Begrip

Beffen

Beffen

De dikke van Dale zegt over beffen het volgende: Beffen: (een vrouw) sexueel prikkelen door haar geslachtsdelen te likken. Kutlikken: een grof woord voor beffen. Cunnilingus: seks, bestaande uit het stimuleren van de vrouwelijke geslachtsorganen met de tong.

Beffen is dus een sexuele handeling om geiligheid op te wekken. Door het likken van schaamlippen en clitoris raakt de vrouw als het goed is opgewonden en kun je haar op die manier ook klaar laten komen. Als je veilig wilt beffen zodat je geen risico loopt met betrekking tot overdraagbare ziektes kun je een zogenaamde beflap gebruiken. Deze zijn over het algemeen te koop bij apotheken of gratis af te halen bij SOA klinieken. Je kunt ook een opengeknipte condoom of een stuk keukenfolie gebruiken. Als je wilt beffen tijdens de menstruatie van de vrouw en geen bloed in je mond wilt krijgen is het beffen met lap ook een goed idee.

Beffen en BDSM

Klassieke befhoudingBeffen is vaak een onderdeel binnen de algemene sexualiteit van mensen. Voor veel mensen is Sex en BDSM niet los te zien. Daarom kun je leuke toepassingen verzinnen voor beffen, of gebefd worden binnen een SM spel.

Denk maar eens aan dreigen. Een geblindoekte slavin die te horen krijgt een slet te zijn en daarom door meerdere mensen gebefd gaat worden. De onderdanige die opdracht krijgt te beffen tot hij/zij er bij neervalt. Maar beffen zou ook een prima manier kunnen zijn om orgasmes te controleren bijvoorbeeld.

MissBogey

Tags

Onderstaande activiteiten uit de Checklist komen in dit Begrip voor.
Je kunt hier alle publicaties met soortgelijke inhoud terugvinden.

Seksualiteit en Erotiek
Beffen (geven)
Beffen (ontvangen van man)
Beffen (ontvangen van vrouw)

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
25-09-2004 22:36
10-06-2014 11:15
16286x


102 Deelnemers op de site. 20587 Actieve deelnemers. 571 bezoekers.