Begrip

Schandblok

Standaard schandblok

Schandblok

Het meest bekende schandblok is hierboven afgebeeld. Bij uitstek de manier om je onderdanige vast te zetten en daarna te teasen of te slaan. Handen en hoofd moeten op de uitsparingen gelegd worden waarna het blok dichtgeklapt kan worden. Eventueel daarna nog vast gemaakt met sloten kan de Slaaf of slavin al geen kant meer op. Tel daarbij op dat het een zeer ongemakkelijke houding is om zo voorover gebogen te staan en je hebt een leuk begin van een -spel-.

Er zijn schandblokken te vinden waar de onderdanige ook nog aan enkels vast geklinkt kan worden. Heel uitgebreide schandblokken kun je in hoogte verstellen waardoor voor iedereen te gebruiken.

Uiteraard zijn schandblokken niet alleen handig voor SM-ers, ook taartgooiers kennen dit handige ding natuurlijk van markten en feesten.

Varianten

Er zijn varianten te koop of te maken op het standaard blok waarbij bijvoorbeeld alleen het bovenste gedeelte los gebruikt wordt zoals op het plaatje hier onder.

Blokken waarbij alleen hoofd en handen vast komen te zitten maar ook aan een muur zijn gemonteerd of andere slim verzonnen variaties. Verder heb ik ook zogenaamde zitblokken gezien waarbij de sub kan zitten maar wel door middel van blokken vastgezet wordt aan enkels, polsen en hoofd.

MissBogey

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan dit Begrip .

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
22-01-2007 18:28
23-01-2007 22:37
8432x


100 Deelnemers op de site. 20426 Actieve deelnemers. 586 bezoekers.