Begrip

Cockring

Eenvoudige cockringen van rubber

Algemeen

De cockring oftewel de penisring is er van oorsprong voor bedoeld om de penis stijf te houden. Je schuift de ring om de slappe penis tot aan de buik, zover mogelijk dus.  Op het moment dat de penis dan stijf wordt zorgt de ring ervoor dat het moeilijker wordt om het bloed dat in de penis zit weer af te voeren. En het is de hoeveelheid bloed in de zwellichamen van de piemel die er voor zorgt hoe hard of stijf de piemel wordt.

Metalen penisringen

De verschillende mogelijkheden

Er zijn onzettend veel verschillende penisringen op de markt. Van verschillende materialen; leer, rubber, sileconen, metaal en in verschillende diktes, verschillende kleuren en prijsklasses.

Je hebt ringen uit 1 stuk, die je in zijn geheel om je penis moet schuiven, maar ook die je met een drukkertje moet vastklikken, met klittenband kunt vastmaken, of met een ouderwets strikje moet dichtmaken.

Het voordeel van cockringen die je zelf moet dichtmaken is natuurlijk dat je op die manier eerder een passende maat zult vinden. Toch kan het even duren voor je er eentje gevonden hebt die precies past en comfortabel draagt. Of comfortabel moet al helemaal geen overweging zijn natuurlijk.

De wat ingewikkelder cockringen die bestaan uit meer dan een enkele ring worden ook wel penistuigjes genoemd.

Een penistuigje waardoor de druk over de hele schacht verdeeld wordt

Varianten

Er zijn varianten op de enkele penisring te krijgen. Zo heb je ze met 2 of meer ringen. Maar ook met ringen om de ballen. En ook daarin zijn er veel verschillen te ontdekken. Zacht of hard leder, dunne of dikke stroken. Je hebt tuigjes die aan de binnenkant bewerkt zijn met prikkers, zodat de boel niet alleen strak zit, maar dat de strakheid ervan ook nog voor Pijn zorgt. Je  hebt dan dus een cockring of tuigje om om te zorgen dat je piemel stijver wordt of blijft en dat gegeven zorgt ervoor dat je pijn krijgt doordat de prikkers steeds harder in je penis gedrukt zullen worden. Er zijn varianten te koop waarbij je pik en je ballen vast gezet worden maar die ook nog de mogelijkheid hebben om iets over je eikel vast te zetten.

En dan schiet de cockring zijn oorspronkelijke doel voorbij en komen we dichter bij de mogelijkheden die dat biedt binnen een SM spel. Het oorspronkelijke doel ten spijt, je kunt geen Erectie krijgen. Hoe graag je dat ook zou willen. Sterker nog, een erectie krijgen zorgt ervoor dat je pijn krijgt. Je piemel wordt ingepakt en heeft geen vrijheid tot groeien meer.

Hiermee kun je geen erectie krijgen

Speciale uitvoeringen

Er zijn ook nog zogenaamde cockringen te koop met een extra toevoeging. Ringen die je kunt aansluiten op je electro apparaat. En bijvoorbeeld vibrerende cockringen waarmee je je dame extra kunt verwennen. Jij een stijvere piemel en zij de vibraties op haar klit tijdens het sexen.

Een cockring die je kunt aansluiten op een electro apparaat

Waarom een penistuigje of ring?

Zoals boven al vermeld staat gebruiken veel mannen de cockring om hun erectie te verhogen of langer vast te kunnen houden. Toch zijn er andere redenen te verzinnen waarom een man een cockring of penistuigje zou dragen. Het kan er geweldig mooi  uitzien, een sieraad voor de piemel. Het trekt aandacht en je kunt er mee pronken. 

Je kunt er natuurlijk ook eentje om moeten! En in die variant is er van alles mogelijk. Aangelijnd worden aan je penistuigje en op die manier gestuurd of aangespoord worden. Met een Ketting of touw aan je penisring kun je makkelijk ergens vastgezet of geparkeerd worden. Afhankelijk zijn van je Dominant omdat je moet afwachten wanneer het ding eindelijk af (of om) mag.

En niet onbelangrijk: een penisring wordt regelmatig gedragen in plaats van de Collar. Het geeft dan symbolisch hetzelfde gevoel (geringd zijn) maar is onzichtbaar voor de buitenwereld.

Metalen cockring waarbij je ballen -op slot- gaan

Veiligheid

Tenslotte iets over veiligheid. Het is erg belangrijk dat je niet een te kleine cockring gebruikt. Dit geldt met name voor de ringen uit 1 stuk van hard materiaal. Omdat je de ring omdoet als de penis slap is, je hem daarna stijf maakt, kan het zijn dat de ring zo strak is dat het bloed er echt niet meer voldoende uitkan om de penis ooit nog slap te krijgen. Een ring die lekker straks zit is dus prima, maar een ring die alle afvoer van bloed tegenhoud is gevaarlijk. Artsen op de spoedeisende hulp overal ter wereld zullen het beamen. Het is geen pretje om naar een ziekenhuis te moeten om je metalen cockring door te laten zagen. Zelfs niet als je van openbare vernederingen houdt. Het is dus aan te raden om en cockring te kopen die verstelbaar is of om met een niet al te kleine maat te beginnen.

MissBogey

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan dit Begrip .

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
10-04-2006 00:28
10-04-2006 00:04
12160x


92 Deelnemers op de site. 20577 Actieve deelnemers. 860 bezoekers.