Begrip

Erectie

Erectie

Een erectie is wat we in de volksmond ook wel een stijve noemen. Een penis met erectie is, als alles goed gaat, een veel grotere en veel hardere dan de penis in slappe toestand.

Bij een erectie is het zo dat er meer bloed naar de penis gevoerd wordt, terwijl  er belemmerd wordt dat het bloed weer makkelijk terug kan stromen waardoor de hele penis gaat zwellen. De toename van bloedtoevoer wordt o.a. veroorzaakt door zenuwprikkelingen die in werking gezet worden door bijvoorbeeld een geile gedachte. Doordat bepaalde zenuwen geprikkeld worden, zetten de al aanwezige bloedvaten in de piemel uit waardoor er veel meer plaats is voor bloed. Tegelijkertijd kan het bloed dus minder makkelijk terugvloeien waardoor de penis groter en groter wordt.

Niet bij iedereen zal dat in het zelfde tempo gaan. Want niet iedereen wordt op dezelfde manier geprikkeld maar ook zijn alle vaten en andere fysieke kenmerken bij iedereen verschillend.

Er zijn van die momenten waarop je niet op een erectie zit te wachten maar waar je dan verdomd weinig aan kan doen. Iedere jongen en man kan zich wel een ongemakkelijk moment herinneren waarop hij een stijve kreeg in een niet gepaste situatie. Dat kan komen omdat je je gedachten niet in bedwang kan houden en je als vanzelf signalen doorgeeft naar de zenuwen in je piemel, of bijv door hormonen in je pubertijd die een eigen leven lijken te leiden.

Maar over het algemeen lijkt iedereen wel blij te zijn met het kunnen krijgen van een erectie. Niet in de laatste plaats omdat je die nodig hebt om te kunnen Neuken. En hoewel het mogelijk is een zaadlozing (klaarkomen) te kunnen krijgen zonder stijve piemel blijft op die manier het fijne gevoel (orgasme) vaak achterwege.

Zelfde penis in slappe en erecte toestand

De ochtenderectie

Het is een misverstand dat uit een ochtenderectie zou blijken dat mannen altijd geil zijn smorgens.

Ja ze kunnen er geil van worden, zeker als ze wakker worden met een stijve en hun blaas ook nog eens vol zit. En als je een leuke aantrekkelijke partner in je bed vindt als je wakker word kan ook meespelen. Maar de ochtenderectie voort uit het feit dat de piemel meerder keren zwelt en weer slap wordt gedurende je REM slaap. Als je als man geen aandacht geeft aan je erectie en snel zorgt dat je blaas leeg raakt zul je snel verlost zijn van je ODOL (Ontzettende Dikke Ochtend Lul).

Het blijkt dat mannen vaker een erectie hebben als ze uit zichzelf wakker worden dan wanneer ze wakker gemaakt worden. De erectie zal dan uit eigen actie verworven moeten worden:)

Erectie problemen

Het schijnt dat iedere man er vroeg of laat wel eens mee te maken krijgt; hem niet omhoog krijgen.
Of last hebben met hem om hoog te houden. Nu is het taboe op erectie problemen gelukkig al veel en veel minder dan vroeger. Zijn er zelfs hele bedrijven stinkend rijk van geworden. Maar het blijft altijd zaak - verstandig- met je probleem om te gaan. Ga vooral niet zelf op het internet of via andere manieren op zoek naar pillen die je een erectie garanderen. Maar maak een afspraak met je huisarts. Juist omdat er zoveel meer bekend is tegenwoordig kunnen zij je vaak goed helpen.

Voor mensen die geen erectie problemen hebben wordt afgeraden zich in te laten met pillen die de erectie zouden verhogen. Waarom pillen slikken voor iets waar je geen last van hebt?

Nuttig

En dan hebben we alle leuke dingen die een erectie ons kunnen bieden. De erectie is nodig om te kunnen neuken, maar een erectie geeft domweg ook meer -speelruimte-. Hoe groter, hoe makkelijker op te slaan. Hoe groter ,hoe beter een pikbondage blijft zitten en buiten dat ziet het er ook echt fijner uit. Het machtige aanzien een penis vol bloed. Veel vrouwen (en mannen) krijgen zin in van alles alleen al bij de aanblik van een goeie stijve en harde piemel.

En nu maar hopen dat ze lang erect blijven en het nog vele malen zullen worden:)

MissBogey

ps.Er bestaan trouwens allerlei technieken om penissen groter te maken, mocht je daarin geinteresseerd zijn moet je even op Google zoeken naar jelqing.

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan dit Begrip .

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
20-01-2007 17:38
21-01-2007 14:56
8380x


94 Deelnemers op de site. 20577 Actieve deelnemers. 735 bezoekers.