Begrip

Deep Throat

Deep Throat

Deep Throat was de bijnaam van de mol die zo'n belangrijke rol speelde in het Watergate schandaal uit de begin jaren 70. Maar ook de naam van een pornofilm die in 1973 in Amerika uitkwam en in de jaren daarna tot de cultfilms is gaan behoren.

Ondanks dat het een zeer slappe film is met een nog slapper scenario is er bijna geen mens te vinden die niet op zijn minst eens gehoord heeft van de film. De hoofdrolspeelster in de film bleek haar clitoris in haar keel te hebben zitten en wilde uiteindelijk niets liever dan in haar keel geneukt worden.

Affiche van de film Deep Throat

Keelneuken

In het nederlands staat de term voor keelneuken. Een vorm van Pijpen voor de meer gevorderde mens kunnen we ook zeggen. Waar je bij pijpen je mond heen en weer beweegt over de penis is het bij Deep Throaten zo dat er in de mond tot ver in de keel geneukt wordt.

Dit heeft wel enige training nodig voor de meeste mensen. Steek namelijk je vinger maar iets te ver in je keel, je zult snel voelen dat je de neiging krijgt tot kokhalsen. Bedenkt dan dat het niet je vinger is maar een bewegende, stotende, stijve piemel en je krijgt het idee.

De gemiddelde stijve penis is langer dan wat er eigenlijk in je mond kan, dus wil je de hele penis kunnen ontvangen zonder te kokhalsen zul je al je spieren onder controle moeten krijgen. Niet heel makkelijk gezien een reflex in zijn algemeenheid iets is dat je lichaam uit zichzelf doet, zonder dat je daar al teveel controle over hebt.

Toch is het voor veel mensen de moeite waard dit te oefenen. Voor anderen is juist het feit dat je niet kunt voorkomen dat je bijna moet overgeven, veel speeksel gaat produceren en alle spieren in je keel gaan samenspannen DE kick van het keelneuken. Als onderdeel van rape rollplay en gedwongen sexuele handelingen moeten ondergaan is dit een - mooie- manier om iemand te dwingen en te vernederen.

MissBogey

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan dit Begrip .

Tags

Onderstaande activiteiten uit de Checklist komen in dit Begrip voor.
Je kunt hier alle publicaties met soortgelijke inhoud terugvinden.

Seksualiteit en Erotiek
Keelneuken (onvrijwillig)
Keelneuken (vrijwillig)

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
20-01-2007 16:59
21-01-2007 14:55
9066x


57 Deelnemers op de site. 20585 Actieve deelnemers. 500 bezoekers.