Begrip

Gags en knevels

Algemeen

Een gag of een knevel is een voorwerp welke bestemd is om in (of over) de mond van een onderdanige geplaatst te worden. Het is bedoeld om het geluid dat de onderdanige voorbrengt te dempen. Dit kan om meerdere reden. Ten eerste kan een onderdanig het spreken belet worden. Maar een gag of een knevel kan ook zijn diensten bewijzen als de onderdanig met nogal heftige geluiden (schreeuwen, hard kreunen, gillen, smeken) reageert op de behandeling die gegeven wordt.

Maar er ligt ook een psychologisch aspect aan ten grondslag. Veel mensen vinden het vernederend of denigrerend als een andere hen het spreken onmogelijk maakt. Als Dominant leg je met een gag of knevel een forse bepreking op. Daarbij komt nog eens dat de binnenzijde van de mond één van de meest intieme plaatsen van het lichaam van de mens is. Dit plekje deel je gewoonlijk maar met een heel klein aantal personen die erg 'close' zijn. Het feit dat een dominant hiervan bezit neemt vraagt een stukje extra overgave.

Er zijn allerlei soorten gags en knevels te koop. Sommigen hebben simpele vormen (bijvoorbeeld een balvorm), andere hebben een meer suggestieve vorm (bijvoorbeeld een penis). Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden om het spreken onmogelijk te maken:

- een prop in de mond (eventueel vastgezet met een touw of riem)
- een stuk zelfplakkend tape over de mond
- Het vastzetten van de tong met behulp van een (tepel)klem

De dominant dient er uiteraard wel op te letten dat de sub voldoende kan blijven ademen.
eenvoudige gag

Soorten

Eenvoudige gag Dit is een eenvoudige gag bestaande uit een bal welke met behulp van een riem in de nek wordt vastgezet. Het nadeel van dit model is dat een beweeglijke sub kans kan zien de gag uit de mond te werken. Gag met hoofdstel De gag met een hoofstel bestaat uit een bal welke met een leren riemenstelsel rondom het hoofd wordt vastgezet. In de eerste plaats geeft zo'n riemenstelsel een extra dimensie aan het gevoel 'gebonden' te zijn, maar belangrijker is dat de onderdanige geen kans heeft de bal uit de mond te duwen. Gag met penisvorm Het voorwerp dat bij deze gag in de mond geplaatst wordt lijkt op een penis. Het vernederend effect van deze gag is vaak nog groter dan bij de eenvoudige gag, omdat voor het gevoel de dominant de onderdanig dwingt tot orale sex. De binnenzijde van de mond is doorgaans toch al één van de meest intieme plaatsen en het feit dat iemand daar zomaar een penis(vorm) in stopt legt een extra druk op een onderdanige. Gag met dubbele penis Deze gag heeft aan twee zijde een penisvorm. Het ene deel is bedoeld om in de mond van de onderdanige te plaatsen, het tweede deel steekt dan als een soort raar geplaatste penis 'uit' de mond van de onderdanige. De onderdanig kan tijdens het spel opgedragen worden om met deze penis penetraties uit te voeren bij de dominant of bij een andere persoon. Dit betekent dat de sub met hoofd ritmische bewegingen moet maken. Door deze bewegingen zal de hele gag in beweging komen en de onderdanige merkt dat doordat de penis in de binnenzijde van de mond meebeweegt. De onderdanige wordt als het ware gedwongen zichzelf oraal te 'gebruiken'. More-M
knevel met penisvorm
Er is nog geen aanbeveling gegeven aan dit Begrip .

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
28-08-2002 23:58
28-08-2002 23:58
9208x


57 Deelnemers op de site. 20585 Actieve deelnemers. 526 bezoekers.