Begrip

Bukkake

Bukkake of Bukake

Het begrip wordt op twee verschillende manieren geschreven en niemand schijnt te weten wat de juist manier is. Ook wel omschreven als douche of plons.

Er zijn verschillende verhalen bekend over de origine van bukkake en de meest bekende komt uit Japan. Daar zou in vroegere tijden een overspelige vrouw deze -behandeling- hebben moeten ondergaan als zij betrapt werd.

Bukkake is een vorm van sex waarbij een man of vrouw zich, al knielend, onder laat spuiten door meerdere mannen. Om van bukkake te kunnen spreken heb je dus meer dan 1 man nodig die klaarkomt over iemands gezicht. In de westerse wereld niet meer weg te denken uit de hardcore pornofilm, hoewel de eerste beelden uit Japan kwamen.

Binnen zowel de hetero als homo sm cultuur zie je bukkake als vorm van vernedering maar ook los daarvan als iets dat mensen gewoon geil vinden om te doen of te ondergaan.

De gevaarlijke kanten van een bukkake sessie mogen duidelijk zijn. Bukkake zou geen bukkake zijn als er geen echt sperma aan te pas kwam en als dat sperma niet echt over en in gezichten terecht kwam. Van veilige sex kan op die manier natuurlijk geen sprake zijn.

MissBogey

Tags

Onderstaande activiteiten uit de Checklist komen in dit Begrip voor.
Je kunt hier alle publicaties met soortgelijke inhoud terugvinden.

Seksualiteit en Erotiek
Bukkake (spermadouche)

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
20-01-2007 14:03
20-01-2007 16:52
11792x


71 Deelnemers op de site. 20303 Actieve deelnemers. 185 bezoekers.