Begrip

Anusballetjes

Algemeen

Anaalballetjes of zoals de engelsen zeggen; anal beads, zijn balletjes die met elkaar verbonden zijn door middel van een touwtje. Een speeltje bedoeld om anale sex leuker te maken of om het eens op een andere manier te beleven. Er wordt veel geschreven over dat het uittrekken van de balletjes tijdens een orgasme datzelfde orgasme groter, intenser en langer zou maken. Maar er zijn natuurlijk ook mensen die de sensatie op zich al erg lekker vinden. Of het ze gedwongen moeten dragen als hun grootste genot zien.

De balletjes zijn te koop in verschillende varianten. Van klein tot groot, van lange -kettingen- tot korte. Niet iedereen kan of wil namelijk dezelfde hoeveelheid ballen (hoeven) verwerken. Ook kan de afstand tussen de balletjes verschillen en vanzelfsprekend zijn deze speeltjes in allerlei kleuren te koop ook. Hoewel het mij een raadsel is wie het heeft kunnen verzinnen, ze zijn zelfs te koop met wit touw. Het speeltje is ook te koop zonder touwtjes en dan in zijn geheel gemaakt van rubber, staal of sileconen bijvoorbeeld. Velen hebben aan het uiteinde een ring of handvaatje omdat er soms toch enige kracht gezet moet worden om de balletjes er weer uit te krijgen.

Inbrengen

Aan te raden is om de beads met behulp van glijmiddel in te brengen. Zeker voor de beginners onder ons. Als de balletjes er niet vlot in willen kun je ook kiezen voor een massage van de kringsspier. Laat de ontvanger op een voor hem of haar relaxte manier plaatsnemen , neem wat glijmiddel dat je eerst even in je handen opwarmt of al eerder op een warmere plek bewaard hebt. Masseer daarna zacht de kringspier en de huid er om heen. Draai rondjes en druk af en toe zacht. Je zult bemerken dat na een tijdje het hele gebied rondom de anus zal ontspannen waardoor je de balletjes in kunt brengen. Gewoon doormasseren en er af en toe eentje induwen is ook een optie natuurlijk. Als iemand gevoelig is voor trillingen dan zijn de anal beads met trilmechanisme misschien een idee.

Hygiene

Erg belangrijk is de hygiene. Zoals bij alle anaalspelletjes geldt ook hier dat je met anaaldingen niet in of soms zelfs maar in de buurt van de vagina moet komen. Niet met vingers, niet met je tong en natuurlijk ook niet met speeltjes zoals vibrators en anaalballetjes die je ook daadwerkelijk voor anaal spel gebruikt hebt. De anus, de endeldarm en het gebied rond de anus bevatten een groot aantal bacterien die de vagina niet kan verwerken. Schimmelinfecties en vooral blaasontstekingen kunnen het gevolg zijn. Na het spelen met deze balletjes is het natuurlijk ook zaak om de boel goed schoon te maken.

Maar ook voor het gebruik van dit speeltje kun je al schoonmaken. Er zijn allerlei - waterpompjes- op de markt die je op een makkelijke manier de endeldarm laten spoelen. (De endeldarm is het stukje darm dat uitkomt in je anus) Voor veel mensen zal het de schroom om aan anale sex te doen een stuk verminderen.

MissBogey

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan dit Begrip .

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
05-04-2006 00:55
05-04-2006 00:55
5917x


65 Deelnemers op de site. 20303 Actieve deelnemers. 178 bezoekers.