Begrip

G-spot

Wat en waar?

De G-spot is een plekje in de vagina dat bij stimulatie een goed gevoel oplevert. Dat is in ieder geval de bedoeling,  hoewel er vrouwen zijn die er niets aan vinden als dat plekje gevonden en aangeraakt wordt. Over het algemeen zijn vrouwen die de plek kennen en er gebruik van maken erg enthousiast. Het zou een orgasme versterken en aangenamer maken. Ook zou het DE manier zijn om met goede en uitgebreide stimulatie vrouwen makkelijker spuitend klaar te laten komen. Onderstaand plaatje geeft aan waar de G-spot ongeveer zou moeten zitten. Het blijft een kwestie van zoeken omdat de G-spot niet bij iedereen op dezelfde plek zit en zeker ook niet hetzelfde aanvoelt. Vaak voelt de plek iets ruwer, geribbelder aan dan de vaginale huid er om heen.

Het kan, ondanks dat je de goede plek gevonden hebt, een tijdje duren voor de G-spot echt gevoelig wordt. Dus als het bij een eerste kennismaking weinig extra genot oplevert is het misschien handig het nog een aantal keren te proberen.

Plaats van de G-spot

Hulp

De meest handige hulp bij het vinden en stimuleren van de G-spot is natuurlijk een partner. De vrouw kan relaxed liggen en de partner kan op zoek gaan. Communicatie is in deze setting het grootste voordeel.

Ook zijn er vibrators en dildo's te koopt die speciaal voor het stimuleren van de G-spot ontworpen zijn. Of deze ook echt werken weet ik niet, probeer het uit zou ik zeggen:)

Hoewel al vaker gezegd ook hier een kleine waarschuwing.  Houdt anus en vagina absoluut gescheiden als je speelt, sext of expirimenteert. Was je handen, wissel je handschoenen of maak je speeltjes schoon als je af wilt wisselen tussen anus en vagina.

G-spot bij mannen

Ook mannen hebben een zogenaamde G-spot en deze kun je bereiken via de anus. ( de prostaat) Als je bijvoorbeeld met je wijsvinger de anus ingaat en dan naar beneden wijst zit je al redelijk snel op de goede plek. Deze plek voelt juist erg glad aan, in tegenstelling tot de G-spot van vrouwen.

Het stimuleren van de mannelijke G-spot wordt nogal eens gebruikt om de man te -melken-.  Een zaadlozing te forceren zonder orgasme door het stimuleren van de prostaat van binnenuit.

Ook voor mannen zijn er hulpmiddelen te koop om hun G-spot zelf te stimuleren. De Aneros is een voorbeeld van een speeltje om de mannelijke G-spot te stimuleren.

MissBogey

De mannelijke G-spot stimulator

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
10-05-2006 00:09
25-11-2016 23:37
10460x


107 Deelnemers op de site. 20587 Actieve deelnemers. 681 bezoekers.