Begrip

Gyneacologenstoel

Gyneacologenstoel

Alle volwassen vrouwen kennen de gyneacologenstoel ongetwijfeld al vanuit een andere setting, namelijk van de uitstrijkjes, onderzoeken en de echo's. Het is dan moeilijk voor te stellen dat de stoel voor velen een aangename fantasie oplevert. En toch zal de stoel zelden ontbreken in een goed uitgeruste SM kamer.

Voorbeeld van een simpele gyno stoel

Diversen

De stoel zoals je hem bij de dokter aantreft wijkt meestal wel iets af van die in de SM kamer. Want bij de dokter is het meestal onnodig om mensen vast te binden op de stoel terwijl het in een SM setting soms erg wenselijk is.

Zo zijn er stoelen met allerlei Bondage toepassingen op de markt. Waarbij je niet alleen je benen in de beugels kunt plaatsen, maar ze daarna ook nog met riemen of banden vast gemaakt kunnen worden. Eventueel ook aanpassingen om iemand rond het middels vast te maken en de armen ook nog boven het hoofd of op armleuningen te bevestigen.

Als je ook nog spelletjes wilt spelen waarin bijvoorbeeld klisma's voorkomen zijn er mogelijkheden om emmers of bakken onder de stoel te plaatsen op een daarvoor speciaal bestemde -plank-.

Gyno stoel met bondage mogelijkheden

Waarom?

Waarom wordt een gyneacologenstoel gebruikt bij BDSM sessies?

Er zullen genoeg mensen die de stoel met zulke andere dingen associeren dat het moeilijk uit te leggen valt.

Maar binnen een zogenaamd Nursingspel is de stoel natuurlijk onontbeerlijk. Hoe kun je anders een goed binnenwaarts onderzoek doen? Maar ook dingen als "tentoongesteld" zijn, je "opengesteld en bereikbaar" voelen zijn termen die gebruikt worden bij het omschrijven van het gevoel waarom je in godsnaam op zo'n stoel wilt liggen. "Gebruikt" kunnen worden is er nog zo eentje.

En dat zijn dan wel logische omschrijvingen. Je ligt tenslotte met je benen wijd, de tegenpartij heeft volop uitzicht op je kruis, er kan op makkelijke wijze van alles in vagina en anus gestopt worden, er kan gechecked, gecontroleerd en aangeraakt worden zonder dat je er veel tegen kunt doen.

En dat is nu eenmaal voor veel mensen een leuke gedachte. Ofwel om op de stoel te liggen op deze wijze ofwel om vrij -toegang- te hebben:)

MissBogey

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan dit Begrip .

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
21-09-2007 18:52
25-09-2007 01:26
13794x


96 Deelnemers op de site. 20586 Actieve deelnemers. 619 bezoekers.