschillende redenen. Voelen dat je niet weg kunt, je beschermd voelen, vernederd voelen omdat je even niet bruikbaar bent, het afwachten tot je er weer uit mag, het ongewisse. En waarschijnlijk nog vele andere emoties en gevoelens die het opgesloten zijn in een kooi met zich mee kunnen brengen.


MissBogey
Er is nog geen aanbeveling gegeven aan dit Begrip .

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
26-09-2004 00:34
26-09-2004 21:31
8317x


119 Deelnemers op de site. 20426 Actieve deelnemers. 539 bezoekers.