Begrip

Vacuumbed

Het bed

Een vacuumbed is een manier om iemand immobiel te maken en tevens een manier om over het gehele lichaam druk uit te oefenen.

Heel simpel gezegd bestaat zo'n bed uit een rechthoekig frame waarover een -zak- getrokken is. Je moet dan in die zak gaan liggen waarna de hele boel vacuum gezogen wordt. Door middel van een slangetje dat in de zak is aangebracht kun je wel blijven ademen terwijl je verder geen kant op kunt.

Er zijn zelf van deze bedden te maken voor nog geen 50 Euro aan materialen maar er zijn natuurlijk ook hele mooie te kopen van latex. Mocht je zelf willen maken gooi dan vooral de zak niet weg waarin je nieuwe matras geleverd is.

Het vacuum zuigen wordt gedaan door een motortje zoals bijvoorbeeld in een stofzuiger. Zorg wel dat je een stofzuiger hebt die verschillende standen kent. Als de boel namelijk vacuum getrokken is en je laat de stofzuiger op volle toeren draaien zul je niet de eerste zijn met een ontplofte stofzuiger aan het einde van de avond:)

Denk aan levensmiddelen die vacuum verkocht worden. Op die manier zal ook je lichaam ingepakt worden. En hoe dun de lagen ook zijn waar je in ligt, latex of plastic, je zult echt geen kant op kunnen en zelfs druk voelen tussen je vingers.

Als er dan nog iemand zo vriendelijk is je lijf door het plastic of latex heen te strelen zul je geheel nieuwe gevoelens en sensaties ontdekken.

Qua veiligheid moet je wel denken aan bijvoorbeeld mensen met angst voor kleine ruimtes of ademhalings problemen. Hoewel het slangetje er voor zorgt dat je door je mond kunt blijven ademen is het niet meer mogelijk door je neus te ademen. Ook zul je door het vacuum druk op je borst voelen. Zaak dus om vooral rustig te blijven en rustig te blijven ademen en jezelf de tijd te gunnen te wennen.

MissBogey

Voorbeeld van hoe mooi een vacuumbed kan zijn

Tags

Onderstaande activiteiten uit de Checklist komen in dit Begrip voor.
Je kunt hier alle publicaties met soortgelijke inhoud terugvinden.

Beperken bewegingsvrijheid
Vacuumbed
Vernederingen en ondergeschiktheid
Ademhalingscontrole

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
22-01-2007 18:49
23-01-2007 22:37
10806x


112 Deelnemers op de site. 20151 Actieve deelnemers. 483 bezoekers.