Begrip

Single Sleeve

Single Sleeve

De single sleeve is een handig ding om iemand immobiel te maken. Want ondanks dat je natuurlijk gewoon kunt lopen als je zo'n sleeve aan hebt is zitten lastig, liggen is lastig en het is natuurlijk onmogelijk je armen en handen te gebruiken. Ideaal voor grijpgrage types:)

Let bij het kopen van een single sleeve wel op de maat. De ruimte voor de handen moet breed en lang genoeg zijn en de handen moeten wel door de vernauwing van de zak passen. Handig is als de ruimte voor de handen aan de grote kant is maar er nog riemen om de sleeve zitten om de boel aan te snoeren. De meeste single sleeves hebben aan het uiteinde, dus daar waar de handen ingepakt zitten, een lus of een ring waardoor je de heleboel ook nog ergens aan vast kan haken. Of laat je onderdanige bukken en takel de sleeve omhoog waardoor het onmogelijk wordt om recht op te gaan staan.

Als je de eerste keer een sleeve gebruikt is het even wennen en kan het een gedoe zijn om hem om te krijgen. Vaak ligt dat aan het feit dat de sleeve niet groot genoeg is, of omdat de armen van diegene die je wilt binden niet soepel genoeg zijn. Er schijnen echt mensen te zijn die hun armen met geen mogelijkheid achter hun rug krijgen. Een slingle sleeve moet wel stevig om de armen heen zitten maar moet natuurlijk de boel niet afklemmen. Een goed passende sleeve kan rustig een paar uur blijven zitten, terwijl je met een slecht passende zal merken dat handen en armen al na korte tijd zeer gaan doen of gaan tintelen.

De riemen die om de schouders gaan zijn in de praktijk noodzakelijk gebleken. Ik zou dan ook afraden een sleeve te kopen zonder die banden. Zonder het support van de riemen om de schouders gaat de zak afstropen en dat kan de bedoeling niet zijn lijkt me.

MissBogey

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan dit Begrip .

Tags

Onderstaande activiteiten uit de Checklist komen in dit Begrip voor.
Je kunt hier alle publicaties met soortgelijke inhoud terugvinden.

Beperken bewegingsvrijheid
Dwangbuis (arm)
Vastbinden/Bondage (langdurig)

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
31-01-2007 21:07
29-02-2008 15:20
9567x


70 Deelnemers op de site. 20577 Actieve deelnemers. 448 bezoekers.