Begrip

Electrische vliegenmepper

De vliegenmepper

Soms heb je van die gewone huis, tuin en keuken dingen. Die je gewoon koopt bij de Blokker of de Intratuin. En dan heb je er een sm-er voor nodig die verzint dat je er veel meer mee kunt dan waar ze voor verkocht worden.

De electrische vliegenmepper is daar een heel goed voorbeeld van. Gemaakt om muggen zonder bloedspetters op je behang te kunnen doden.  Door sm-ers gebruikt om een sub te plagen/pijnigen.

In de vliegenmepper gaan 2 AA batterijen (1,5 volt ) en een mug die daar tegenaan vliegt overleeft het niet. Als je het tennisracket gebruikt op de billen van een slaaf zal het hem niet doden, gelukkig!

Wat het wel doet? Het geeft een electrisch schokje. Van licht irritant omdat je de mepper slechts een fractie van een seconde tegen de billen houdt, tot pijnlijker omdat je vliegenmepper vaker en langer op 1 plek houdt. Hoewel de electrische vliegenmepper op een tennisracket lijkt is het niet de bedoeling dat je  er mee slaat. Je houdt het knopje ingedrukt, het voltage verspreid zich dan over het -net- en ontlaad zich als het in contact komt met de huid (of met een vlieg etc natuurlijk).

De 1,5 voltage is trouwens wel meer dan genoeg om haren te verschroeien. Houdt daar rekening mee in verband met de stank, of gebruik die wetenschap doelbewust:-)

MissBogey

Er is nog geen aanbeveling gegeven aan dit Begrip .

Tags

Onderstaande activiteiten uit de Checklist komen in dit Begrip voor.
Je kunt hier alle publicaties met soortgelijke inhoud terugvinden.

Prikkels en Pijn
Electrische vliegenmepper

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
21-04-2006 23:55
22-04-2006 17:50
11053x


107 Deelnemers op de site. 20587 Actieve deelnemers. 619 bezoekers.